přemejšlim nad spoilerem pod zadní nárazník nebo jenom nalakovat to černý lízátko. Ale asi to vyhraje jenom to lakování.. k tomu se bude ten jednoduchej vejfuk hodit asi víckasi píše:PajaHR kup si jen normál ne duplexbude to vypadat lépe
na serii...
tak tomuhle říkám pořádnej zvukJenda080 píše:Tak tady mam pro sedla a pro ostatni zvuk rezonatoru....![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CPj3KlcVXwE[/youtube]
Ahoj,PajaHR píše:máte někdo zkušenosti s výfukem Laityng? Včera jsem ho koupil a zatím mi leží v kufru auta. Během opravy mi ho na auto nahoděj jen by mě zajímalo jakej to má zvuk a takhle
tak to nezní vůbec zle.. nějaký video aby byl slyšet zvuk asi nemáš co?MartyBartos píše:Zdravím, mám právě výfuk Laityng, zvuk je krásný, jen velmi lehce dodává basy při sešlapávání plynu...Nemám rád ty hučáky, které jsou slyšet přes půl města. A vě většině případech se zvuk k daným vozům vůbec nehodí !!! V mém případě jde spíše o vizuální záležitost. Uvnitř auta to není slyšet, jde jen o lehké podtrhnutí zvuku 1.8.
Čau, videjko zatím nemám, ale nebude problém ho pořídit.PajaHR píše:tak to nezní vůbec zle.. nějaký video aby byl slyšet zvuk asi nemáš co?MartyBartos píše:Zdravím, mám právě výfuk Laityng, zvuk je krásný, jen velmi lehce dodává basy při sešlapávání plynu...Nemám rád ty hučáky, které jsou slyšet přes půl města. A vě většině případech se zvuk k daným vozům vůbec nehodí !!! V mém případě jde spíše o vizuální záležitost. Uvnitř auta to není slyšet, jde jen o lehké podtrhnutí zvuku 1.8.
Díky za odpověď
Tak jsem to včera nahrál, ale pouze na videozáznam fotoaparátu a při vyšší hlučnosti už to ten mikráček moc dobře nezvládal.MartyBartos píše:Čau, videjko zatím nemám, ale nebude problém ho pořídit.PajaHR píše:tak to nezní vůbec zle.. nějaký video aby byl slyšet zvuk asi nemáš co?MartyBartos píše:Zdravím, mám právě výfuk Laityng, zvuk je krásný, jen velmi lehce dodává basy při sešlapávání plynu...Nemám rád ty hučáky, které jsou slyšet přes půl města. A vě většině případech se zvuk k daným vozům vůbec nehodí !!! V mém případě jde spíše o vizuální záležitost. Uvnitř auta to není slyšet, jde jen o lehké podtrhnutí zvuku 1.8.
Díky za odpověďJestli dnes najdu chvilku času, tak si pošlapu na plyn za světel reflektorů.
Pak ho sem hned vložím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů