Richard Burns rally
- mario
- Zkušený 
- Kontaktovat uživatele:
Re: Richard Burns rally
já jsem například hrál f1 challenge 07 a vždycky když jsem sáhl do nastavení tak jsem byl úplně v p*****  

- Kroco02
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
Nastavení je ošemetné a zdlouhavé..zrovna cely vcerejsek jsem v tom lezel a chce to fakt metodou pokus omyl..idealni je kdyz si nekde na netu najdete nastaveni nekoho a to si upravite podle sveho citu, kazdy vyzaduje neco jineho..
Hlavně bacha že zatimco v colinovi jste přijeli do zatáčky, zabrzdili a odjeli, tady se prvni musi hoodne brzdit, nez se prijede do zatacky 
   Jinak na nauceni doporucuju Nko, prece jenom se da zvladat lip, nez WRCo, nebo S1600..
 Jinak na nauceni doporucuju Nko, prece jenom se da zvladat lip, nez WRCo, nebo S1600..

Hlavně bacha že zatimco v colinovi jste přijeli do zatáčky, zabrzdili a odjeli, tady se prvni musi hoodne brzdit, nez se prijede do zatacky

Jinak na nauceni doporucuju Nko, prece jenom se da zvladat lip, nez WRCo, nebo S1600..- yozefb
- Pokročilý 
asi mam blbu verziu, uz som stahoval trate a auta a akosi to nejde  

Focus 1.6 16V HB 2003 silver
						- Kroco02
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
Návod jak si je tam nahrat najdes v sekci "jak zacit" na tech strankach,jak jsem tu psal vyse..jestli sis instaloval Evo9, tak v cars.ini je jedna uvozovka navic uplne na konci, tak se mrkni, to je nejcastejsi chyba..

- yozefb
- Pokročilý 
nene, asi neaky update mi chyba   

skusam prave ceskou verzi

skusam prave ceskou verzi
						- yozefb
- Pokročilý 
ok, mam cesku verziu, nainstaloval som vsetko z "jak zacit" ale trate nikde.
Kde sa maju spravne zobrazit ?

Kde sa maju spravne zobrazit ?
						- vcedula
- . 
najlepsie je stiahnut si vsetky veci odtialto
http://www.rbr-online.it/
a skusit si niekedy zucastnit sa online hry (vid kalendar, je to vzdy planovane na urcity den a cas). Ozaj, hravate to niekto ? Ja som uz online nehral asi 1-2 roky tak keby sme sa dohodli, velmi rad by som zase sedel pri pocitaci s volantom, poharom vody a uterakom
 tak keby sme sa dohodli, velmi rad by som zase sedel pri pocitaci s volantom, poharom vody a uterakom 

http://www.rbr-online.it/
a skusit si niekedy zucastnit sa online hry (vid kalendar, je to vzdy planovane na urcity den a cas). Ozaj, hravate to niekto ? Ja som uz online nehral asi 1-2 roky
 tak keby sme sa dohodli, velmi rad by som zase sedel pri pocitaci s volantom, poharom vody a uterakom
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
						bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- 
				MK2
- Test driver 
Díval sem se ještě jednou na to video z YouTube co je na straně 1. Sice to vypadá že jede pěkně, ale čas nic moc. Můj rekord na trati Chirdonhead je 3:17,12 a na tom videu je čas 3:27,33
Zajímalo by mě, kdo jezdí RBR, jaký máte rekod na této RZ?!?

Zajímalo by mě, kdo jezdí RBR, jaký máte rekod na této RZ?!?

2012 Mazda 3  2.0DISI 111kW
						- Kroco02
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
2vcedula: To stejne jen cesky je na http://rbr.onlineracing.cz/ jezdi tam i hodne slovaku a vsechny nejvetsi pohary jsou omezeny jen pro CR a SR,takze super..
2 yozefb: Musis odjezdit sampionat a trate se ti budou postupne otvirat..myslim ze nekde na to existoval patch ale nejsem si jisty..pokud pojedes pres plugin (na webu) tak tam muzes jet vsechny trate..
2 MK2: To hlavne proto, ze to je zajete s tim zakladnim subaru primo z original hry..ja jsem nasel na youtube docela pekne video s vybornym casem.. http://youtube.com/watch?v=GU-4qWlp8T4 Jeste k tomu to borec zajel v noci,coz je uz fakt svinarna!!
Ale cas ode me necekej, s WRCem jsem naposledy jel snad na klavesnici, bavim se ted v N4,S2000 a semtam predohrabu

2 yozefb: Musis odjezdit sampionat a trate se ti budou postupne otvirat..myslim ze nekde na to existoval patch ale nejsem si jisty..pokud pojedes pres plugin (na webu) tak tam muzes jet vsechny trate..
2 MK2: To hlavne proto, ze to je zajete s tim zakladnim subaru primo z original hry..ja jsem nasel na youtube docela pekne video s vybornym casem.. http://youtube.com/watch?v=GU-4qWlp8T4 Jeste k tomu to borec zajel v noci,coz je uz fakt svinarna!!

Ale cas ode me necekej, s WRCem jsem naposledy jel snad na klavesnici, bavim se ted v N4,S2000 a semtam predohrabu

- 
				Marex
- Zkušený 
- Kontaktovat uživatele:
Kazdemu doporucuji projit autoskolu...mne trvalo celkem dlouho nez jsem si zvykl na ovladani  Ale pravda nezapinal jsem na to volant...fakt to asi chce
 Ale pravda nezapinal jsem na to volant...fakt to asi chce 

- Ondro
- Junior 
RBR mam uz dlhsi cas, ale zatial je to hra ktoru sa stale neviem naucit ovladat. Hram to na volante Momo a nikdy som nebol lepsi ako 13.   

Priznam sa, ze problem bude v nastaveni auta lebo jazdim na default a ked som skusal nastavit auto inak tak to dopadlo katastrofou. Pritom LFS hram okolo 1:16.

Priznam sa, ze problem bude v nastaveni auta lebo jazdim na default a ked som skusal nastavit auto inak tak to dopadlo katastrofou. Pritom LFS hram okolo 1:16.
Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku
- Kroco02
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
Ondro projdi si poradne autoskolu..Jde o pochopeni chovani auta v te hre, to se naucis i na klavesnici a s default nastavenim. Doporucuju casto pouzivat brzdu a plyn soucasne, sam uvidis,jak se to chova..

- mario
- Zkušený 
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si to nainstaloval a řeknu vám,že je to těžké jako čert   mám s tím co dělat abych ho udržel na cestě
  mám s tím co dělat abych ho udržel na cestě  

- majklK
- Nováček 
mario: nainstalovane taky a tak tak proti colinu je to o necem jinem  )
)

)
)1.6 TDCi, 80kW, FoFoII
						- 
				MK2
- Test driver 
A toto je co za blázna?!?   

Chirdonhead 3:03:98 Citroen C4 onboard
Krásná čistá stopa a C4 drží na cestě jak přibitá 

Tož já sem s mojím časem uplný "lůzer" 

Chirdonhead 3:03:98 Citroen C4 onboard Krásná čistá stopa a C4 drží na cestě jak přibitá

Tož já sem s mojím časem uplný "lůzer"

2012 Mazda 3  2.0DISI 111kW