Rada pred kupou Fordu Focus
- tomason
- Test driver
Re: Zkušenosti s Fordem Focus
Rezerva bude určitě 50km u mě to je skoro 100km
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- tomason
- Test driver
njn ,ale taky už je vlastní jiná firma ne

PetrAT píše:Naštestí u Fordu otevřeš dveře a už máš 20% slevu. Plus něco malého navrch. Za katalogové ceny neprodejné.Anndy píše:som presiel z cordoby (tiez nova na zaciatku) a podobne veci ma zarazali rovnako. Aspon vies, preco je focus taky lacny, alebo VW gruppa draha. Jedina otazka je, ci ten rozdiel stoji za to (v oboch pripadoch).
Ale podle všeho Vodafone už nebere Fíky, ale mají nové Golfáče kombajny.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
-
- Junior
Občas se mi při rozjezdu a nebo couvání ozve kovové klepnutí.
Jde to někde zespoda
Zatím nahodile. Uvidíme jaká bude četnost
Jde to někde zespoda
Zatím nahodile. Uvidíme jaká bude četnost
FF II 1,6 benzín kombi Trend
- canndale
- Zkušený
to ked tuknes do auta, ktore je za, pripadne pred tebou
.. inak si myslim ze to moze byt nieco okolo poloosi, ta zvykne buchotat pri rozjazde

.. inak si myslim ze to moze byt nieco okolo poloosi, ta zvykne buchotat pri rozjazde
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
-
- Junior
Já ještě neťukal, ale už mi někdo ťukl do nárazníku
Čím to teď rozleštit?

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- SilverGhost
- Junior
Ad signalizace: můj palubní počítač rozhodně i zvukově signalizuje např.: pásy, jízdu na rezervu, námrazu, světla atd... Považuji to vesměs za užitečné, ale u námrazy to není úplně chytře uděláno, stane se, že to třeba pípne 3x za 1km, asi když teplota osciluje kolem 4 stupňů. Chápu, že když navrhovali tu "hysterezní" smyčku, tak se rozhodli asi spíše pro okamžitou reakci v případě náhlého poklesu teploty, otázkou je spíše, jaký čas tam je na "další kolo". Nicméně i tady je možná lépe vícekrát než vůbec...
Servisní interval to prý neukazuje - zkušenost kolegy, který ho o dost přetáhl, přičemž byl zvyklý na signalizaci v oktávce... Moje zkušenost s Fábií je pro změnu opačná. Stávalo se, že to upozorňuje, že máš s něčím navštívit servis - bezdůvodně... Technici pouze odmazali hlášku, řekli, že to je prostě jen záchvěv na sběrnicích a jezdilo se dál. Po pár zkušenostech se jezdilo samozřejmě hláška nehláška
(ale myslím, že to hlásí jen po otočení klíčem, pak už ne, naštěstí to trucovitě neodstavuje motor a pod...).
Servisní interval to prý neukazuje - zkušenost kolegy, který ho o dost přetáhl, přičemž byl zvyklý na signalizaci v oktávce... Moje zkušenost s Fábií je pro změnu opačná. Stávalo se, že to upozorňuje, že máš s něčím navštívit servis - bezdůvodně... Technici pouze odmazali hlášku, řekli, že to je prostě jen záchvěv na sběrnicích a jezdilo se dál. Po pár zkušenostech se jezdilo samozřejmě hláška nehláška

-
- Junior
Dá se nějak nastavit poloha páčky blinkrů kdy má vypnout? x-krát už jsem zjistil, že se nevypl blinkr a blikám jak magor
- brena
- Nováček
Nastavit se nejspis neda, budes ho muset vymenit.
-
- Test driver
Vazeny...toto je tema prodej-nakup a vidim,ze sa nam to tu zvrtlo na dotazy typu"ako to zalestim?Da se nejak nastavit poloha packy atd.Zakladatel tohoto vlakne chcel poradit pri kupe auta a od tejto teny sa odislo.
Dodrzujte povod tohoto vlakna a na ostatne otazky pouzivajte bud uz zalozene vlakna v inych temach,alebo zalozte nove

