Pokec o všem

Moderátor:phofy
Zamčeno
globe
Test driver
Test driver

Re: Pokec o všem

Příspěvek od globe » 11.05.2010 11:03

Maylie: pokud vim, tak od nas nic moc velka navsteva :D

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=15
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 11.05.2010 11:22

Maylie píše:No, nakonec jsem se musela rozhodnout jinak, odřeknout to kvůli penězům Fokimu a v Klatovech by to prý měli ve čtrvtek programovat, tak doufááááám, že mi to do konce týdne spraví :wallbash:
Tak to doufám , že nedopadneš s Fíkem jak já dva měsíce po opravách/cca 25000kč/ a po měsíci provozu opět stejná porucha
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 11.05.2010 11:33

Co jsem dobře pochopila, měla bych mít roční záruku a všechno na papíře...uvidíme no.
Ex - Ford Focus, 66kW, TDDi, r.v.99, sedan
Fotogalerie

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 16.05.2010 16:07

Takže auto jsem měla u nějakého p. Schröpfera v Klatovech.

Po skoro měsíci bez 4 dnů mi vrátil auto s tím, že mechanici ve Fordu měli pravdu, takže musel měnit čerpadlo, protože repase by stála víc, než čekal. Rozvoďák objednal špatnej, tudíž mi tam nechal můj starej a řekl, že koncem týdne přijede do Plzně mi ho vyměnit dodatečně. Auto mi předal v totálně zas*anym stavu, omlouvám se, ale jinak se to říct nedá. Testovací jízdu musel projíždět snad bahnem a polem. A na zadku na nárazníku mam odřenej šlic, cca 20 cm shora dolů. Když jsem ho na to upozorňovala, hrozně se divil a že to nejspíš bude tím, jak ho nakládali na odtah a že prej to "teda bude muset spravit". Jenže na to už jsem neměla náladu, abych zas další měsíc byla bez auta, takže jsem si ho vzala a jela jsem.

Cenu bohužel nevím, neplatila jsem to. Ale můžu říct, že k němu bych si už nedala ani přezout gumy. Komunikace žádná, domluva žádná a ještě mi vrátí auto po měsíci špinavý, odřený a nedodělaný. :nunu:
Fotogalerie

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 16.05.2010 16:36

nu... od fokiho by si to mala za týžden doma si myslím
a snad aj umyté a nepoškrabané

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 16.05.2010 16:45

To je sice pravda, ale bohužel to jinak nešlo.
Fotogalerie

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 19.05.2010 17:00

Ahojte,

tady je nějak mrtvo, tak to budu muset oživit dalším problémem :D Čerpadlo je sice opravený, ale začíná se dělat prodleva při startování. Dřív mi to chytlo hned a přijde mi, že teď po výměně čerpadla mi to chytá hůř. Myslíte, že by to mohlo být třeba špatnýma svíčkama nebo jen nekvalitní naftou? Většinou jsem jezdila jen na Shell nebo Benzinu, až teď jsem byla jednou u Globusu.

Jednou se z těch problémů zblázním a přestanu tvrdit, že vlastnictví auta může být věcí srdeční :wallbash:
Fotogalerie

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 19.05.2010 23:18

Maylie píše:Dřív mi to chytlo hned a přijde mi, že teď po výměně čerpadla mi to chytá hůř.

neco podbneho mi delalo cerpadlo :totlsmile: protoze predpoladam ze to bylo neco levneho , nebo se pletu ? kdyz ti bylo líto zaplatit za kvalitu . a docela by me zajimalo jak chce menit rozvody na ulici - ono kdyz se dela cerpadlo , tak se musi menit jeste simering aby netekl olej do remenu a ten se pak rozlepta a muze povolit , pak podle toho ktere tam je rozvodove kolo to se meni (z hlavy nevim kody ktere tam maji byt ) , a pak kladka ktera je v sade , vzhledem k tomu ze to je mistr servisak kdyz si neumi objednat remen na jeden typ motoru , tak pochybuju ze ty dalsi veci menil taky , ale to je tvuj boj a aspon to bude pro tebe skola , ze levne mnohdy neznamena dobre .

ony cerpadla ktere jsou na vrakovistích jsou vetsinou z 99 nebo 00 , a tam je to same riziko ze za par km dopadnes stejne jako poprve .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 20.05.2010 07:15

foki: Máte soukromou zprávu a doufám, že změníte názor a vynecháte tyhle trapné urážky.
Fotogalerie

Radekjo
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Radekjo » 20.05.2010 07:28

Maylie promiň. Nejsem svině ale dobře Ti tak. Tady na fóru je už takových příspěvků tolik že to ani nespočítáš a jak to dopadlo? Špatně. X Forďáků radilo "zajděte si k osvědčenému odborníkovi" néééé na co vždyť mě to udělá tááámhle strejda Ferda v garáži a za hubičkuObrázek
FM MKV 2,0 TDCI 15

FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije) :nunu:
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro

r0mik
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od r0mik » 20.05.2010 07:31

mají pravdu no
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 20.05.2010 07:44

Jo super, tak teď veřejně přiznávam:

mám auto od dědy a děda mi řekl, že mi to i zaplatí, protože nikdo na tu opravu u nás jinej nemá. Celou dobu jsem přemlouvala dědu, ať to dáme k fokimu, ale děda si stál za svym a že to nechá v Klatovech. A co jsem měla dělat, hádat se s nim, když mi v ničem nevěří, protože on ví vždycky všechno nejlíp?! Sama bych si to těžko zaplatila, děda je takovej, že buď bude podle něj a nebo si všichni můžou políbit p*del.

DÍKY FOKI, UŽ MĚ TOHLE FÓRUM OPRAVDU ŠTVE!!!

PS: Pro všechny, co neznaj situaci: Příště se nejdřív informujte a zjistěte si proč kdo co tak udělal a proč to neudělal jinak. Smát se a urážet umí každej debil (s prominutím).
Fotogalerie

r0mik
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od r0mik » 20.05.2010 07:53

maylie: tak tato skutecnost s dedou je smutna, a je mi jasne ze nenadelas nic.. par lidi z meho okoli resilo podobny problem.

Buchta dodelala ridicak, mati ji dala na auto. Mati rekla ze kdyz da na auto tak nechce 5roku stary vrak, ja dohazoval 8let stare focusy s tim ze je servis za hubicku (u Dudika) a dily taky, s tim ze to stejne jako spravne prvni auto akorat tak oklepe ze vsech stran. No a tak koupila noveho Fusiona ze salonu, auto po mesici zborenou prdel po najeti do popelnice, auto zevnitr zlikvidovane z toho jak vozi 2borderkolie a dalsi psy po vystavach. Ale meli pred rokem funglovku, ted i ten muj pekac vedle toho vypada jako vonavka
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 20.05.2010 08:11

Maylie píše:J

DÍKY FOKI, UŽ MĚ TOHLE FÓRUM OPRAVDU ŠTVE!!!

.

vis co me stve vecí ?

vzhledem k tomu ze asi znas dedu lip nez ja , tak jsi si nemela objednavat opravu na kterou ja jsem si zajistil odtah a potrebne veci a nebyly to veci za 500kc abych nad tim mavnul rukou a rekl ze se to nekdy proda . . a ver mi nikomu nic nepreju ale v tomhle pripade kdyz napises ze to spatne chytá , je to pro me trochu zadostiučinění , protoze jsi si nenechala poradit a ted chces po vymene cerpadla u nejakeho smouly zase poradit co s tím muze byt ? a ja jsem ti v predchozim prispevku radil co se ma vsechno menit tak se muzes zeptat dedy jestli to platil aby jsi nedopadla podobne kdyz pán neumi ani objednat spravny remen .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 20.05.2010 08:24

foki: Celou dobu vykám a snažím se psát, aby to bylo pochopitelné, ale OK, dáme jiný přístup.

Po tobě jsem nic konkrténě vědět nechtěla. Hodila jsem otázku do fóra a kdybys přestal kecat nesmysly o tom, jak sem blbá, že jsem to dala do Klatov, když to ani moje rozhodnutí nebylo, bylo by všem líp.

Každej dokáže pochopit, že mě samotnou to štvalo. Děda mi řekl, ať to u tebe domluvim a po dvou dnech mi řekl, že to mam zrušit a že to nechá v Klatovech. Když jsem mu řekla tvojí situaci, tak mi řekl, že se nedá nic dělat, že to neni jeho věc. Několikrát jsem se jak debil omlouvala vlastně za někoho jinýho, tys mi ještě psal, ať to necham být, že se občas něco špatně vyvede a ty mi tu teď budeš dávat kázání?! Opravdu nechápu tvůj přístup, ale jestli jsi kvůli pochvale ostatních tak domýšlivej, že si myslíš, že jsi jedinej, kdo by měl spravovat Fordy a jakmile to někdo nedá k tobě, tak je debil, tak ti přeju mnoho zdaru při domluvě s lidma. Tohle chování mě dost vytáčí!

r0mik: Jo někdy někomu fakt nic nevysvětlíš. To se pak musí přesvědčit sám, jenže horší je, když ani pak chybu neuzná.
Fotogalerie

Zamčeno

Zpět na „Pokec“