Pozor na Ford AutoIn Pardubice
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak to tě Damone moc nechápu, takže značkový servis je jen pro známé? Já si neumím představit dobrého mechanika, kterej celej den něco blbě opravuje a pak přijde jeho známej, mechanika osvítí duch svatý a opraví to dobře... Spíš si myslím, že schopnej mechanik tam dlouho nevydrží, spíš to jsou kluci po vyučení a nebo kolíci, co nejsou s to jet na vlastní triko.Damon píše:Já myslím že když má člověk v daném značkovém servisu známého tak i tento servis dokáže udělat opravu pořádně.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Vlastik
- Nováček
Jak jsem už psal, kupovali jsme tam FF, předváděčka proběhla tak, že jsme objeli parkoviště Globusu, na kruháči jsme se otočili a jeli samou cestou zpět. Pomalu na každou otázku bylo: "To je u těchto aut normální", apod. Převozní číslo nám dali, ale moc se jim nechtělo. O servisce a návodu jsem taky psal.Aspirin píše:Nasel jsem na AutoIN zajimave nabidky ojetin. Mate nekdo zkusenosti s nakupem ojetin v AutoIN ?
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Funguje to tam zřejmě jako v každém jiném bazaru - když jsem volal na inzerát z novin na Focuse, tak mi ten chlap řekl, že ho postavil do AutoIn Pardubice, takže se tam rozhodně nejedná o jejich vlastní prověřené dovozy - i když jimi prověřený dovoz by asi taky nebyl zárukou kvality 

Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- silverine
- Nováček
AutoIN & Detax
Známý kupoval v Detaxu v HK nového FoFo a pak ho tam nějakou dobu servisoval, nevím přesné detaily, ale dost na ně nadával. Druhého si koupil v AutoIN v Pardubicích a říká, že tam je narozdíl od Detaxu spokojen.
Už delší dobu sháním ojetého FoFo combi, takže moje kroky zamířili i do AutoIN, na webu nabízeli dva podobné kousky co odpovídaly moji představě, jenže jsem na místě zjistil, že jim to tam nechává nějaký individuální dovozce a že jsou v komisním prodeji, tak nadšení opadlo a jsem pořád bez FoFo (nějaká záruka a odpovědnost se blíží nule, to si to může člověk koupit rovnou od nějakého dovozce a nemusí platit provizi).
Už delší dobu sháním ojetého FoFo combi, takže moje kroky zamířili i do AutoIN, na webu nabízeli dva podobné kousky co odpovídaly moji představě, jenže jsem na místě zjistil, že jim to tam nechává nějaký individuální dovozce a že jsou v komisním prodeji, tak nadšení opadlo a jsem pořád bez FoFo (nějaká záruka a odpovědnost se blíží nule, to si to může člověk koupit rovnou od nějakého dovozce a nemusí platit provizi).
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- XTMartinek
Macek píše:Ve Ford AutoIn Pardubice jsem taky jednou byl a ten poměr 15:1 k zákazníkovi můžu jenom potvrdit. Vždycky když jedu kolem tak mi to připadá, že jich tam je tolik jenom kvůli tomu aby mohli jezdit tím krásným novým ST-čkem.
Jinak podobnou kritiku jsem slyšel i na Ford AutoIn Chrudim.
Koukám vy opravdu jen jezdíte kolem. Protože kdyby jste občas zašel dovnitř tak by jste zjisli, že se věnují každému dobře. Mají zájem a o nějakém válení nemůže být ani řeč. A poměr 15:1 ano to může být pravda, protože když se najednou nahrne 10 lidí na příjem a technici jsou tam pouze čtyři tak je jasné, že se můžou věnovat pouze čtyřem. Když přijdete někam na úřad tak si taky musíte vystát frontu. A k tomu ST-čku tak pokud vím, tak k němu kluci ze servisu nemají vůbec přístup.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Tak jsem se byl podívat v AUTO IN v Pardubicch na ojeté vozy a na 1.pohled mě zaujala nabídka, která je i na http://www.autoin.cz/?v=ford-focus-komb ... 9705109972
Po přečení ale diskuse tady mám dost obavy si tam něco koupit. Myslel jsem si, že s programem BONUS IN (http://www.autoin.cz/?p1=program-bonus-in) mám větší záruku, než když FoFo koupím někde v bazaru.
1) Rád bych znal Váše názory na koupi daného vozu v AUTO IN a na co si mám dát pozor.
2) Kam v okolí Pardubic dáváte své FoFo do soukromého kvalitnějšího a levnějšího servisu?
Po přečení ale diskuse tady mám dost obavy si tam něco koupit. Myslel jsem si, že s programem BONUS IN (http://www.autoin.cz/?p1=program-bonus-in) mám větší záruku, než když FoFo koupím někde v bazaru.
1) Rád bych znal Váše názory na koupi daného vozu v AUTO IN a na co si mám dát pozor.
2) Kam v okolí Pardubic dáváte své FoFo do soukromého kvalitnějšího a levnějšího servisu?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to tomy : k bonus programu . porovnani s autem dovezenym
Jaký vůz může být zařazen do programu Bonus IN ?
* Vůz do stáří dvou let od uvedení do provozu.zalezi co si vyberes za rok
* S prokazatelným počtem najetých km do 30.000.myslim ze z nemecka je to vetsi jistota
* Se servisní knížkou.vetsinou u mladsich aut samozrejmosti
* Ve vynikajícím technickém stavu.take se to da dolozit
* S jasným a prokazatelným původem.z nemecka neni duvod mit strach o puvod
* Nehavarovaný.muze byt take , nebo lehce pozkozeny a opraveny (vetsinou pak o par kacek levnejsi )
Jaké výhody má vůz zařazený do programu Bonus IN ?
* Bezvadný technický stav jako u nového vozu doložený podrobným protokolem. protokol mit nebudes ale proc by vlastni mechanik sel proti firme a papir snese skoro vse
* Možnost prodloužení plné záruky na vůz až na 4 roky.za priplatek ti ji prodlouzi kdejaky servis ford
* 100% záruku na původ jako u nového vozu.z nemecka by se dalo rici ze je taky 100% zaruka
* Možnost obdobně výhodného speciálního financování jako u nového vozu.to se da taky zaridit
* Mnohem lepší prodejnost a také cenu při prodeji takového vozu dalšímu majiteli.nechapu v cem
Co dále získám s vozem zařazeným do programu Bonus IN ?
* Záruku 48 hodin garance možného vrácení vozidla.kdyz je jak novy tak proc ho vracet ?
* Bonusovou zákaznickou kartu Auto IN.zase si ji zaplatis
* Profesionální zázemí a služby autorizovaného servisu jako u nového vozu.da se rici ze to je vsude stejne
* Certifikát původu vozidla Bonus IN.puvod ti zaruci treba cebie , nemusi to byt jen ford /i]
* Certifikát kvality vozidla Bonus IN.papir snese vse
Jak bezpečně poznám vůz zařazený do programu Bonus IN ?
* Vůz bude označen logem Bonus IN.
a ted mi rekni k cemu ti to je kdyz das za auto treba 350t , a jinde si ho sezenes treba do 310. bude mit treba 40000km najeto .
to je myslim dost draha karta BONUS IN .
* S prokazatelným počtem najetých km do 30.000.myslim ze z nemecka je to vetsi jistota
* Se servisní knížkou.vetsinou u mladsich aut samozrejmosti
* Ve vynikajícím technickém stavu.take se to da dolozit
* S jasným a prokazatelným původem.z nemecka neni duvod mit strach o puvod
* Nehavarovaný.muze byt take , nebo lehce pozkozeny a opraveny (vetsinou pak o par kacek levnejsi )
Jaké výhody má vůz zařazený do programu Bonus IN ?
* Bezvadný technický stav jako u nového vozu doložený podrobným protokolem. protokol mit nebudes ale proc by vlastni mechanik sel proti firme a papir snese skoro vse
* Možnost prodloužení plné záruky na vůz až na 4 roky.za priplatek ti ji prodlouzi kdejaky servis ford
* 100% záruku na původ jako u nového vozu.z nemecka by se dalo rici ze je taky 100% zaruka
* Možnost obdobně výhodného speciálního financování jako u nového vozu.to se da taky zaridit
* Mnohem lepší prodejnost a také cenu při prodeji takového vozu dalšímu majiteli.nechapu v cem
Co dále získám s vozem zařazeným do programu Bonus IN ?
* Záruku 48 hodin garance možného vrácení vozidla.kdyz je jak novy tak proc ho vracet ?
* Bonusovou zákaznickou kartu Auto IN.zase si ji zaplatis
* Profesionální zázemí a služby autorizovaného servisu jako u nového vozu.da se rici ze to je vsude stejne
* Certifikát původu vozidla Bonus IN.puvod ti zaruci treba cebie , nemusi to byt jen ford /i]
* Certifikát kvality vozidla Bonus IN.papir snese vse
Jak bezpečně poznám vůz zařazený do programu Bonus IN ?
* Vůz bude označen logem Bonus IN.
a ted mi rekni k cemu ti to je kdyz das za auto treba 350t , a jinde si ho sezenes treba do 310. bude mit treba 40000km najeto .
to je myslim dost draha karta BONUS IN .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
-
- Nováček
Bohužel sám nejsem schopen si zajistit dovoz z SRN. Myslím, že to je o kontaketch a zkušenostech a ty nemám.foki píše:to tomy : k bonus programu . porovnani s autem dovezenym