Anndy píše:Otazne, preco si ho nepustil, ved debilov treba mat vzdy radsej pred sebou ako za sebou

.
To máš plnou pravdu, ale chce to velkou vnitřní sílu, aby člověk takovou agresivní jízdu od "kolegy" ustál. Dneska jezdí na cestách různý materiál a lepší je zřejmě ustoupit, než se pak nechat nějakým magorem přizabít...
Jednou se na mně (to jsem neměl ještě Forda...

) lepil starší Renault. Jel jsem tenkrát v klidu svým tempem, nedělní výlet, takže podle předpisů (50/90). On zjevně neměl na předjetí dost výkonu, ale zvláště v obci mně furt tlačil. Chvilku jsem ho nevnímal, ale poté, co se na mne už chvíli lepil, jsem už začal být taky nervózní, takže sám od sebe jsem taky při výjezdech z obce akceleroval naplno, abych se mu vzdálil co nejvíce. Jenže on mně pak zase v obcích nebo před nimi dojel. Nakonec jsem v jedné obci už toho měl fakt dost, tak jsem začal brzdit, že zastavím u kraje, ať jede do háje, ale ten moula měl takovou křeč v hlavě a jel příliš blízko, že pozdě zareagoval a málem do mně zezadu napálil, vzal to kolem mně s kvičením gum. Pak na mně o něco dál čekal, že mi snad dá přes hubu nebo co

Agresivní magor. Nic by nepochopil, ani kdybych ho vzal bejzbolkou.
Jde mi to taky těžko, ale když se na mně takový agresivní řidič přilepí, snažím se ho nechat co nejdříve předjet, je to fakt lepší.