staci, ked si precitas testovanie noveho focusu RS na nurburingu. davali 98 benzin, preco asi? ked tomu motoru 2.5T staci bezna 95?
a ich vyjadrenie bolo v zmysle, ze xceme ferovo testovat, tak davame len standartny 98 oktanovy benzin

Myslis ten ventilator , co predavaju na e-bay ?KERF píše:Tak jsem si na motor 1,6Ti-VCT objednal Turbo kit určený speciálně pro tento motor, který zvýší výkon na slušných 120kW.![]()
ach, a ja blbec som kupoval 2.5TKERF píše:Tak jsem si na motor 1,6Ti-VCT objednal Turbo kit určený speciálně pro tento motor, který zvýší výkon na slušných 120kW.![]()
No mozno sikillerhammer píše:ach, a ja blbec som kupoval 2.5TKERF píše:Tak jsem si na motor 1,6Ti-VCT objednal Turbo kit určený speciálně pro tento motor, který zvýší výkon na slušných 120kW.![]()
![]()
![]()
No nie je to az take hrozne par novych vaciek stoji cca 200libier , to nie je az taka hrozna cena.bee píše:misoka: NICE
tlak ma 2x ako ST, 1.5(4)baru a kompresny pomer 8.5:1bee píše:schvalne kolko ma kompresiu to rs? a plniaci tlak turba?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Fíkus1596 a 1 host