Dodrzujte povod tohoto vlakna a na ostatne otazky pouzivajte bud uz zalozene vlakna v inych temach,alebo zalozte nove

- hurryl
- Nováček
Re: Rada pred kupou Fordu Focus
Ahoj,také si vybírám auto a tak to tady čtu a začínám mít "díru v hlavě".Podle mého ježdění by se mi hodil benzín,ale jak koukám na nabídku ojetin,tak zas v benzínu moc velký výběr není.V naftě je to mnohem lepší.No a teď babo raď.Tak příští měsíc mě čeká občas nějaká probdělá noc,jak budu přemýšlet,co koupit.ale to asi všichni už šťasní majitelé FF znáte!Tak mi držte palce,ať se z toho necvoknu!!
- Lopik@Trance
- Zkušený
som na tom presne ako ty ...hurryl píše:Ahoj,také si vybírám auto a tak to tady čtu a začínám mít "díru v hlavě".Podle mého ježdění by se mi hodil benzín,ale jak koukám na nabídku ojetin,tak zas v benzínu moc velký výběr není.V naftě je to mnohem lepší.No a teď babo raď.Tak příští měsíc mě čeká občas nějaká probdělá noc,jak budu přemýšlet,co koupit.ale to asi všichni už šťasní majitelé FF znáte!Tak mi držte palce,ať se z toho necvoknu!!
Planujem kupu auta a FoFo je pre mna celkom fajn volba. Planujem do neho vrazit max 8000 Euro. Rocnik 2005-06 , cca 100k KM. No a teraz problem ... Chcel som 1,6TDCi , ale bol som od tohto motoru odhovoreny. Jazdim hlavne mesto a kratsie trasy, cize skor by sa mi hodil benzin, lenze uz dlhsie sledujem ze benzinov sa predava strasne malo a ked uz aj nejakeho najdem, tak vybava stoji za prd. Ale tak ci tak, asi idem do toho benzinu. Len potrebujem info o spolahlivosti 1,6i benzinovych motorov

- tomason
- Test driver
já myslim ,že 1.6 benzín je jeden z nejlepších motorů vůbec lepší benzín ve Fofu není ,poměr výkon cena spotřeba a spolehlivej bude taky 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Raada
- Test driver
Ja se take rozhodoval mezi 1,6 v benzinu a v nafte. Zvitezila nafta, protoze se mi na delsi trasy jevi lepsi. Ale pokud bych jezdil prevazne kratsi trasy tak jdu do benzinu. Je to super motor a urcite se ti vyplati trochu hledat. Pokud naftu tak spise hledej motor bez DPF pokud kupujes auto se 100tis. km na krku - je to jistota.
- Lopik@Trance
- Zkušený
ok takze tej 1,6 benzinu sa nemusim bat ?
Mno OK, ale teraz poradte kde by som nasiel nieco s 1.6i hatchback, 2005-06 rocnik, najazdene do takych 80-100k, cierna alebo nejaka tmava metaliza (biela a strieborna ani za svet), najlepsie auto.klima ale nie je podmienkou, el.okna a zrkadla, super by bolo vyhrievane predne sklo (i ked neviem presne co sa pod tym mysli, ze vyhrievane), ABS, ESP, hmlovky, tmavsie calunenie sedaciek, radio na CD, palubny pocitac, keby boli aj elektrony ..... hadam nie som narocny
No a toto vsetko by sa mohlo zmestit do takych 8300 euro ... Takuto vybavu som vsak nikde na nete na slovensku nenasiel (autobazar.eu, autovia,..) ... dovozu zo zahranicia sa troska bojim, predsa len je to risk a dalsie investicie ktomu. Taaakze neviete o niecom ?

No a toto vsetko by sa mohlo zmestit do takych 8300 euro ... Takuto vybavu som vsak nikde na nete na slovensku nenasiel (autobazar.eu, autovia,..) ... dovozu zo zahranicia sa troska bojim, predsa len je to risk a dalsie investicie ktomu. Taaakze neviete o niecom ?