na youtube mozes nahrat len videa s dlzkou do 10 min, to Tvoje malo tusim 15. Co za talizman sa to tam hompala?Quickie píše:... neviem preco mi to na youtube nechcelo upnut tak som to hodil na iny server ...
použival som aj ručnú len v prvej časti (cca do 7:20 min videa) mi to nešlo lebo som zabudol vypnut ESP. Ono ten system fakt funguje kua a to auto sa ťažko aj s ručnou dostane do 180° obrátky. Potom som ho vypol a uz to bolo lepšie, ale z tychto zaberov zvnutra auta to nie je tak dobre badať.vcedula píše:Aj si pouzival rucnu alebo si to dostaval do smyku len ubranim plynu ?
talizman vidiet hned v uvode videa, je to take srdiečko s nohamiyuray píše: na youtube mozes nahrat len videa s dlzkou do 10 min, to Tvoje malo tusim 15. Co za talizman sa to tam hompala?
mobil je SE W910i. diky za tipy na softíky. pozriem sa na ten corel a stiahnem. na prevod formatov som vcera stiahol total video converter. som myslel ze je chyba vo formate ked jutube odmietal upnut. ale neslo ani nasledne 3gp a ani wmv.Ondro píše:Typujem, ze ten mobil bol Nokia. film upravis v Corel video studio 12 - strih, titulky, ozvucenie a pod. a do prijatelnesieho formatu (divx, alebo mobilovy 3gp) ho das s xilisoft ultimate. Oba softy sa daju stiahnut na nete. Ja ich bezne pouzivam na video.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti