The Grand Tour (dříve Top Gear)
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: TopGear
BBC jasně pše:
Jeremy Clarkson has been suspended pending an investigation, což znamená, že byl postaven "mimo službu" dokud se nevyšetří jestli za tím byl úmysl nebo ne...
Zase nějakej Čecháček co umí anglicky jako google translate beta píše bludy...
Jeremy Clarkson has been suspended pending an investigation, což znamená, že byl postaven "mimo službu" dokud se nevyšetří jestli za tím byl úmysl nebo ne...
Zase nějakej Čecháček co umí anglicky jako google translate beta píše bludy...
- enjoy
- Test driver
Nahraditelný opravdu není. Dá se místo něj dát někoho jiného, ale nebude to takové. Stačí se podívat, jak dopadne pořad, když je v něm jen křeček nebo šnek..miki21 píše:No holt si asi myslel, že nad něj není a ono je každý nahraditelný.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- hunger
- Pokročilý
Ne není
top gear bez klarksono nemá šanci ani na minimální sledovanost to on vymyslel tuhle koncepci a muže to dělat pro kteroukoliv jinou televizy
práva na to už BBC prodala 

Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- finsa
- Pokročilý
Bez Clarksona můžou top gear rovnou zabalit... takže si musí vybrat, buď zvolit politickou korektnost nebo zisk, doufám že zvolej zisk 

FF II FL 1.6 16V kombi Panther Black
Fiesta MK5 1.4 16V Ghia nebo také nákupní taška na kolečkách.

Fiesta MK5 1.4 16V Ghia nebo také nákupní taška na kolečkách.

- smoula
- Test driver
Asi tak, nevím na co koukat jiného než na TopGear. Když chci opravdu dobrý test aut, hledám na YT ne v TV
A nejvíc mě štvou ti buzíci v Autosalonu, a ten zas****nej špekoun, kterej si na Clarsksna furt hraje, ale hlášky na to nemá! Vždycky když mi tam skočí Autosalon, přemýšlím že tu telku vyhodím z okna
Pevně věřím, že Jeremyho opět vrátí
Moc jinýho možností vlastně ani nemají, protože Top Gear = Clarkson 
A nejvíc mě štvou ti buzíci v Autosalonu, a ten zas****nej špekoun, kterej si na Clarsksna furt hraje, ale hlášky na to nemá! Vždycky když mi tam skočí Autosalon, přemýšlím že tu telku vyhodím z okna

Pevně věřím, že Jeremyho opět vrátí

- Anduril
- Test driver
Tak na Autosalon se divam, nelze to brat jako primou konkurenci Top Gearu. Top Gear je predevsim zabavna show a testy nelze brat moc vazne. Bez Clarksona to jiste nebude ono, pokud ho fakt vyhodi. Ale pro me to uz par let neni ono, uz je to ohrane a pripada mi to uz takove moc "znasilnovane". Ale nic podobneho neni no.
Autosalon byl fajn, testy docela OK, ale v posledni dobe, jak zmenili mirne formu, se mi prestava libit expert Pepa, nebo jak se jmenuje, protoze ty jeho versovane prupovidky uz nejsou ani vtipne, jako spise trapne. Kdybych si ve ctvrtek vecer chtel uzit kousek poezie, nezapnu si Prima Cool.
Autosalon byl fajn, testy docela OK, ale v posledni dobe, jak zmenili mirne formu, se mi prestava libit expert Pepa, nebo jak se jmenuje, protoze ty jeho versovane prupovidky uz nejsou ani vtipne, jako spise trapne. Kdybych si ve ctvrtek vecer chtel uzit kousek poezie, nezapnu si Prima Cool.
- smoula
- Test driver
Neříkám, že Autosalon je přímá konkurence jako Top Gear, ale přijde mi, že se k tomu chtějí hodně přiblížit.
A už dost o Autosalonu, nebo vyhodím počítat z okna

A už dost o Autosalonu, nebo vyhodím počítat z okna

- Anduril
- Test driver
Jo, to jo .. obcas se snazi byt vtipni za kazdou cenu. Vysledek to ale moc nema
Ale prakticke testy maji docela dobre, co skoncila auto moto revue.

- enjoy
- Test driver
Stačí se podívat na to zvěrstvo jako je americký Top Gear. Hned každému dojede, že Clarkson opravdu nahraditelný není
Mně osobně by hodně chyběl i kapitán šnek, protože ten je tak ubohej, až je naprosto dokonalej.
Autosalon? Díky bohu za pepu, protože expert Radek(vysoký s brýlemi), to je prostě peklo. Někteří lidi před kameru nepatří..

Mně osobně by hodně chyběl i kapitán šnek, protože ten je tak ubohej, až je naprosto dokonalej.
Autosalon? Díky bohu za pepu, protože expert Radek(vysoký s brýlemi), to je prostě peklo. Někteří lidi před kameru nepatří..
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to same je auto moto revue...Aleš Valenta...to byla nebo je taky dobrá hruza...
- tym
- Test driver
Jj ten vysoký hubeňour s brýlemi, ten je mi echt nesympatickej.
Pepa je v pohodě
.
A ohledně TG, jako divák mám Clarksona rád, pracovat s ním musí být asi peklo.
http://www.novinky.cz/muzi/363890-clark ... jidlu.html
Pepa je v pohodě

A ohledně TG, jako divák mám Clarksona rád, pracovat s ním musí být asi peklo.
http://www.novinky.cz/muzi/363890-clark ... jidlu.html
- jarod72pm
- Test driver
Hold Ego je svině, nikdy nevíš co vyvede.
Kia Carens 2014 1.6 GDI 99kW Exclusive +winter packet +bufík
Ford Focus 2006 1.6 Ti-VCT Kombi Trend Plus - prodáno 24.8.2020
Byl - Opel Astra Kombi 1.4 16V
Byl - Škoda Forman 1.3i
Ford Focus 2006 1.6 Ti-VCT Kombi Trend Plus - prodáno 24.8.2020
Byl - Opel Astra Kombi 1.4 16V
Byl - Škoda Forman 1.3i
- Mufin01
- Test driver
Stačí blbá povaha znásobená oprávněným pocitem, že se kolem něj všechno točí a člověk pak jen kroutí hlavou, jaké manýry mohou mít některé hvězdy.
- smoula
- Test driver
Jako já bejt bez jídla, tak sem taky nevrlej. A tedka sem ještě ze dne na den přestal kouřit, takže jsem tak nevrlej 3x tolik
Nicméně, pokud byl někdo zodpovědný za katering a vysral se na to, tak ano, facka byla hodně za čárou, ale tak nějak s Jeremym i souhlasím

Nicméně, pokud byl někdo zodpovědný za katering a vysral se na to, tak ano, facka byla hodně za čárou, ale tak nějak s Jeremym i souhlasím

- enjoy
- Test driver
Diplomaticky se tohle označuje jako "Ví co chce".Mufin01 píše:Stačí blbá povaha znásobená oprávněným pocitem, že se kolem něj všechno točí a člověk pak jen kroutí hlavou, jaké manýry mohou mít některé hvězdy.