Johnny83: precti si tohle vlakno a odpoved se dozvis
Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel
presun 
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Na STK v Olomouci se technik ani neptal na kartičku (mám 70% propustnost - nejsvětlejší možná).
- Quickie
- Moderátor

tak rozmyšlam, že Johny83 možno nevie nájsť svoj príspevok, myslim že by už bol niečo napísal. Každý nemusí byť zbehlý vo fórach a nevie ako hladat svoje príspevky, zvlášt ked je nováčik s prvým príspevkom..
Preto ma napadlo, že ked modi presunu príspevky, zlúčia témy, či by nebolo vhodné dotyčným poslat SS o tom, že sa tak udialo...
na iných fórach zvyknu robit presuny tak, že najprv napíše moderator (admin) že téma presunutá, a potom za svoj príspevok prilepí to presunuté... zdá sa mi to tak prehladnejšie, ako toto, že najprv presunut a potom napísať, že bolo presunuté, zlučené...
ale to len moj názor
Preto ma napadlo, že ked modi presunu príspevky, zlúčia témy, či by nebolo vhodné dotyčným poslat SS o tom, že sa tak udialo...
na iných fórach zvyknu robit presuny tak, že najprv napíše moderator (admin) že téma presunutá, a potom za svoj príspevok prilepí to presunuté... zdá sa mi to tak prehladnejšie, ako toto, že najprv presunut a potom napísať, že bolo presunuté, zlučené...
ale to len moj názor
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Quickie: vzdy se snazim to tak delat, kdyz neco presunu, sloucim ci smaznu, ze dotycnemu pisu SZ
Dokonce se vzdy dotycnemu snazim napsat duvody
ale musis uznat, ze nemuzem psat dokola stale ty same odpovedi, ktere tu uz jsou milionkrat.
Co se tyce presunu a nejdriv napsani presun je problem, protoze prispevky, ktere presouvas, jsou starsiho data nez ten tvuj posledni s presun, cili se automaticky zaradi na konec.
btw: quickie, hodilo by se tohle vsechno spise sem
edit: ted se divam, ze johnymu jsem SZ dneska rano v 5:45 posilal (po presunu), ale jeste si ji neprecetl, cili johny tu jeste nebyl (na foru)
ale musis uznat, ze nemuzem psat dokola stale ty same odpovedi, ktere tu uz jsou milionkrat.
Co se tyce presunu a nejdriv napsani presun je problem, protoze prispevky, ktere presouvas, jsou starsiho data nez ten tvuj posledni s presun, cili se automaticky zaradi na konec.
btw: quickie, hodilo by se tohle vsechno spise sem
edit: ted se divam, ze johnymu jsem SZ dneska rano v 5:45 posilal (po presunu), ale jeste si ji neprecetl, cili johny tu jeste nebyl (na foru)
-
chmelko
- Test driver

SZ som osobne vzdal...ak niekto fakt potrebuje radu,urobi si namahu svoj presun najst...
by sme sa inak zblaznili sorry..
by sme sa inak zblaznili sorry..
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jj, uz i tak pisu osobne cca. 5-10 SZ zprav denne a v kazde stale dokola vysvetluji zakladni veci... Zkuste si obhajovat jednu vec nekolikrat denne... Po mesici se z toho zblaznite. I tak to zatim stale delam, ale je to jenom otazkou casu, kdy budu jenom davat odkazy do SZ...
Spousta lidi tady na foru muze potvrdit, ze jsem s nimi urcite veci probiral pres SZ. A byly to veci, ktere jsou v pravidlech fora... Ne moje vymysly.
Spousta lidi tady na foru muze potvrdit, ze jsem s nimi urcite veci probiral pres SZ. A byly to veci, ktere jsou v pravidlech fora... Ne moje vymysly.
- Quickie
- Moderátor

oki oki... nebola to vyčitka voči vám - modom... neznevazujem vasu pracu.. to len taka pripomienka bola.. pardon 
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
v poho, o vsem je potreba mluvit 
-
chmelko
- Test driver

presne tak,je dobre si veci vyrozpravat ,ferovejsie ako potichu ohovarat 
- Fokal
- .

- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám taky folie, dal jsem jenom decentní - dopředu 50 a dozadu 35. Fotky nahodím k sobě do galerie. Kdyby někdo chtěl doporučení na firmu (poměrně rychle a za slušné peníze), kde jsem si to nechal udělat, nechť mi napíše SZ
Nebo nevim, jestli se to tady může 
ST150
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde o doporuceni na nekoho jineho a dobrou zkusenost, tak neni problem 
- pppavel
- Junior

a napiš i cenu 
Ford focus 1.6 kombi,rv99,ghia,PC,vyhř.čelní sklo-tmavě modrá metalíza-aktuální spotřeba 6,9 l/100km

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

- kachnak
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
mam dovezene auto a mam nanom folie cierne bez akehokolvek pismena alebo znacky.. kde by som zohnal karticku nato nech policajti nepindaju? tak za 200sk ze by mi niekto vytlacil nech to vypada pekne 
Audi S3 1.8T 154kw 210koni 1999
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 3dv.
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 5dv.
Život je príliš krátky, tak nejazdi pomaly
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 3dv.
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 5dv.
Život je príliš krátky, tak nejazdi pomaly
- Fokal
- .

- Kontaktovat uživatele:
Takže folie mě stály komplet 3600 Kč, ale taky mám 3dv. Nechal jsem si je udělat u firmy Pavel Řehák - autofolie Llumar. Pan Řehák je sympaťák a práce byla hotová během dvou hodin, takže vřele doporučuju
Jen kdyby se někdo rozhod tam jet, tak ještě rada na závěr - vemte si s sebou aspoň pití, protože v okolí neni ani jeden obchod a restaurace má většinou otevřeno až večer 
ST150
-
Kobra 1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj poraďte, prý se na zadní dveře a kufr davají tmavší než na předek, je to prý pěknější.... co tomu říkáte, taky se chystám dát folie,nemáte zrovna tip v okolí Trutnovska
Focus 2003 1.8TDi 85KW 115PS Hatchback