Lak
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Stejne bych si to overoval mericem tloustky laku.roberto píše:Sref tam jezdí každoročně a má již 4 revitalizaci... na služebním vozu.. A vypadá pořád super. A technici tvrdí že na metle mužes podstoupit až 10 x ...Dany píše:Tu revitalizaci prý můžeš podstoupit max. 2x.pelen píše:Kazda revitalizace laku snizuje jeho tloustku. Pasty na lesteni karoserii jsou rozdeleny na novy lak a starsi lak. Ty druhe obsahuji brusne prisady, ktere maji za ukol obrousit slunkem zoxydovanou vrstvu laku.Tchán má zeleň bez metly...
- Bowie77
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nzdar hoši. Tak konečne sa mi podarilo odstaniť môj problém opisujúci na začiatku vlakna. Navštívyl som autoumyvárku u nás v Lipt. Mikuláši na CS Oktan. Pracovník umyvárky pred umytím si dôkladne obzrel auto. Pri pohlade na prednú kapotu sa automaticky opytal či si auto umyvam sam. tak som mu povedal Ano a vysvetlil som mu, ako sa mi to prihodilo. Po dôkladnom umytí auta a nanesení studeného aj teplého vosku mi ukázal jeden zázrak. Vybral si na kapote najviac poškrabané miesto a naniesol tam vosk od Turtle Wax - original tekutý ktorí je aj v odkaze hned na začiatku stránky v zelenom obale 500ml. po dôkladnom nanesení a vyleštení som neveril vlastným očiam. škrabance uplne zmyzli. Hned som sa ho opytal či to po opätovnom umytí nezíde. Tak mi to oddemonštroval. Chytil a dal Wapku na plný výkon 190barelov a prešiel po laku. bal som sa že metalíza poodlieta. V duchu som bol presvedčený, že vosk bude preč, le nie ostal. Tak som šiel od tial taký hrdý si ho hned kúpiť. Prišiel som domou a nevedel som sa dočkať kedy metla vychladne aby som mohol leštiť. Prešiel som celu kapotu. Teraz to vypada ko nove. Super vyrobok!!!!
http://www.topspol.sk/top/topw.nsf/fpro ... tovosky&ok

Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
- misakxt
- Junior
už jsem si ho hned objednal
u nás na http://www.aaaautoboxy.cz/store/goodsde ... rtmentID=0 jsem na to zvědavej

Focus 1.6 74kW 3dv silver Trend od 7.1.2008
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No neviem či to je to čo mám ja. Mrkni na http://www.turtlewax.cz/produkty-detail.php?item=93 to je to čo mám ja. Ak sa ti dá tak zruš tú objednávku. Pozeral som tak ten čo si si objednával tak sa obávam, že má aj mikrošmirgel a ten čo mám ja tak nie.misakxt píše:už jsem si ho hned objednalu nás na http://www.aaaautoboxy.cz/store/goodsde ... rtmentID=0 jsem na to zvědavej
- misakxt
- Junior
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To je dosť možné. Ináč ak si to ešte neobjednal tak skús kontaktovať tích ludí čo som ti dal odkaz. Možno sa to dá objednať cez e-mail na dobierku. Ak si to už objednal tak pevne dúfam, že je to to čo mám aj ja. Skús preložiť daako ten nadpis.
-
- Test driver
Velmi silne pochybujem,ze vosk odstrani skrabance.Chrani lak,to ano.Neobsahuje vsak ziadne brusne castice,tak co by potom tie skrabance odstranilo.polkiboj píše:Nzdar hoši. Tak konečne sa mi podarilo odstaniť môj problém opisujúci na začiatku vlakna. Navštívyl som autoumyvárku u nás v Lipt. Mikuláši na CS Oktan. Pracovník umyvárky pred umytím si dôkladne obzrel auto. Pri pohlade na prednú kapotu sa automaticky opytal či si auto umyvam sam. tak som mu povedal Ano a vysvetlil som mu, ako sa mi to prihodilo. Po dôkladnom umytí auta a nanesení studeného aj teplého vosku mi ukázal jeden zázrak. Vybral si na kapote najviac poškrabané miesto a naniesol tam vosk od Turtle Wax - original tekutý ktorí je aj v odkaze hned na začiatku stránky v zelenom obale 500ml. po dôkladnom nanesení a vyleštení som neveril vlastným očiam. škrabance uplne zmyzli. Hned som sa ho opytal či to po opätovnom umytí nezíde. Tak mi to oddemonštroval. Chytil a dal Wapku na plný výkon 190barelov a prešiel po laku. bal som sa že metalíza poodlieta. V duchu som bol presvedčený, že vosk bude preč, le nie ostal. Tak som šiel od tial taký hrdý si ho hned kúpiť. Prišiel som domou a nevedel som sa dočkať kedy metla vychladne aby som mohol leštiť. Prešiel som celu kapotu. Teraz to vypada ko nove. Super vyrobok!!!!![]()
![]()
![]()
http://www.topspol.sk/top/topw.nsf/fpro ... tovosky&ok

Na skrabance skor Tempo pastu,alebo toto od korytnacky http://www.turtlewax.cz/produkty-detail.php?item=106
- Partizan
- Junior
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Vies co neviem ti skutocne poradit. Ten s tej umyvarky mi poradil ten. Ale skus to podla mna je to to iste lenze je urceny na metalizi. Ked to odskusas tak potom daj vediet. A neboj sa ze nieco skazis. vyrobky TW su super. A ako pozeram tak ten na metli tiez nema mikro smirgel takze z metli ti neubudne ani desatina % metli.
- Partizan
- Junior
No určitě zkusím ten na metli a pak dám vědět jak jsem dopadl.polkiboj píše:Vies co neviem ti skutocne poradit. Ten s tej umyvarky mi poradil ten. Ale skus to podla mna je to to iste lenze je urceny na metalizi. Ked to odskusas tak potom daj vediet. A neboj sa ze nieco skazis. vyrobky TW su super. A ako pozeram tak ten na metli tiez nema mikro smirgel takze z metli ti neubudne ani desatina % metli.
Focus 1.8 TDdi,r.v.2001,66 KW,tmavá modrá metal
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
OK uz sa teším. Vieš čo banujem, že som to nespravyl ja, ale skúste to spravyť pre zmenu vy obaja. Proste naneste ten prostriedok len na polku kapoty a vylestite. Potom to odfoste a dajte sem na forum. Chcem vydieť ten rozdiel. Vieš aspoň aj tí druhý uvidia aký je to zázrak