Tenisovy turnaj Ford-focus 19. cervenec - fotky od strany 32
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tenisovy turnaj Ford-focus
no budem sedet v hospode, dokud nas nevyhodi a pak u HORSTa asi jenom dopijena, ne? Ja si kazdopadne beru k HORSTovi nejaky lahvace pred spanim, ale nevim, kde je budu chladit...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Steaky:
Zewl - 2
HORST - 1
cajda - 1
Kaca - 2
TripleJay - 2
latis - 2
Zewl - 2
HORST - 1
cajda - 1
Kaca - 2
TripleJay - 2
latis - 2
- HORST
- Test driver
Tak vazeni, jsem rad, ze se nekdo zamyslel i nad moznosti piva na zahrade.
Cekal jsem, koho to napadne a ani to netrvalo tak dlouho.
Pro tuto prilezitost mam opet dva navrhy : 1.Bud nakoupim basu ci dve lahvacu, ktere pokud se nedopiji muzou zustat na zahrade, kde je casem dorazim, takze by kazdy pak zacaloval pouze to co vypije nebo 2.napadlo me koupit ten samochladici sud, kde vyjde pivo Staropramen 12 asi na 20 Kc. Vyhodu to ma v tom, ze na zahrade neni elektrika a neni tedy cim chladit, zatimco sud vydrzi az 12 hodin vychlazeno.
Vyzkouseno to mam osobne, myslim to chlazeni, ten cas, jak dlouho to vydrzi studene, ten bohuzel ne, tak dlouho to nertvalo (vypit).
Jinak je to 40 piv, takze by bylo idealni to dopit, tim paden zalezi, na co si kdo troufa.
Dejte tedy opet vedet, pro co jste se rozhodli, zaridim se podle toho.
Co se tyka chlazeni lahvacu, tak ty budou asi dost studene, chatka je podsklepena, teplota na chlazeni je tam dobra a navic primo ve sklepe je skruz se studenou podzemni vodou!!
Takze piste, navrhujte, ja budu zarizovat.
Pokud by doslo na lahvace, dopiste i znacku a "stupnovitost" piva, ale pivo prosim dostupnych znacek, ne ze pojedu pro pivo nekde do Ase!!!
Cekal jsem, koho to napadne a ani to netrvalo tak dlouho.

Pro tuto prilezitost mam opet dva navrhy : 1.Bud nakoupim basu ci dve lahvacu, ktere pokud se nedopiji muzou zustat na zahrade, kde je casem dorazim, takze by kazdy pak zacaloval pouze to co vypije nebo 2.napadlo me koupit ten samochladici sud, kde vyjde pivo Staropramen 12 asi na 20 Kc. Vyhodu to ma v tom, ze na zahrade neni elektrika a neni tedy cim chladit, zatimco sud vydrzi az 12 hodin vychlazeno.

Vyzkouseno to mam osobne, myslim to chlazeni, ten cas, jak dlouho to vydrzi studene, ten bohuzel ne, tak dlouho to nertvalo (vypit).

Jinak je to 40 piv, takze by bylo idealni to dopit, tim paden zalezi, na co si kdo troufa.
Dejte tedy opet vedet, pro co jste se rozhodli, zaridim se podle toho.
Co se tyka chlazeni lahvacu, tak ty budou asi dost studene, chatka je podsklepena, teplota na chlazeni je tam dobra a navic primo ve sklepe je skruz se studenou podzemni vodou!!

Takze piste, navrhujte, ja budu zarizovat.
Pokud by doslo na lahvace, dopiste i znacku a "stupnovitost" piva, ale pivo prosim dostupnych znacek, ne ze pojedu pro pivo nekde do Ase!!!
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to mozna s beckou nehrotil, protoze nevis, kolik toho zustane, u lahvacu je to v pohode, ale u becky je to v riti. Navic budem asi popijet Na kurtech, tak 40 piv pro 4 lidi jenom tak na dobrou noc?
Videl bych to spise na ty lahvace. Pokud to budou nakonec lahvace, dovezu si svoje, at s tim nemas horste zbytecny starosti navic. Dovezu je chlazene, akorat je budu potrebovat hodit do sklepa, at vydrzi chlazene do vecera...

