Já mám záslepku s rozměry tddi - z fóra a je ok, jen mírně přečnívá příruby (cca 2 mm), což mě neva...
Jinak neváhej a zaslep to, mě jakákoliv dýmivost zmizela, mohl jsem i uříznout faju a dát pořádnou chromovanou koncovku jak na benzína, aji když neumyju auto 5t.km, nemám vůbec začouzenej zadek. A hlavně si i krapet prodloužíš životnost oleje, jak se ti přestane zasírat motor od těch už jednou přepálenejch plynů...
Další věc bych řekl s tím související, se ti tak rychle nezasere regulece turba, kdy se toto stává, když už egrko propouští permanetně a tím pádem zvýšená kouřivost je ve všech režimech motoru a když člověk jezdí dál a dál, pač ono to jede i tak a nikomu se nechce platit za nový 9t., no je to pak jasný...
Jinak čekej po zaslepení, že víc budeš slyšet turbo, hlavně když krapet protočíš motor na volnoběh...turbo víc píská. Ale jinak pohoda, já už mám 15t. po zaslepení a vše ok, ani kontrolka se nerozsvítila!!
A jinak, mám doma ještě 8 záslepek, 1mm nerez plech, bohatě stačí, tak kdyby měl někdo zájem...

Focus sport 3D 2003 1.8 TDci 85 kw, xenony, vyhř. čelní okno, zrcátka i sedačky Recaro, el. nastavitelná sedačka řidiče + zrcátka, palubní počítač, digi klima, egr off, kat off, černá perlet'