To zni paradne, taky bych prihlasil sebe a svou pritelkyni (1 fofo) pokud moznoFofinka píše:Rádi bychom Vás pozvali na Zahradní párty, která bude konat 21.9.-23. 9. 2007 v Postupicích (okres Benešov)!
Program:
Pátek: Příjezd, uvítání a bližší seznámení členů a večerní grilování
Sobota: Spanilá jízda na Blaník + možnost oběda v restauraci (dle zájmu)
Po příjezdu soutěžní odpoledne (humorné odměny)
Večer věnován pokecu s grilováním
Neděle: Volný program + odjezd
Ubytování vlastní (stany)
Vstupné bude upřesněno dle účasti!
Prosíme o potvrzení účasti do 31.8.
Srdečně Vás zvou Taspy a Fofinka!
že to zajímá zrovna tebetaspy píše:To Bowie77: není to ale ta krásná bruneta že????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skubi přijeďte všichniSkubi píše:mám už taky zamluveno, ale zatím nevím jestli s 3/4 nebo sám
Boban píše:Tak já se hlásím taky s celou rodinkou. Jen mám dotaz nebudu mít stan, ale obytňák, nebude s tím problém? Jinak už se moc těším
no ještě nevím, možná holky vyhodíme cestou v Brně a taky ještě nevím jak bude mít robka v září šichtyBoban píše:Skubi přijeďte všichniSkubi píše:mám už taky zamluveno, ale zatím nevím jestli s 3/4 nebo sám
To by teda byla pěkná ostuda Chotejšák a nepřijel by na sraz do Postupictomas4343 píše:Tý jo... Postupice? Tak to bych si nechtěl nechat ujít. jenže nevím jak to bude, někdy kolem tohoto data nastupuji na VŠ. Vadilo by vám, kdybych se na vás přijel podívat třeba i jenom na jeden den, přestože teď opravdu účast potvrdit nemohu?Třeba si aspoň zajet tu spanilou jízdu:) Ještě nikdy jsem nebyl na žádnym srazíku a tohle je zatraceně blízko a rád bych viděl pohromadě tolik fofíků
Tedy pokud nemáte něco proti Chotejšákům
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti