Nemáte někdo doma Zlatýho Retrívra?
- romosch
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Před 10ti lety jsem se rozhodl, že si jednou koupím černou fenku LR. Po nedávné rodinné poradě jsme se dohodli na jaru 2008. Nemáte někdo tip (zkušenosti) na CHS Labradorského retrievra kde budou mít štěňata
Na internetu jsem už nějaké našel, ale přeci jenom je lepší mít nějaké reference. Za info a tipy dík.

Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tady ses díval http://www.muj-labrador.cz ?Možná tam najdeš co hledáš.
Byl - Focus Kombi 2001, 1.8 TDdi, Byla - Fiesta 1,25 16V 55kW, 1998
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Vsimnul jsem si toho az ted, ale: http://tvrz.wz.cz/site/Atys/index.html
Co se chovu tyka - ja mam Atyho papiroveho, tak se k nemu chovam trosku setrneji, pac to sou preslechteny zvirata
. Davat u nich bacha na kosti - nedavat (obecne bych mu nedaval zbytky lidskeho jidla). Hodne psu tohodle plemena je nachylna na tohle: http://www.labradorsky-retrivr.cz/labra ... kloubu.htm
Venku ho muzes v klidu mit, ale radeji od mala, at si zvykne. On je stejne radeji venku a beha nez doma. Z toho co pisu je jasne, ze tohle plemeno ma rado pohyb.
Je to hodne vdecny zvire. Co se uceni psa tyka - uci se skoro sam, ale je potreba byt dusledny, jinak se na tebe vydlabne a vse bude delat polovicate
.
Urcite tohle plemeno nevychovavat silou!! Uz jsem videl par retrivru a labradoru, kteri kousou lidi a jsou hodne zli. Duvodem je vychova - za kazdou kravinu dostal vejprask. Ten nas ne - vse si pekne odpyka psychicky. Treba za trest tejden nez mu dam nazrat si musi sednout a pockat az mu to dovolim, nebo pred vencenim mu otevru dvere a nesmi jima projit dokud nereknu. Kdyz mi to na cvivaku radili, tak jsem tomu neveril, ale ted vim, ze to je fakt mocna vychovna zbran
).
atp atp. Prihlas se do diskuze: http://www.hafbezobav.cz/ pac je tam nekolik lidi, kteri se hodne vyznaji.
No nejak jsem se rozkecal a jak to tak po sobe ctu, tak jsem spis psal obecne veci, ale tak aspon neco
btw: na srazku v Krasne minuly rok byl Aty semnou
Co se chovu tyka - ja mam Atyho papiroveho, tak se k nemu chovam trosku setrneji, pac to sou preslechteny zvirata

Venku ho muzes v klidu mit, ale radeji od mala, at si zvykne. On je stejne radeji venku a beha nez doma. Z toho co pisu je jasne, ze tohle plemeno ma rado pohyb.
Je to hodne vdecny zvire. Co se uceni psa tyka - uci se skoro sam, ale je potreba byt dusledny, jinak se na tebe vydlabne a vse bude delat polovicate

Urcite tohle plemeno nevychovavat silou!! Uz jsem videl par retrivru a labradoru, kteri kousou lidi a jsou hodne zli. Duvodem je vychova - za kazdou kravinu dostal vejprask. Ten nas ne - vse si pekne odpyka psychicky. Treba za trest tejden nez mu dam nazrat si musi sednout a pockat az mu to dovolim, nebo pred vencenim mu otevru dvere a nesmi jima projit dokud nereknu. Kdyz mi to na cvivaku radili, tak jsem tomu neveril, ale ted vim, ze to je fakt mocna vychovna zbran

atp atp. Prihlas se do diskuze: http://www.hafbezobav.cz/ pac je tam nekolik lidi, kteri se hodne vyznaji.
No nejak jsem se rozkecal a jak to tak po sobe ctu, tak jsem spis psal obecne veci, ale tak aspon neco

btw: na srazku v Krasne minuly rok byl Aty semnou

- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Dík za každou radu. Na netu jsem toho o LR přečetl už hodně, ale nejlepší jsou rady od zkušenějších. Připadá mi, že to napsal jeden člověk a každý to jenom malinko pozměnil. Na tu diskuzi se určitě mrknu. Psa chci mít venku a kotec s boudou budu teprve dělat. Hned vedle baráku máme řeku, takže to je taky +.
Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi
- mansart
- Zkušený
Ahoj,jesti ještě chceš trochu poradit. Já mám doma půl roční fenku Zlatého retrívra a dvou roční fenku Labradorského retrívra. Ti zaltí jsou hodně společenští a hraví. Já s těma našima si můžu hrát dvě hodiny a neutahají se. Je dobré s nima chodit na procházky kde je můžeš pustit aby se vyběhaly a vyblbly. Ale když tak si dej pozor na zajíce
.
Jinak si dej pozor na to,že jsou to velmi učenliví psíci. Krom toho,že se ryhle naučí takové věci jako sedni atd. tak když si párkrát nedáš pozor co děláš tak ti to v pravou chvíli ukáži jak se učí.
A vůbec se neboj je mít venku. Vůbec to není na škodu....

Jinak si dej pozor na to,že jsou to velmi učenliví psíci. Krom toho,že se ryhle naučí takové věci jako sedni atd. tak když si párkrát nedáš pozor co děláš tak ti to v pravou chvíli ukáži jak se učí.
A vůbec se neboj je mít venku. Vůbec to není na škodu....
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: