no tam bych očekával spíše napojení na předníchmelko píše:takže sa to zapína predsa zadným...
ale tie trysky dobrý napad, myslím, že by to mohlo byt napojene tiež na zadne

tak to jsem nikdy nezkoušel, vždycky, když byly zvětší části suché, tak jsem vypnul čudlzewl píše:takze i v manualu je, ze se vyhrev zrcatek zapina s vyhrevem zadni skla. Takze sorry za mystifikaci hosi![]()
Je tam ale i to, ze se vypina ohrev zrcatek automaticky, mate s tim nekdo zkusenosti?
tak je fakt, že tak dlouho jsem to nikdy zapnuté neměljamaka píše:.......... Hej a zrkadla sa vypinaju sa automaticky po priblizne 20min spolu zo zadnym oknom. Casovac je umiestneny v GEM module.
jj prave, vyhrivani zadniho mam tak 5 minut, nez se to fakt ohreje a pak to vypinam per ručoSkubi píše:tak je fakt, že tak dlouho jsem to nikdy zapnuté neměljamaka píše:.......... Hej a zrkadla sa vypinaju sa automaticky po priblizne 20min spolu zo zadnym oknom. Casovac je umiestneny v GEM module.![]()
myslím, že ani 10 min
takze kdyz zapnu tlacitko HI na palubce (mam automatickou klimu), kde se zapne: klimatizace, vetraky naplno, vyrhivani predniho skla, zadniho skla a zrcatek, tak to auto neutahne?jamaka píše:...A este k tym zrkadlam, ani si neviem predstavit odber prudu, keby boli zapojene na predne sklo....
No mam to aj ja. Ale nejako to nepouzivam. Ak mam vyhrievane predne sklo tak to zapnem, pockam, a idem. Zadne ma nejako netankuje a teplo v aute aj tak za tu chvilu nebudezewl píše:toz potom nechapu, na co tam to tlacitko jejamaka píše:...A vsetko naraz by som ja asi radsej ani nezapinal
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti