Pozor na Ford AutoIn Pardubice

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 09.02.2007 15:27

Já myslím že když má člověk v daném značkovém servisu známého tak i tento servis dokáže udělat opravu pořádně.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foqus » 09.02.2007 20:30

Damon píše:Já myslím že když má člověk v daném značkovém servisu známého tak i tento servis dokáže udělat opravu pořádně.
tak to tě Damone moc nechápu, takže značkový servis je jen pro známé? Já si neumím představit dobrého mechanika, kterej celej den něco blbě opravuje a pak přijde jeho známej, mechanika osvítí duch svatý a opraví to dobře... Spíš si myslím, že schopnej mechanik tam dlouho nevydrží, spíš to jsou kluci po vyučení a nebo kolíci, co nejsou s to jet na vlastní triko.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004

Aspirin

Příspěvek od Aspirin » 24.02.2007 18:20

Nasel jsem na AutoIN zajimave nabidky ojetin. Mate nekdo zkusenosti s nakupem ojetin v AutoIN ?

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 25.02.2007 17:49

teraz je to vo vacsine "znackovych" servisov tak, ze ti mechanici nic neopravuju, vsetko sa len vymiena. podla navodu to moze robit takmer kazdy, preto to potom aj tak vyzera... :?

Vlastik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vlastik » 26.02.2007 09:56

Aspirin píše:Nasel jsem na AutoIN zajimave nabidky ojetin. Mate nekdo zkusenosti s nakupem ojetin v AutoIN ?
Jak jsem už psal, kupovali jsme tam FF, předváděčka proběhla tak, že jsme objeli parkoviště Globusu, na kruháči jsme se otočili a jeli samou cestou zpět. Pomalu na každou otázku bylo: "To je u těchto aut normální", apod. Převozní číslo nám dali, ale moc se jim nechtělo. O servisce a návodu jsem taky psal.

Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foqus » 26.02.2007 10:10

Funguje to tam zřejmě jako v každém jiném bazaru - když jsem volal na inzerát z novin na Focuse, tak mi ten chlap řekl, že ho postavil do AutoIn Pardubice, takže se tam rozhodně nejedná o jejich vlastní prověřené dovozy - i když jimi prověřený dovoz by asi taky nebyl zárukou kvality :?
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004

silverine
Nováček
Nováček

AutoIN & Detax

Příspěvek od silverine » 27.05.2007 11:55

Známý kupoval v Detaxu v HK nového FoFo a pak ho tam nějakou dobu servisoval, nevím přesné detaily, ale dost na ně nadával. Druhého si koupil v AutoIN v Pardubicích a říká, že tam je narozdíl od Detaxu spokojen.

Už delší dobu sháním ojetého FoFo combi, takže moje kroky zamířili i do AutoIN, na webu nabízeli dva podobné kousky co odpovídaly moji představě, jenže jsem na místě zjistil, že jim to tam nechává nějaký individuální dovozce a že jsou v komisním prodeji, tak nadšení opadlo a jsem pořád bez FoFo (nějaká záruka a odpovědnost se blíží nule, to si to může člověk koupit rovnou od nějakého dovozce a nemusí platit provizi).

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 27.05.2007 18:47

to smash:
Fokiho jsi uz kontaktoval?
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

XTMartinek

Příspěvek od XTMartinek » 01.10.2007 22:17

Macek píše:Ve Ford AutoIn Pardubice jsem taky jednou byl a ten poměr 15:1 k zákazníkovi můžu jenom potvrdit. Vždycky když jedu kolem tak mi to připadá, že jich tam je tolik jenom kvůli tomu aby mohli jezdit tím krásným novým ST-čkem.
Jinak podobnou kritiku jsem slyšel i na Ford AutoIn Chrudim.

Koukám vy opravdu jen jezdíte kolem. Protože kdyby jste občas zašel dovnitř tak by jste zjisli, že se věnují každému dobře. Mají zájem a o nějakém válení nemůže být ani řeč. A poměr 15:1 ano to může být pravda, protože když se najednou nahrne 10 lidí na příjem a technici jsou tam pouze čtyři tak je jasné, že se můžou věnovat pouze čtyřem. Když přijdete někam na úřad tak si taky musíte vystát frontu. A k tomu ST-čku tak pokud vím, tak k němu kluci ze servisu nemají vůbec přístup.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 02.10.2007 00:16

pelen píše:to smash:
Fokiho jsi uz kontaktoval?
ne
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Tomy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomy » 18.10.2007 22:06

Tak jsem se byl podívat v AUTO IN v Pardubicch na ojeté vozy a na 1.pohled mě zaujala nabídka, která je i na http://www.autoin.cz/?v=ford-focus-komb ... 9705109972

Po přečení ale diskuse tady mám dost obavy si tam něco koupit. Myslel jsem si, že s programem BONUS IN (http://www.autoin.cz/?p1=program-bonus-in) mám větší záruku, než když FoFo koupím někde v bazaru.

1) Rád bych znal Váše názory na koupi daného vozu v AUTO IN a na co si mám dát pozor.

2) Kam v okolí Pardubic dáváte své FoFo do soukromého kvalitnějšího a levnějšího servisu?

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 18.10.2007 22:12

záleži kus od kusu...ale tu mi trvalo snad 10 sekund aby mi udreli do očí 2vecí:
1/ referentský voz a ma za rok najazdene 15tis km?

2/ dovod predaja ročneho auta...

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 19.10.2007 00:37

to tomy : k bonus programu . porovnani s autem dovezenym

Jaký vůz může být zařazen do programu Bonus IN ?

* Vůz do stáří dvou let od uvedení do provozu.zalezi co si vyberes za rok
* S prokazatelným počtem najetých km do 30.000.myslim ze z nemecka je to vetsi jistota
* Se servisní knížkou.vetsinou u mladsich aut samozrejmosti
* Ve vynikajícím technickém stavu.take se to da dolozit
* S jasným a prokazatelným původem.z nemecka neni duvod mit strach o puvod
* Nehavarovaný.muze byt take , nebo lehce pozkozeny a opraveny (vetsinou pak o par kacek levnejsi )

Jaké výhody má vůz zařazený do programu Bonus IN ?

* Bezvadný technický stav jako u nového vozu doložený podrobným protokolem. protokol mit nebudes ale proc by vlastni mechanik sel proti firme a papir snese skoro vse
* Možnost prodloužení plné záruky na vůz až na 4 roky.za priplatek ti ji prodlouzi kdejaky servis ford
* 100% záruku na původ jako u nového vozu.z nemecka by se dalo rici ze je taky 100% zaruka
* Možnost obdobně výhodného speciálního financování jako u nového vozu.to se da taky zaridit
* Mnohem lepší prodejnost a také cenu při prodeji takového vozu dalšímu majiteli.nechapu v cem

Co dále získám s vozem zařazeným do programu Bonus IN ?

* Záruku 48 hodin garance možného vrácení vozidla.kdyz je jak novy tak proc ho vracet ?
* Bonusovou zákaznickou kartu Auto IN.zase si ji zaplatis
* Profesionální zázemí a služby autorizovaného servisu jako u nového vozu.da se rici ze to je vsude stejne
* Certifikát původu vozidla Bonus IN.puvod ti zaruci treba cebie , nemusi to byt jen ford /i]
* Certifikát kvality vozidla Bonus IN.papir snese vse

Jak bezpečně poznám vůz zařazený do programu Bonus IN ?

* Vůz bude označen logem Bonus IN.

a ted mi rekni k cemu ti to je kdyz das za auto treba 350t , a jinde si ho sezenes treba do 310. bude mit treba 40000km najeto .

to je myslim dost draha karta BONUS IN .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Tomy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomy » 19.10.2007 10:56

chmelko píše:záleži kus od kusu...ale tu mi trvalo snad 10 sekund aby mi udreli do očí 2vecí:
1/ referentský voz a ma za rok najazdene 15tis km?
Proč ti udeřilo do očí 15000 km? JE to pravdu tak nerélné?
Mě spíš zarazilo STK 09/2009 a rok výroby 2006.

Tomy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomy » 19.10.2007 11:02

foki píše:to tomy : k bonus programu . porovnani s autem dovezenym

Jaký vůz může být zařazen do programu Bonus IN ?

* Vůz do stáří dvou let od uvedení do provozu.zalezi co si vyberes za rok
* S prokazatelným počtem najetých km do 30.000.myslim ze z nemecka je to vetsi jistota
Bohužel sám nejsem schopen si zajistit dovoz z SRN. Myslím, že to je o kontaketch a zkušenostech a ty nemám.

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“