to Míra: když jsem se rozhodoval zda Čadka nebo tento servis, tak dle recenzí jsou na tom asi tak stejně, ted jsem naposled četl někde na Škoda forum, že Čadek cituji " na co mákne to zkazí" takže jsou to asi stejní odborníci

Dnes jsem jim to tam nechal a zahájil oficiální reklamaci, vždy to bylo jen na hubu, je mi jasný, že jsem to měl již udělat dřív, ale vždy jsem tak doufal, že už se to konečně podaří, že to vyřeší, ted mám doklad, ale bohužel doba na reklamaci je 30 dnů, tak snad to vyřeší dřív. Jinak už nemám co k tomu dodat, jejich strategie je vyměnit asi všechno, protože jsem taky nepochopil jakou souvislost má topení s provozem na plyn, když mě dnes řekl technik, že mám zkusit vyměnit termostat, tak jsem to už nevydržel a vysvětlil jim, že tudy cesta nevede, že ze sebe nenechám dělat trotla a nebudu lítat po servisech a hledat problém za ně, když za to dostali peníze, že při 8mé návštěvě už mě to fakt nebaví, všichni byli červení jak papriky a jen přikyvovali. Napsal jsem taky sálodlouhej e-mail do autogascentra, jejichž partnerem je právě tento servis, tak uvidíme zda Ing. Pataky mi odepíše něco zajímavého. Vážně bych nikomu nepřál tuhle beznaděj, zaplatím odborníkům, kteří jen experimentují pak naférovku přiznají, že nemají tucha čím by to mohlo být a já mám hledat problém pudla. Dám pak vědět, jak dopadla reklamace, buď to zpraví, nebo si to můžou z auta zase vymontovat.