Konecne prislo to odlahcenie...tPiko píše:Tomu sa dnes bude o Focusoch snivat![]()

Konecne prislo to odlahcenie...tPiko píše:Tomu sa dnes bude o Focusoch snivat![]()
Nebol si sam. Tam sme to preskocili viaceri, vcetne mna. No ale kto to mohol cakat, ked tam blikalo biele svetlomisoo píše:Specialne sa mi ratal jeden zeleznicny prejazd, ani som necitil kolaje, asi preto ze som ich preskocil hehe![]()
Uz teraz sa tesim na dalsi rocnik !
to som tam este bol alebo to bolo az cestou z jablonice ? lebo ja som akosi velmi nesledoval, typ aut, ktore predbiehame, sustredil som sa na cestu... ;o)tPiko píše:Tak toho si pamatam dobre. Sme sa na nom s priatelkou pobavili ako chlapec ziral, ked sme ho vsetci doradu predbiehali. Tomu sa dnes bude o Focusoch snivat :lol: :lol:vcedula píše:Pamatate sa este na tu octaviu, co sme ju dobehli a potom predbiehali? Chalanisko musel pochopit, ze si vtedy vybral velmi zle :) naklanalo ho ako na kolotoci, uz som len cakal, kedy ho to skratkou supne von :)
ja som skocil cielene, kedze visel dalsim focusom za chvostom a videl som co sa deje, tak som si povedal, ze trosku nezaskodi :o)tPiko píše:Nebol si sam. Tam sme to preskocili viaceri, vcetne mna. No ale kto to mohol cakat, ked tam blikalo biele svetlo :?: :wink: Ale priznavam sa tam som to "odflakol". Cestou spat som uz daval bacha a zvolil radsej pomalsi prejazd 8)misoo píše:Specialne sa mi ratal jeden zeleznicny prejazd, ani som necitil kolaje, asi preto ze som ich preskocil hehe :lol:
Uz teraz sa tesim na dalsi rocnik ! :wink:
Bol si tam. Ak si dobre pamatam tak to bolo este cestou do Jablonice a aj si tusim v tom case isiel za mnou...Culex42 píše:to som tam este bol alebo to bolo az cestou z jablonice ? lebo ja som akosi velmi nesledoval, typ aut, ktore predbiehame, sustredil som sa na cestu... ;o)
vzhladom na tvoj avatar bol skok doslova povinnostou !!tPiko píše:Nebol si sam. Tam sme to preskocili viaceri, vcetne mna.
jj rovinky som nejako extra nesiel, tam ste mi usli, bo akceleracia u mna neni taka zabavna...vcedula píše:zopar uz znamych "jumpov" a esiciek som si tiez vychutnal. A zrovna tie najlepsie useky boli take, ze sa tam vaic ako 90 ani nedalo ist ... to je ten paradox, ze sme sa horzne hnali na rovinkach...
Nj, lenze s dieselom sa skace ponekud horsie ako s WRC-ckommisoo píše:vzhladom na tvoj avatar bol skok doslova povinnostou !!tPiko píše:Nebol si sam. Tam sme to preskocili viaceri, vcetne mna.![]()
misoka pekne video ! nevyzeralo to ze ides o polovicu menej ako v skutocnosti ! to bude asi vysokym fps ze to ide pekne plynulo. ako a cim si to tocil ?misoka píše:Pokracovanie...
[youtube]http...[/youtube]
Diky, zavesim este jedno , co som natacal z ineho uhla , no mozno ten dojem rychlosti robi aj trochu ten sirokouhly objektiv. Natacal som to tou mojou zrkadlovkou.misoo píše:misoka pekne video ! nevyzeralo to ze ides o polovicu menej ako v skutocnosti ! to bude asi vysokym fps ze to ide pekne plynulo. ako a cim si to tocil ?misoka píše:Pokracovanie...
[youtube]http...[/youtube]
misoka píše: Natacal som to tou mojou zrkadlovkou.
Na ten prechod pozor, ja som tam asi pred 9 rokmi skočil na firemnej felicii a po dopade mi už nešla zaradit 2-ka a 4-kamisoo píše: Specialne sa mi ratal jeden zeleznicny prejazd, ani som necitil kolaje, asi preto ze som ich preskocil hehe![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti