ale pst

tak to je ono, super a koukám, že ani moc nevadí ručceDany píše:Tak to je ona.Pere na ní oskar, zrovna bije do očí, ale jinak tam padne skvěle. Za ty peníze je to ok.![]()
Výšku si můžu samozřejmě kdykoli nastavit.To černé nahoře je koženka, takže loket je v měkým. Když jsem viděl podobnou za 3 litry, tak jsem nad koupí neuvažoval.Dokonce do ní vleze discman
Na burzu do Vitkovic se chysta kluk od dcery. Cestu jsem mu vysvetlil, tak mu mohu dat i penize na operku. Ma hned koupit 2ks? Treba vymami nejakou slevu.Skubi píše:tak to je ono, super a koukám, že ani moc nevadí ručceDany píše:Tak to je ona.Pere na ní oskar, zrovna bije do očí, ale jinak tam padne skvěle. Za ty peníze je to ok.![]()
Výšku si můžu samozřejmě kdykoli nastavit.To černé nahoře je koženka, takže loket je v měkým. Když jsem viděl podobnou za 3 litry, tak jsem nad koupí neuvažoval.Dokonce do ní vleze discman, kua, kdy já se dostanu do Ostravy
to je velice lákavá nabídka pelene, která se neodmítá, taky chceš tu stříbrnou?pelen píše:Na burzu do Vitkovic se chysta kluk od dcery. Cestu jsem mu vysvetlil, tak mu mohu dat i penize na operku. Ma hned koupit 2ks? Treba vymami nejakou slevu.Skubi píše:tak to je ono, super a koukám, že ani moc nevadí ručceDany píše:Tak to je ona.Pere na ní oskar, zrovna bije do očí, ale jinak tam padne skvěle. Za ty peníze je to ok.![]()
Výšku si můžu samozřejmě kdykoli nastavit.To černé nahoře je koženka, takže loket je v měkým. Když jsem viděl podobnou za 3 litry, tak jsem nad koupí neuvažoval.Dokonce do ní vleze discman, kua, kdy já se dostanu do Ostravy
o.k. do NJ se už dostanu snáze jak do OVpelen píše:to Skubi: Po takove kombinaci barev jsem se dival uz v Polsku. Takze bych bral stribrno-cernou nebo stribrno-sedou. Reknu mu at vezme 2ks.
Já jí mám ještě sklopnou ,takže ručka ok.A nevadí my ani při štelování sedačky a zapínání pásůSkubi píše:tak to je ono, super a koukám, že ani moc nevadí ručceDany píše:Tak to je ona.Pere na ní oskar, zrovna bije do očí, ale jinak tam padne skvěle. Za ty peníze je to ok.![]()
no paráda, já věděl že už jsem to tady někde viděl, ale teď vidím jenom tři krásné křížkyromosch píše:PRO SKUBIHO:
Dá se i upravit a má i držátka na pití pro ty co jsou vzadu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů