Oni se do závěrečnýho testu ani nedostanou,protože v součtu brzdných drah jsou na tom
stejně jak plnej nákladní vlak

kratales píše: A Youtube neznáš? Tam je podobných videí spousta.
Ano nenarazil a doufám ,že nenarazím na silnici na někoho kdo bude mít letní gumy v zimě a bude se na mě řítit bokem jelikož dostal smyk na namrzlé , či zasněžené , nebo břečkou pokryté silniciTomFocus píše:Bohužel ,,kolega,, Wolf78 má své jednání založené na rýpání. Asi ještě nenarazil...
Na rozdíl od tebe nepindám o něčem, co jsem neměl ani obuté.fofok píše:Tak tomu sám nevěříš![]()
Oni se do závěrečnýho testu ani nedostanou,protože v součtu brzdných drah jsou na tom
stejně jak plnej nákladní vlak
Hodnocení jaký?Když na auto obuju dřevěný loukotě s obručí taky na nich najedu 100000 km a budu je chválit,když to nebudu mít s čím srovnávat a před třiceti lety byla určitě evropská zimní guma horší než dnešní čína.Jsou hlučný?Nedrží na vodě?Máš na ráfku půl kila záváží?Nic s toho co o nich píšou jiní jsem od tebe neslyšel.ballu píše:Čím se chvástám???? Že jsem na gumách najel nějaké km a mohu hodnotit. Nehledě nějaký divný myšlenkový pochod, něco o zadohrabech, tam jsou nějaké jiné pneu. Pouč mě ,na membatech jezdím, ale zadokolku, krom MB1000, jsem neřídil.
Já osobně mám vždy všechny 4 pneu od stejného výrobce a stejného typu .Sentik píše:a ted dotaz, Alpin 5 už nejsou, můžu dostat Alpin 6, jak moc vadí / bude znát to, že budu mít na jedný nápravě jinej vzorek než na druhý?
Předpokládám, že nový 6ky půjdou na předek a rok ježděný 5ky na zadek.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů