Drah:Promiň,s někým jsem si Tě spletl...

Budu si už teď muset Šárku zpracovat na řízení zpět.Tolik lihovin a já bych nemohl konzumovat.To je jako být šejk ve svém harému zbaven vnímání...

Na hlídání kejtičky a Wolfa, bych možná vzal i Břéťu, aby se Wolfik nemusel cítit tak sám.big_bart píše:Wolfino, ale pojedesWolf2 píše:to já tam nepojedu vůbec a budu hlídat základní tábor ve Focusicích![]()
![]()
![]()
, prece te nenechame hlidat pivni soudky a kejticku, kdo vi, co by na nas zbylo
![]()
![]()
![]()
Já taky budu s radostí hlídatJasio píše:Na hlídání kejtičky a Wolfa, bych možná vzal i Břéťu, aby se Wolfik nemusel cítit tak sám.big_bart píše:Wolfino, ale pojedesWolf2 píše:to já tam nepojedu vůbec a budu hlídat základní tábor ve Focusicích![]()
![]()
![]()
, prece te nenechame hlidat pivni soudky a kejticku, kdo vi, co by na nas zbylo
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste ze kombik je velikej a kejticka a narazenej soudek se mi vejdou do kufruDamon píše:To Taspy a BB: Budete asi muset v pátek odnést tu kýtu a pivko na vrchol Blaníku.
Taková Branická 12....to je opravdu dobré pivkoWolf2 píše:Staropramen má jednu léčivou schopnost ,je to dobré projímadlo![]()
![]()
![]()
Všechno co má v názvu Staro..... (Staropramen,Starobrno,Staročech) se musí kombinovat buď s černým uhlím ,nebo hodně tvrdého alkoholu.
![]()
![]()
![]()
Zlatej Braník
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host