toz nevim, ale kdyz jsem zkousel postavit auto dle senzoru 30 cm k druhemu autu, tak tam bylo kur...vsky malo mista, tak ze bys mel problemy tam projit. Ono to ukazuje tak, ze kdyz jsi mene jak 30 cm, tak to rve furt a vsechno sviti cerveneClairVOYanT píše:Ted jsem koukal na park. asistenty a vetsina z nich ma minimalni vzdalenost 30cm - to se mi na Prahu zda moc, takze zase nic ...
Parkovací systém
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Parkovací systém
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no a tedy zbejvá vyšpekulovat to rozmístění kvůli tažnému a jdu do toho 
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
vsimnul jsem si, ze senzory neberou primo caru po sve ose, ony berou jakousi vysec, bylo by dobre tuhle vysec zjistit (potazmo jeji uhel) a podle toho usoudit, zda bude koule vadit nebo ne. Jo a me pri montazi moje koule vubec nevadily 
- patcha
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Az budes mit vyspekulovano,docela by me to rozmisteni s taznym zajimalo.Sice ho zatim nemam,ale v budoucnu bych nerad zvazoval jestli mi kvuli jeho doplneni neprestane fungovat PA
To uz by bylo na premisteni senzoru pozde, jedine ze bych si dal kouli jinam 
to zewl: moooc pekna diplomka
to zewl: moooc pekna diplomka
- jamaka
- Test driver

tazne to nechyta ak to das aj podla toho vykresu co je tu uz dany. je to v pohode.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- Sokolda
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zewl: Pěknej návod
, jinak tažný to nebere, vysílá to jakoby do kuželu u čidla je 1cm paprsek a rozšiřuje se, takže v pohodě.
Ford C-Max 2,0TDCI - Titanium - 125kW/170HP
- patcha
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Takze ja uz mam taky hotovo,prelakovano na silver a namontovano, celkem bez problemu a rychlovka. Jen ten zvuk nejak zatlumit...Silikon se mi zda malo 
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ja rozdelal tu zobrazovaci jednotku, odlepil z pipaku pruhlednou izolepu a otocil ho naopak. Pak pipal "dovnitr" jednotky a ven to neslo tak hlasite 
btw: jakym zpusobem jsi to prelakovaval? Jenom proste jsi to zamaznul na stribrno, nebo nejaky specialni grif?
btw: jakym zpusobem jsi to prelakovaval? Jenom proste jsi to zamaznul na stribrno, nebo nejaky specialni grif?
- patcha
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak to zkusim, jen mi porad jak ses dostal dovnitr,me se to nepodarilo a hrubou silu se mi jeste pred montazi nechtelo pouzivat. K tomu laku,vzhledem k tomu ze u lakyrnika by to stalo majlant,tak jsem si koupil stribrnou metlu ve spreji,vzornik co mi pujcili v krame sem porovnal s autem a vybral nejvernejsi odstin.Koupil nejmensi mozny objem (myslim 200 ml) za 87Kc,- Za stejny prachy je k tomu akrylatovy lak, ten jsem ale nekupoval,protoze ho mel kolega a hodne mu ho zbylo, no a pak uz jen ze vzdalenosti asi 30 cm jsem to jemne postrikal.Nebyl vubec problem se zatekanim do te mezery.Az to zaschlo,tak jsem to prelakoval a hotovo... Vubec zadny problem. Vypada to jako origo.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jak je zespodu lepici paska, tak hmatem zjistis, ze pod ni jsou dve dirky (dva srouby). Na tech mistech vyriznes nozem kolecko, oddelas vyriznuty kousek lepici pasky a odsroubujes sroubky a pak jsi uvnitr.
- forbes
- Pokročilý

zewl:peknej navod:D,ale ma to jedno ale driv nebo pozdeji se ti proslehnou kabely k senzorum,tahnes je pres hranu,narizni tu origo zaslepku do krize + a dej ji tam zpatky a protahni zkrz ni kabely. jinak dobry ikdyz od toho zrcatka to mohlo jit vrchem pod stropem na B sloupek pak pod plastama na D sloupek a dolu k jednotce.

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jiste, ze cest je povicero
Cekal jsem, kdy ze kdo ozve, ze "takhle" to je lepsi
Kazdopadne napad s pruchodkou neni spatny 
- forbes
- Pokročilý

ne ze takhle je to lepsi,ta tvoje cesta je dobra ale v pripade ze ten displej davas na pristrojovku,zbytecne to tahas zezhora podel okna.

- ihrdlick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Sokoldo,
u těch čidel od Tebe....při montáži drátek nahoře nebo dole
2zewl: fakt luxusní návod, pěkně jsi to udělal a MOC mi pomůžou ty rozměry, abych pravdu řekl, nechtělo se mi to moc rozměřovat, ale nic jiného by mi stejně nezbylo a technická pro kluky s HTB : budete to vrtat doprostřed nárazníku? Nejsou tam nějaké výstuhy ze železa apod.?
Protože v NJ jsem potkal nečlena s PA a ten to měl takto !!! To víte, kudu chodím, tam čumím na auta s PA a jak to mají rozmístěné
u těch čidel od Tebe....při montáži drátek nahoře nebo dole
2zewl: fakt luxusní návod, pěkně jsi to udělal a MOC mi pomůžou ty rozměry, abych pravdu řekl, nechtělo se mi to moc rozměřovat, ale nic jiného by mi stejně nezbylo a technická pro kluky s HTB : budete to vrtat doprostřed nárazníku? Nejsou tam nějaké výstuhy ze železa apod.?
Protože v NJ jsem potkal nečlena s PA a ten to měl takto !!! To víte, kudu chodím, tam čumím na auta s PA a jak to mají rozmístěné

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne bych je dal vyse, aby byly kolmo k vozovce. Takhle jsou uz na ohybu a uhel neni 90 stupnu, takze ty cidla miri uz moc dolu. Muj nazor.