Příspěvek
od vcedula » 26.11.2007 11:55
Omik, cele som to myslel ako zart samozrejme. O tejto teme sa pisalo v dvoch vlaknach naraz a v tom druhom som tiez uviedol kritiku. Jednoznacne Focus II je nachylny na kvalitu pneumatik. Ak su pneu hlucnejsie, riadne to pocut aj v interieri. Ak ich mas vsak tiche, tak ich ani nepocujes.
Samozrejme, panelova cesta je z tohoto pohladu brutus, tam nie je co riesit. Osobne si myslim, ze velmi vela znaciek ma s tym problem, nie je problem len Fofo II. Prirovnal by som to tahaniu kufra s koleckami po podlahe. Ked ho tahas po gume alebo koberci, tak ho ani nepocujes. Potiahni ho po hrbolatom povrchu, pripadne po dlazdiciach a budes pocut ten strasny rozdiel. Ak nechces, aby to robilo, musis spravit specialnu konstrukciu a na aute by si za to zaplatil o zopar desiatok tisic viac. Radsej to vydrzim.
Bol som teraz na otocku v Prahe a presiel som si panelku na teraz uz dobrych gumach. Zvuk od podvozka na rovnej ceste (povedzme z BA po hranice) som skoro vobec nepocul. Nepocul som ani extremne zvysenie aerodynamickeho hluku pri zvyseni rychlosti, isiel som 130. Schvalne som si na to daval pozor, ze ci budem nieco pocut, ked bude narazovy vietor. A nic, len som citil, ze auto trocha plava.
Ale .... jednoznacne gumy na panaloch hucali ako svina. To potvrdzujem. Takisto hruby asfalt je velky problem. Prenikanie hluku od gum (hlucny dezen, hruby asfalt a prechadzanie cez nerovnosti) je velke. Podla mna je to dan za dobre jazdne vlastnosti.
Na zaver chcem napisat len tolko, ze vsetko toto su subjektivne pocity. Pokial si nezoberies merak a nezmeras ten hluk vo Fofo a potom v ostatnych autach, tak su toto vsetko len reci. Fofo nie je najtichsie auto, ale patri k tym tichsim.