Asi jde o to na co jsi se ptal v SZ viďHORST píše:Takze pozadavek plati dal!

Asi jde o to na co jsi se ptal v SZ viďHORST píše:Takze pozadavek plati dal!
prachy nejsou rozhodujici ,hlavni je dobra nalada . a diagnostika bude v ramci srazu . takovej malej darek ode me .gines píše:Kolik budeš chtít za připojení?
Teda Foki, to je super, díky za dárek...Když jedu s Pelenem, tak přenechávám svoji pozici jemu. Diagnostika bude jen malinkatý příspěvek Pelenovi za to, že se s ním svezu...foki píše:prachy nejsou rozhodujici ,hlavni je dobra nalada . a diagnostika bude v ramci srazu . takovej malej darek ode me .gines píše:Kolik budeš chtít za připojení?
Ano, je to ono a nadale je to aktualni!Meda píše:Asi jde o to na co jsi se ptal v SZ viďHORST píše:Takze pozadavek plati dal!?
Také bych se nechal rád připojit na compfoki píše: a diagnostika bude v ramci srazu . takovej malej darek ode me .
a v tom vidíš nějakej problém ????? Prostě řeknu ,že nemám čas a hotovoStenly píše:Tak mám zase smolíka-nahláslo se nám příbuzenstvo na návštěvu
Já jsem pro. A možná bude na srazu o jedno Mondeo víc. Dneska jsem mluvil s kámošem a říkal, že by jel. Ale je to tak 50 na 50.Wolf2 píše:Tak jak pánové a dámy co pojedete z Prahy po D1 ,nedáme zase nějakej srázek na té naši oblíbené Benzině za Prahou ???? A pak hromadný odjezd do Postupek ??? Třeba někdy kolem 13h. a odjezd někdy kolem 13:20.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host