takvé přeškolení trvá několik let. Není to jen takcajda píše:Já myslel, že jsme tě minule zocelili Simi

takvé přeškolení trvá několik let. Není to jen takcajda píše:Já myslel, že jsme tě minule zocelili Simi
Simi, vocud pocud. To bych snad nemohl dopustit, aby nejaky vinarsky barbar udelal z archivu svarak!!Simi píše:uvaříte svařák z nějakýho archívu a bude to. Ještě že sem žádnej neposlal, protože kdybych se dozvěděl že ste z něho udělali svařák tak mi asi jebne
no ale zase na druhou stranu, kdy jsi naposled pil archivní svařák?HORST píše:..... z archivu svarak!!![]()
Jen pres mou mrtvolu.
U mě to stále platí,je to O.K.r0mik píše:mirin: tak nakonec, bych si dovolil ten naraznik predat tobe at ho odbezes do Holomóca, teda pokud to stale plati? Pres zewla nakonec ee, pac se nevi jak mistr upravce z olomouce bude na tom casove, a u tebe to je preci jen mirine jistejsi kdyz mas moznost to pripadne hodit do garaze....
no já předběžně plánuji vyrazit +- cca kolem 8:30milford píše:Tak hlásím,že pojedu asi s juniorem a možná na noc ze soboty na neděli.
Nechystá se někdo z okolí jet do NJ v sobotu ráno?
Jj je to tak.zewl píše:milford: tusim, ze minimalne mirin jede v sobotu rano
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host