Ňákej modrej Fokus v Hostivaři

Odpovědět
Miguelicek
Test driver
Test driver

Re: Ňákej modrej Fokus v Hostivaři

Příspěvek od Miguelicek » 06.09.2008 19:53

Fokal: No vidíš, i já už mám podložky...tak mě zmanipulovalo Tvoje ST, když ne Ty :wink: ...bylo to určo tím, jak ses pořád v tej koloně otáčel za sebe... :mrgreen:

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 06.09.2008 22:51

Miguelicek: jj musel jsem si protáhnout záda, z tý rychlosti na dálnici už mě bolely :mrgreen: Ještě, že jsem tě potom náááhodou zahlíd :lol: :wink:
ST150

Miguelicek
Test driver
Test driver

Příspěvek od Miguelicek » 07.09.2008 03:13

Fokal: Hlavně, že si nedostal housera z toho otáčení... :mrgreen: A náhoda to určo nebyla... :wink: A na tej dálnici sme jeli asi tak 5km/hod... :D Takže fofr neuvěřitelnej... :mrgreen:

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 07.09.2008 10:27

Miguelicek: houser nebyl :mrgreen: Akorát jsem pak celou cestu na dálnici přemýšlel, jak tě nalákat sem a jak tak koukám, tak časem všechno příjde samo :mrgreen: :lol: Jj já jsem to řikal, že to byl fofr, první jsem vedl o jedno auto, ale pak mi došel dech a začal si mě dotahovat a nakonec si mi ujel hodně daleko, fakt ti to jede výborně :mrgreen: :wink:
P.S.: na to, v kolik jsi to psal, to dává nějak až moc smysl :lol: :lol: :wink:
ST150

Miguelicek
Test driver
Test driver

Příspěvek od Miguelicek » 07.09.2008 12:31

Fokal: Na každýho jednou dojde, došlo i na mě :wink: Já se hlavně divil, že si nepošťouch auto před sebou, páč si měl otočenou sedačku dozadu... :mrgreen: A ujel sem Ti asi nakonec o sto metrů a to už sem sjížděl z dálnice... :wink:
Na P.S. reaguju jenom tím, že sem byl úplně na šrot a psal sem to asi 10 minut... :mrgreen:
Co Ty vlastně plánuješ se svým ST, nějaký úpravičky a tak...? :)

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 07.09.2008 16:19

Miguelicek: no máš pravdu, že jednou jsem nějak dlouho koukal a skoro jsem popostrčil toho přede mnou, prostě si mi učaroval :mrgreen:
No já se nedivim, žes byl moc, když to píšeš v takovej čas, slavilo se nebo jen tak rutinní záležitost? :lol: :lol:
No nejdřív plánuju fólie, btw nevíš, kde by se nechaly udělat levně? Potom jsem přemýšlel nad pruhama jako máš ty, akorát v bílý, ale s tim pořád váhám :roll: no a zvenku to bude asi všechno. Kdyby to šlo, tak bych radši pokračoval úpravama jako výfuk a tak, ale na to zatim nebude, na jaře mě asi čeká nová spojka :P Takže nadějné vyhlídky no :mrgreen: Co ty plánuješ s tim ještě něco dělat, pokud to vůbec jde? :wink:
ST150

Miguelicek
Test driver
Test driver

Příspěvek od Miguelicek » 07.09.2008 16:58

Fokal: folie mi dělal nějakej kluk v Příbrami, přes známýho...vzal si za ně 3200,- ale odved super práci...a folie t auto změněj, to by člověk neřek ani :lol: ...někde sou tady fotky opruhovanýho ST s bílym pruhem, mě se to líbí :wink: Já si pruhy vybírat nemoh, měl sem je tam při koupi, nejdřív sem si řikal, že bych je dal pryč, ale pak sem změnil názor a už bych je dolu nedal ani omylem :D ...Tak já se do úprav moc nepohrnu, za prvý tomu ještě tolik nerozumim, přiznávám :wink: a za druhý nejsou peníze na nějaký drastický úpravy...na exteriéru dám ještě ty LEDkdy dozadu a jinak nic...hlavně se už nesmim koukat na německý stránky, kde je asi milion Focusů :mrgreen:
P.S. slavilo se, ale začíná se to stávat rutinní, i když tohle sem ještě přijel domu brzo... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 08.09.2008 23:46

Miguelicek: to je super cena za ty fólie, škoda, že až v Příbrami :P Jj Martin170 je má na svym STčku a už jsem viděl ST s pruhama na netu, ale přece jenom je to pořád fotka, lepší je to vidět naživo :P Tobě tam fakt sednou jak p*del na hrnec, o tom žádná :lol: :wink: Ty ledky budou paráda, řek bych, že to bude aspoň zatim taková třešnička na dortu, respektive na Focusu :mrgreen: A na focus-gallery už radši nechodim :mrgreen: :lol:
P.S.: ale vždyť tak je to správný hele, musíš slavit každej další den s Fofem :mrgreen: Lepší než rutina pracovní :lol: Chodíte kalit jenom v Benešově nebo zavítáte i jinam? Neslavili jste náhodou něčí 21tiny?? :)
ST150

