Aby ses nedivil, když ti náhle zavolámSkubi píše:asi tak nějakBoban píše:Mě dají doma najíst vždycky, taky podle toho mám airbag, ale u cizích chutná přece nejlíp![]()
, ale koukám, že se to opět nějak zvrtlo
![]()
![]()
a pro některé - opravdu mě nedělá problém zapíjet sladké pivem a klidně si na ně dojdu i těch 300 m![]()
![]()
![]()
![]()
Jenda25 píše:Tak si píšu s Taspy po ICQ, a ta mě celou dobu namlsává jakej upekla dort, jaký budou utopenci, jaký bude to či ono, a já jak na potvoru musim bejt v Brně. To by se z toho jeden posr..
já cííííí dooooooort!! panebože, ať mi to vyjde a budu moct přijet!! jinak se pos...!!todle vypadá božsky, už jen zarýt čumákem mezi ty vrstvytaspy píše:Jenda25 píše:Tak si píšu s Taspy po ICQ, a ta mě celou dobu namlsává jakej upekla dort, jaký budou utopenci, jaký bude to či ono, a já jak na potvoru musim bejt v Brně. To by se z toho jeden posr..
Myslíš tenhle dort???Na design moc nekoukej, trošku jsem chvátala a vidí ho stejně jen bart
![]()
![]()
víš jak se to říká - "Kdo zaváha, ...... "Jasio píše:Nech toho, o práškách už tu jedno vlákno je![]()
![]()
Jinak já a brácha na 100% jedem.
P.S. Možná mi konečně zbude nějaký uteponec, že![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host