Kdyz tady maji najednou problemy s kunami a nevedi si rady, tak seRadek 1.8 16V píše:Pelene, já z tebe jednou umřu![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!
snazim poradit.

Zase tolik neznam, jako profesor Kramolis, ktery delal pritele na telefonu hned trem spoluzakum z jeho tridy, kteri se vsichni narodili 1.dubna a ja je jeste R19 vezl na Barrandov na specialni nataceni Milionare.ihrdlick píše:...
JJ, až zase budou dávat Milionáře, tak si Pelena beru jako přítele na telefonu
hide píše:Mně se jednou ty malý kurvy zabydlely ve starým autě (KADETT) a já jsem je nemohl dostat pryč. Vozil jsem v kufru pastičku se salámem.A voni vždycky zežraly jenom ten salám.
A nebyly tak slušný, aby se do té pastičky nechaly chytit.
muhehe vždycky když to čtu tak...............bofi píše:Já měl jednou garáž plnou myší.Ty k...y se tam měly dobře , páč sem tam skladoval pšenici , kukuřici a všelijaké šroty a ještě k tomu tam měly pěkně teploučko.Tak sem se jednou nasral , vyklidil celou garáž , hnízdo co měly udělané z hader , novin , chlupů a kdoví čeho ještě sem nabral na lopatu , mrdnul do kíble , zalil tech. benzínem a pohrál si ze syrkama.To byl rachot.Pak sem garáž vymetl , pro jistotu vystříkal savem a od té doby je klid.Ale teď se zima blíží tak musím dávat pozor ať se mi tam zas nenaserou.To by bylo špatné zas celou garáž vyklízet.Ale na druhou stranu , do auta mi ještě nevlezly.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 2 hosti