- HORST
- Test driver
Nakoupit bednu ci dve lahvacu neni takovy problem, to delam co druhy den!!!!
Takze pripoj znacku a je to!!!

Takze pripoj znacku a je to!!!

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož dojedu aj s drahou polovičkou tak si zamlouvám 2 stejky a místo pro stan. Stím pivm je to dobrej nápad. Když budu popijet celej den tak zvládnu tak 5piv. A nějaký nealko jelikož sem řidič a musím být ráno fit takže si myslím že ten samochldící sud je dobrá volba. Ještě mně tak napadlo jestli někdo nemá digitální alkohol testr a nemohl ho vzít. Přece jen člověk nikdy neví jak na tom přesně je a kdyby tam náhodou někde otravovali cajti tak by to nemuselo stát zato.
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
"supňovitost piva" je ale
terminus technicus!

Pokud bych měl mluvit za sebe, piju buď nealko, nebo hustou plzeň (tzn. stupňovitost vyšší
). Ale jsem tak nepatrným konzumentem, že se nebudu zlobit ani divit, nebudel li můj názor reflektován. 

Pokud bych měl mluvit za sebe, piju buď nealko, nebo hustou plzeň (tzn. stupňovitost vyšší

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Steaky:
Zewl - 2
HORST - 1
cajda - 1
Kaca - 2
TripleJay - 2
latis - 2
Simi - 2
Zewl - 2
HORST - 1
cajda - 1
Kaca - 2
TripleJay - 2
latis - 2
Simi - 2
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jinak pokud budes kupovat horste lahvacky, tak me kup pls cca. 3-5 Seraku (Holba 11ka)
Dikes

- HORST
- Test driver
Ty terminus technikus, puvodne jsem chtel napsat "huste" a "ridke", ale bal jsem se, aby to nepochopil nekdo spatne a nemyslel si, ze po ridkem bude ridke vsechno!!!staroch píše:"supňovitost piva" je aleterminus technicus!
![]()
Pokud bych měl mluvit za sebe, piju buď nealko, nebo hustou plzeň (tzn. stupňovitost vyšší). Ale jsem tak nepatrným konzumentem, že se nebudu zlobit ani divit, nebudel li můj názor reflektován.

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si zamlouvám prosím 1 steak, konzumaci budu provádět střídmě řidičskou - čili birella. Ale jako posledně 7 jich nebude
.
Jinak není vyloučeno, že k večeru budu muset odjet na hasičskou akci na Starý Jičín, ale to se ještě dopřesní...

Jinak není vyloučeno, že k večeru budu muset odjet na hasičskou akci na Starý Jičín, ale to se ještě dopřesní...

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Steaky:
Zewl - 2
HORST - 1
cajda - 1
Kaca - 2
TripleJay - 2
latis - 2
Simi - 2
PedroH - 1
Zewl - 2
HORST - 1
cajda - 1
Kaca - 2
TripleJay - 2
latis - 2
Simi - 2
PedroH - 1
-
- Test driver
40 piv na dopijenou je asi dost
A co třeba tohle je toho 5litru a pivko vyjde taky na cca 20kč a dalo by se to předem vychladit a pak uložit do Horstových katakomb

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Znovu jsem si přečatl Horstův příspěvek ohledně toho piva a všiml si jedné podst informace a to té že je to pití na zahradě což předpokládám bude až ve večerních hodínách a to už budu jen na nealku takže se omlouvám a opravuji svůj názor na dvě basy piva. Neříkám že si ještě jedno nedá le víc asi ne. Nejspíš si koupím na večer karton nealkoholickýho piva. Kdyžtak se i podělím. Pokud bude zase možnost tak vezmu nějakej ten sektíček nebo vínečko.
P.S. Na křivku nakonec nejedu tak doufám že můj minulej příspěvek si tam užijete i bezemně. lol:
P.S. Na křivku nakonec nejedu tak doufám že můj minulej příspěvek si tam užijete i bezemně. lol:
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj Simi, neboj, mam tvoje sampano nachystany na Krivku 
mam 5 litrovy soudek taky, tak ho muzu vzit naplneny, no problema. Dva se z toho vypijem, kdyz to bude na dopijeni

mam 5 litrovy soudek taky, tak ho muzu vzit naplneny, no problema. Dva se z toho vypijem, kdyz to bude na dopijeni