Povolání
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak ja sa pridam ku kancelarskym krysam tiez. pracujem ako analytik softwareovych systemov v oblasti bankovnictva pre jednu velku konzultantsko/vyvojovu sw spolocnost.misoo píše:ja som tiez zbytocny do party a pridavam sa ku kancelarskym krysam![]()
bankovnictvo - cenne papiere, portfolio banky, settlovanie obchodov, depozitarska cinnost, verifikacia inv. zamerov, rekonsiliacia portfolii, bla bla bla...
to romosch : tie tvoje masinky, to musi byt neco !!![]()
misoo: uz pol roka som na projekte kde robim analyzu CP, medzibankovych obchodov, derivatov a pod pre jednu nemenovanu banku

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tomu říkáš karusel? Takový prdítko? Byl jsem ČKD Blansko na exkurzi a tam mají karusel !! Málem mě vypadla čelist z ústní huby, když jsem to monstrum spatřil....romosch píše:Tak chlapci tohle je ten Karusel.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jejda a pro úplnost: povolání lesník, zaměstnán jako lesník. Někde jsem to stejně už psal.... Chcete obnovit nebo založit lesní porost? Přispěju radou

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- AberF
- Junior
dělá něco skoro stejnýho akorát že on má k tomu ještě "placku" (chápeš to viď - nechci ho tím tady shazovatDamon píše:6e by to bylo to co vás spojuje s kolegou od nás? On dělá něco takového taky jestli se nepletu.

jinak nás hlavně spojuje airsoft
jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
- PAJA
- Nováček
To už jsem poznal, ale dneska jsou už i ty nákladní auta hodně pohodlná.pelen píše:Alespon poznas pocit pohodli FoFika.PAJA píše:ihrdlick píše:Jak takkoukám, tak tohle téma není vůbec špatné
Jo, kdyby jste nevěděli co je ZZ, tak zdvihací zařízení. Mám v kompetenci zdvihadla a pojízdná zdvihadla nad 5000kg, mostové a silniční výložníkové jeřáby nad 5000kg a pohyblivé pracovní plošiny s výškou zdvihu nad 3m. Samozřejně i školení obsluh těchto vyhrazených zdvihacích zařízení.
Já jsem řidič z povolání, takže vlastně všechna nákladní auta a teďka si budu dodělávat i na návěsy, protože jdu jinam jako řidič obsluha plošin.

Ford Focus combi, 1.8 16V, rok 11/99 tmavě modrá metalíza.
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Damon píše:zirafak píše: ..v jednej "znamej" automobilke
Že by nová soutěž??![]()
![]()
Odpoved je jednoducha

priznavam ale, ze so zirafakom som sa raz stretol a prezradil mi kde pracuje, mozno by sa mi to inak nezadlo az take lahke...
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black