Miguelicek
Test driver
Test driver

Příspěvek od Miguelicek » 09.09.2008 15:23

Ty folie si dej určo, auto vypadá úplně jinak než předtím :wink: Přesně jak říkáš, naživo je to úplně něco jinýho...já když sem to kupoval, tak si řikám, že na těch fotkách ty pruhy nevypadaj moc dobře...pak sem je viděl na vlastní oči a měl sem zástavu... :mrgreen: Jinak LED už objednáno: http://shop.lexani.cz/p11447-klare-led- ... chten-fur/ Ještě sehnat třetí brzdový a to by mi mohlo stačit :D Snad se ten vzhled nějak nepokazí... :)
P.S. No většinu prázdnin sme byli v Bene...ale nevynecháme ani nějakou vesnickoun akci, sme prostě dobytci...Tullamorka je závislost :mrgreen: ...čověče, ani nevim, co sme slavili naposled...bych si musel vzpomenout... :mrgreen:

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 09.09.2008 18:35

Ty fólie chci určitě, rád bych dopředu nějaký tmavší, ale pak by byl asi problém při nejmenšim na technický :| Kolik máš zatmavení? No myslim, že ledkama a tim třetim brzdovym nic nezkazíš, právě naopak :wink: A z těch tvejch průhu jsem byl taky docela vyplesklej, na fotkách to nevypadá tak dobře jako ve skutečnosti.
P.S.: Tullamorka je dobrá, ale většinou si jedu ty svý pivíčka :mrgreen: Maximálně nějakou tequillku a tak :lol: Zkus si vzpomenout co bylo za akci naposled teďka v sobotu :lol: Kámoš někde v okolí Benešova slavil 21tiny, tak jestli to nebylo náááhodou ono :mrgreen:
ST150

Miguelicek
Test driver
Test driver

Příspěvek od Miguelicek » 10.09.2008 19:02

Mně nabídnul tři odstíny:dozadu sem dal ten nejtmavší a na přední mám střední zatmavení...ale všude mám na atestový kartičce napsáno hp35...a řikal, že s tím problém nikdy neměl... :wink: Světla snad budou do 14 dnů, objednal si je i Marťas na svoje ST, to bude taky paráda...
P.S. Takže si takovej menší alkoholik... :mrgreen: My byli jenom na díze, přímo v Bene...ta je tam každej tejden :wink: Ale nebylo tam střízlivýho člověka, tak jestli to byla ta oslava, tak zřejmě vyšla... :mrgreen: :mrgreen:

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 10.09.2008 23:43

Já se právě s těma foliema bojim třeba technický a event. i policajtů, tak váhám jestli dát legálních 70 dopředu a dozadu trochu tmavší nebo 50 dopředu na risk a dozadu třeba 35 :P No vy dva s Marťasem a ještě s dalšíma STčkama byste se měli někde sejít a udělat fotky, to by byl orgáč :mrgreen: :lol:
P.S.: no tak každej pátek se musí slavit, někdy i sobota a ostatní dny v tejdnu :mrgreen: Ještě jsem mladý a malý brko, tak si musim užívat, dokud to jde :lol: :lol: Jinak už jsi viděl na disko někdy někoho střízlivýho? :mrgreen: Asi to ta oslava nebyla, ale kdo ví, poptám se ho
ST150

Miguelicek
Test driver
Test driver

Příspěvek od Miguelicek » 11.09.2008 18:49

Tak já snad mám známýho na STK, tak doufám, že přimhouří oči :wink: A jestli ne, tak má kámoš dalšího znamýho... :D Kolikrát tu mám ještě říkát, že já ST nemám, takže se focení zůčastnit nemůžu... :mrgreen: Ne, že bych ST nechtěl, ale budu si muset asi počkat na zelený RS :mrgreen: :mrgreen:
P.S. Tak to já slavit každej den nemůžu, to bych se nedoplatil :D Na druhou stranu, pokud si majitelem Focuse, slavit musíš pořád :lol:

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 11.09.2008 21:20

Ty jo každej má známýho na STK, jenom já ne :lol: To nevadí, že nemáš ST, ale vypadá to tak, na fotkách motor nepoznáš :mrgreen: Jo no tak zelený RS to joooo, to vidim, že tak ve 30 moooožnááá :mrgreen: :lol:
P.S.: no jo no ty tvoje drahý Tullamorky, nauč se pít levný pivo a bude po starostech :mrgreen: :lol: A důvod k oslavě se vždycky najde, to máš pravdu :lol: :wink:
ST150

sedlo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sedlo » 17.09.2008 22:16

Fokal: Viděli jsme se dnes po sedmé?

Odpovědět

Zpět na „Čechy-Morava“