Posta? Telekomunikace? Letectvi?40007 píše:Přidávám se ke skupině elektro. Vyučen elektromechanik měření a regulace, matura z elektrotechniky a včil spojař v modré uniformě ( ale nádražák nejsem
![]()
)

tootan píše:Jak už jsem psal, starám se o jeden takovej papiňák, i když krapet menší než na Temelíně a myslím si, že romosch dělal spíš primární víka na pagoše (parogenerátory) než na papiňák. Tam je víko jen jedno. Možná se pletu...novako píše:ptáš-li se na víka, tak by to měla být pro tlakovou nádobu reaktoru (takový přerostlejší papiňák), ve kterém se (uvnitř) topí štěpením ("jakýmsi rozpadem") obohaceného uranu v palivových tyčí - tím se ohřívá voda primárního okruhu, která dále předává teplo (v parogenerátoru) vodě sekundární-vytváří se z ní pára, která pak točí turbínou, ta generátorem, no a dál už "leze elektrika".... To jen tak velmi stručně.......romosch píše: Do jaderky jsem dělal primární víka horní a dolní.
Pokud víš o co go prosím vysvětly k čemu to tam je.
já mám taky modrou uniformupelen píše:Posta? Telekomunikace? Letectvi?40007 píše:Přidávám se ke skupině elektro. Vyučen elektromechanik měření a regulace, matura z elektrotechniky a včil spojař v modré uniformě ( ale nádražák nejsem
![]()
)
že by pošťačka?Fofinka píše:A já mám také modrou uniformu.
no modrá armáda se za totáče říkalo jen jedné organizaciFofinka píše:A to myslíš jako koho modrou armádu.
jj, ale to tam předtím nebyloFofinka píše:Myslíš viz.nahoře.
Proti nemám nic.....Fofinka píše:A co máš proti nádražákům.40007 píše:Přidávám se ke skupině elektro. Vyučen elektromechanik měření a regulace, matura z elektrotechniky a včil spojař v modré uniformě ( ale nádražák nejsem
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
jj co jsem tak pochytil tady na foru tak jsi u mixérů ne??Skubi píše:já mám taky modrou uniformupelen píše:Posta? Telekomunikace? Letectvi?40007 píše:Přidávám se ke skupině elektro. Vyučen elektromechanik měření a regulace, matura z elektrotechniky a včil spojař v modré uniformě ( ale nádražák nejsem
![]()
)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host