ochranné lišty dveří
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pravděpodobně jsi se tedy asi nevyjádřil přesně 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- lubec
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
na to sú tam tie origo plastové lišty, žiadnymi nalepovacími serepetičkami by som to nešpatilmaarosh píše:tak vám tedy "opravdu " děkuju,dozvěděl jsem se prd.Mysle jsem ty malý lištičky co se tam dávají,abys to neodřel o zeď9třeba v garáži.![]()
![]()
![]()

Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
třeba tady http://www.alarm-novotny.cz/index.php?p ... 78&pos=140 máš ale nevim jak tobě mě se tyhle nalepovací věcičky nelíběj myslim,že to auto dost hyzdí.Ale dej si tam co chceš.
Ford Focus 2,0 TDCi II combi Sport 2007
- mansart
- Zkušený
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
myslis jako i s bezbarvym lakem - posledni vrstvou? tak to urcite ne. ta se kupuje zvlast. a navic barvy ve spreji maji uplne jine vlastnosti (nevydrzi tolik co normal namichanej lak). osobne bych sundal a nechal nalakovat, horsi varianta je sundat a nalakovat si to sam
kazdopadne bez sundavani je to takova prasarnicka

Ford Focus 1.8i LPG Kombi 99
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jsem stejnýho názoru bych to určitě sundala a lak je vždycky zvlášť a ani se nevyplatěj spreje.Namíchaná barva vyjde levněji a nalakuješ toho víc.Aki píše:myslis jako i s bezbarvym lakem - posledni vrstvou? tak to urcite ne. ta se kupuje zvlast. a navic barvy ve spreji maji uplne jine vlastnosti (nevydrzi tolik co normal namichanej lak). osobne bych sundal a nechal nalakovat, horsi varianta je sundat a nalakovat si to samkazdopadne bez sundavani je to takova prasarnicka
- PaJaS
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
To akoze si amater a chces si sprayom sam nalakovat plastove listymansart píše:Jasné že si nechám poradit. Jen nevím jak velký rozdíl je v namíchané barvě která je dána do plechovky a do spreje.
A se sprejem to ještě nikdo nezkoušel????![]()
![]()

Bude to vypadat strasidelne a veeelmi rychlo to zide dole.Lakovat plast totiz nieje taka jednoducha vec

- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
já už stříkám třetí auto,nejdůležitější je mít základ na plasty třeba ve spreji.mansart píše:uplny amater nejsem. Dost už sem toho nastříkal.
Jen mě prostě tady všichni odrazujou od namíchané barvy do spreje. Tak se snažím dojít na to proč
Nejdřív to zbrousíš jemnym brusnym papírem, nesmíš tam udělat rejhy jen to malinko zdrsnit-třeba to brousit pod vodou.Když to obrousíš,tak je potřeba povrch pečlivě odmastit technickym benzínem,potom můžeš nastříkat základ na plasty necháš to zaschnout a stříkáš barvu asi tak 3 až 4 vrstvy uvidíš jak to bude kr¨ý a nakonec dáš asi dvě nebo tři vrstvy laku.Jednotlivý vrstvy musíš nechat pořádně zaschnout a jestli mezi nima na to saháš rukama,tak musíš znovu odmastit.Zatim jsem používala jedině sprej ale vyjde to o dost dráž ale práce s nim je pohodlnější.Ještě jedna rada-když nastříkáš vrstvu,tak si vždycky ten sprej obrať vzhůru nohama třeba někde na trávě a vystříkni, dokud nepůjde jenom plyn,aby se ti neucpala dirka

- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: