Odřené přední světlomety
- maki
- Nováček
Moje anabáze se světlomety probíhala v těchto fázích:
smirkové plátno drsnosti 800 na hlubší rýhy, leštění vrtačkou s filcovým kotoučkem a na něm naneseným realem a dalším leštidlem na staré laky, pak leštěnka "patiente" (příhodný název) a na závěr tempo na plasty, abych pravdu řekl, ještě by to chtělo, ale výsledek je celkem dobrý.
smirkové plátno drsnosti 800 na hlubší rýhy, leštění vrtačkou s filcovým kotoučkem a na něm naneseným realem a dalším leštidlem na staré laky, pak leštěnka "patiente" (příhodný název) a na závěr tempo na plasty, abych pravdu řekl, ještě by to chtělo, ale výsledek je celkem dobrý.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Hurvajs
- Pokročilý
- 4100
- Nováček
Nevím, odkuď jsi, ale jestli máš známého v nějaké firmě, která se zabívá výrobou letadel, nebo jejich servisem, tak ti používají na leštění plexi (polykarbonát, nebo lexan) kabin speciální leštěnky - nejlepší byla jedna ruská, nahnědlá sirupovitá tekutina, která dokáže zázraky. Já s tím někdy leštím u nás v Aeroklubu kabiny větroňú a je to bezva. Stačí malé množství, vydrží dlouho. Kdysi jsem toho dostal 2dcl v Letu Kunovice - je to veliká vzácnost, gramy se vyvažují litry slivovice, ale takové AERO Vodochody a pod. s tím, nebo podobným, jistě pracují.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Hurvajs
- Pokročilý
-
- Nováček
Re: Odřené přední světlomety
Ahoj dovolim si ozivit toto tema kupuji Focuse za dobrou cenu:-) ale jedine co prasti do oci jsou vyšisované světlomety (snad je to podobné co se řeší tu a není to OT:-)
V bazaru mi rekly, ze na to staci Tempo a pritlacit a jsou jako novy ?? co si o tom myslíte - na nove zatim nemam (potrebuji spis radio, ale zase kdyby to ohrozovalo....
Dík moc
V bazaru mi rekly, ze na to staci Tempo a pritlacit a jsou jako novy ?? co si o tom myslíte - na nove zatim nemam (potrebuji spis radio, ale zase kdyby to ohrozovalo....
Dík moc
FoFo 2000, 1.8 TDDI, bílá Trend
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- racetiger
- Junior
Re: Odřené přední světlomety
Lestit plast od ryh bude docela orisek, zkusil bych babsky recept - Tempo smichat s popelem ze dreva,vznikne jemna brusna pasta ale bez zaruky, jinak kdyz davam pryc ryhy z kastle tak pouzivam brusnou pastu od lakyrnika(nevim ale jak se to jmenuje vzdycky mi prinese kalisek)
2Indian - pokud bys potreboval mam RDS 5000(funkcni kod+navod) nedraho - vic po SZ mas-li zajem.Prosim dej si do podpisu typ a barvu
2Indian - pokud bys potreboval mam RDS 5000(funkcni kod+navod) nedraho - vic po SZ mas-li zajem.Prosim dej si do podpisu typ a barvu