nechapu proc, zajima me mira poskozeni motoru.toto je normalne otazka dnaze co sa pak stane

driver píše:podle toho jestli ti praskne na vytočeném motoru nebo na volnoběhu
ale i tak než se motor zastaví tak ti to rozbije ventily,písty obouchá hlavu atd.
 presne tak je to v podstate to najhorsie co sa ti moze s motorom stat
 presne tak je to v podstate to najhorsie co sa ti moze s motorom stat 

ked tomu neveris tak to nechaj tak ale potom sa tu nestazuj

ev. ty pisty proleti kapotouFerris píše:driver píše:podle toho jestli ti praskne na vytočeném motoru nebo na volnoběhu
ale i tak než se motor zastaví tak ti to rozbije ventily,písty obouchá hlavu atd.presne tak je to v podstate to najhorsie co sa ti moze s motorom stat

ked to rupne

drobne trhlinky a poskodenia nieke az tak vidno v nenapnutom stave bez zataze , dobre si spravil ze si to vymenil istota je istota na tomto sa vazne neoplati setritJozkablack píše:Měnil jsem rozvody ve 144tis.km. a ten řemen byl jak když ho vindali právě z krabice, je to vážně kvalitka!! No teď je tam opravdu novej, tak mám klid!!

couddy píše:ev. ty pisty proleti kapotouFerris píše:driver píše:podle toho jestli ti praskne na vytočeném motoru nebo na volnoběhu
ale i tak než se motor zastaví tak ti to rozbije ventily,písty obouchá hlavu atd.presne tak je to v podstate to najhorsie co sa ti moze s motorom stat

ked to rupne

, dufam ze mu staci taketo vysvetlenie

prave ze to tu par ludi citalo preto si dostal take vysvetlenie ake si dostalRealife píše:Cti na co sem se ptal a proc sem se na to ptal!Ferris píše:couddy píše: ev. ty pisty proleti kapotou

no ale kazdopadne myslim ze tato tema je tymto uzavreta  vymenu nepredlzis vymen to a hotovo a vizualne nic nezistis
 no ale kazdopadne myslim ze tato tema je tymto uzavreta  vymenu nepredlzis vymen to a hotovo a vizualne nic nezistis

Vyměnil bych ho i kdyby to auto mělo najeto jen 50tis.km.! Já jsem na tohle háklivej a mám rád jistotu!! ten starej řemen po vyndání i při na tažení a ohybání nevykazoval žádné trhlinky!! I mechanik se divil, skoro to vypadalo že byl nedávno měněnej, ale to podle servisky i servisu, kde auto ošetřovali neni možný!!Ferris píše:drobne trhlinky a poskodenia nieke az tak vidno v nenapnutom stave bez zataze , dobre si spravil ze si to vymenil istota je istota na tomto sa vazne neoplati setritJozkablack píše:Měnil jsem rozvody ve 144tis.km. a ten řemen byl jak když ho vindali právě z krabice, je to vážně kvalitka!! No teď je tam opravdu novej, tak mám klid!!
vela stastny km

Tak sem musel znovu vysvetlit, ze menit nechci, ze me to jen zajima....
ved hej, si len postupne dostaval odpovede na vsetky svoje otazky,Realife píše:Ja jen ze mi kazdy odpovidal at neprodluzuji interval vymeny rozvodu, ze riskuji. Pritom jsem nekolikrate napsal ze mam najeto 100k, tedy nemusim jeste menit a ze me pouze zajima, jestli jdou rozvody zkontrolovat " ocima " jak tu nekdo psal a co se stane ( resp. jak vazne to bude ) kdyz prasknou. No a odpoved byla, abych neprodluzoval interval vymeny
Jinak souhlas, uzavreno a zdravim na SK...

a koncim mam padla idem sa vozit na FOFO
  a koncim mam padla idem sa vozit na FOFO
asi jsem moc sebevedomy ale jisty si semFerris píše:ved hej, si len postupne dostaval odpovede na vsetky svoje otazky,Realife píše:Ja jen ze mi kazdy odpovidal at neprodluzuji interval vymeny rozvodu, ze riskuji. Pritom jsem nekolikrate napsal ze mam najeto 100k, tedy nemusim jeste menit a ze me pouze zajima, jestli jdou rozvody zkontrolovat " ocima " jak tu nekdo psal a co se stane ( resp. jak vazne to bude ) kdyz prasknou. No a odpoved byla, abych neprodluzoval interval vymeny
Jinak souhlas, uzavreno a zdravim na SK...
PS: ked si si nie isty kolko mas najazdene radsej to vymen
Vela stastny kma koncim mam padla idem sa vozit na FOFO

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti