Richard Burns rally
-
- Test driver
Re: Richard Burns rally
Jo to co si mě ted napsal je mi jasné
Ale v tom případě platí i to co sem napsal o příspěvek výše...

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No to mas pravdu..
Tak mozna je to jinak, myslim, ze si pockame na konecne vysledky..

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No penalizaci za každou nedojetou RZ a využití superally 1 minutu. :mrgreen:Takže odle mě máš čas na určité rz a pokud se nabouráš,tak za každou nedojetou se ti připočte 1 minuta.Aspoň myslím.Nikdy jsem po tom taky nepátral,pro mě je směrodatné,že se nabourám a tím pro mě všechno končí.MK2 píše:No takže podle těch výsledků co tam vidím když někdo zajede na poslední (7.) RZ čas např. 3:55,0 tak Kroco02 mě ještě v konečných výsledcích předběhne![]()
Deejaayy co si to tam nastavíl?

-
- Test driver
Tak já odjedu celý závod bez problémů (sice pomalu) a v konečném pořadí budu níž než Kroco02, který se na dvou RZ vysekal. To je nějaká spravedlnost? 

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To je daň za pomalou jízdu,ikdyž samozřejmě vím,že jezdíš super.Samozřejmě jsem tam mohl nastavit 3 min.Tak v příštím turnaji budu na tebe myslet.Dnes to odjedu já.
A příště to zahesluju,ať tam jedem jen my a žádní cizáci.

A příště to zahesluju,ať tam jedem jen my a žádní cizáci.

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď právě jsem dokončil.Pánové ten týdenní půst je znát.Tím chci říct,že jsem byl asi přeježděný,jelo se mi fakt moc dobře.Akorát na Greenhills II se mi před cílem stala taková věc,kvůli které jsem musel vzdát a vyfasovat penalizaci,sakra.Jedu a najednou začne škubat obraz a pak najednou se zastavil,ale zvuk a čas šel normálně dál,sice trhaně ,ale šel.Trvalo to asi cca 30 sekund a natohle jsem neměl nervy,tak jsem odstoupil.Ale štve mě to,doufám,že nemám něco s PC,to se mi ještě nestalo a hlavně by mi to chybělo. 
P.S.Teď jsem zjistil,co způsobilo to zastavení:Mám nainstalovaný System mechanic,program na očistu PC a ten asi uznal za vhodné se spustit právě na Greenhills II,Tak aspoň vím pro příště.

P.S.Teď jsem zjistil,co způsobilo to zastavení:Mám nainstalovaný System mechanic,program na očistu PC a ten asi uznal za vhodné se spustit právě na Greenhills II,Tak aspoň vím pro příště.

-
- Test driver
deejaayy: tak si taky nedokončil 2RZ jako Kroco02 a ještě si o 20 vteřin v cíli dřív než já. S váma už nezávodím, to nemá smysl ani logiku
Ale jinak zajímavé časy, někde mě nadělíte 20 - 30 vteřin a jinde jen 6-8 vteřin. Škoda že už si nepamatuju co to bylo za RZty, jestli šoto nebo asfalt.

Ale jinak zajímavé časy, někde mě nadělíte 20 - 30 vteřin a jinde jen 6-8 vteřin. Škoda že už si nepamatuju co to bylo za RZty, jestli šoto nebo asfalt.
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Neboj,příště dám penalizaci 3 minuty.

A mohli bychom dát zase wrco,ne?

A mohli bychom dát zase wrco,ne?
-
- Test driver
Klíďo může být WRCo aj S2000, jenom ne S1600, a s EVO (N4) sem ještě taky nazávodil. Hlavně aby to mělo pohon 4x4
Jinak v tom turnájku je v cíli sedm jezdců a já zatím jediný bez újmy, bez penalizace

Jinak v tom turnájku je v cíli sedm jezdců a já zatím jediný bez újmy, bez penalizace

- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak se priste daji 2,3minutky a bude to oka..Ale myslim si, ze se konecne vysledky jeste prepocitaji, takze se Alesi moc neraduj..
Ja bych dal pro zmenu Evo, at vyzkousime vsecko..A priste dame zverejnene jmena RZ, at vime na ktere co a jak..

- vcedula
- .
caute, tak som si to uz vsetko naistaloval a chcel som sa este zaregistrovat na http://rbr.onlineracing.cz, ale vypisuje mi to tuto hlasku:
Vámi zadaný potvrzovací kód není správný !
Neviete co to znamena ? Lebo ziadny potvrdzovaci kod tam nevidim
to jako teraz som mimo ?
Vámi zadaný potvrzovací kód není správný !
Neviete co to znamena ? Lebo ziadny potvrdzovaci kod tam nevidim

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevim,nikdo s tim nemel problemy, zkus to zalozit v IE (explorer) a mozna neco objevis.. A co misoo, ten se pro jistotu neozyva vubec.. 

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No to je nějaké divné,je sice pravda,že jsem se registroval asi před dvěma roky,tak si to už nepamatuju,ale myslím,že by s tím neměl být problém.
-
- Test driver
vcedula: skus to ještě jednou. Včera jsem to zkoušel a objevila se tam ta hláška "Vámi zadaný potvrzovací kód není správný!" Dneska už se hláška nezobrazuje 

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak příští týden,přesněji od zítra založím další turnájek,tentokrát skupinu N4.Byl bych rád,kdyby jste si sami řekli,jaké,že RZ-ty tam chcete.Ať to pak nevypadá,že si tam dávám svoje oblíbené.Takže napište,ať to stihnu ještě dnes založit.Díkes.