Kód: Vybrat vše
LI/SS - index nosnosti / index rychlosti
RF - zesílené provedení
XL - zvýšená nosnost
FR - ochrana ráfku
ML - ochrana bočnice
SSR - Self Supporting Runflate - samonosná pneumatika
J, M3, M0, N0, N1, N2, * - specifikace výrobců 

Kód: Vybrat vše
LI/SS - index nosnosti / index rychlosti
RF - zesílené provedení
XL - zvýšená nosnost
FR - ochrana ráfku
ML - ochrana bočnice
SSR - Self Supporting Runflate - samonosná pneumatika
J, M3, M0, N0, N1, N2, * - specifikace výrobců 

to ML by mohlo byt taka gumova hrana ako FR ale z vnutornej strany diery kde sa obuva disk, aby to utesnila a nedostalo sa tam trebars blato alebo iny sajrajt... ale neviem na 100%
 to ML by mohlo byt taka gumova hrana ako FR ale z vnutornej strany diery kde sa obuva disk, aby to utesnila a nedostalo sa tam trebars blato alebo iny sajrajt... ale neviem na 100%

Ja netvrdil, ze by si nekdo mel kupovat 7 let stare gumym.a.x.i.m.u.s píše:Ma.rt: To jsi vůbec neodpověděl na moji otázku
Jednou jsem koupil gumy jeté necelou sezony, tedy skoro nové za super cenu. A i nyní se dá na nějakých fórech nakoupit podobně.
Nevidím tedy jediný důvod někoho odsuzovat
 ja tvrdil, ze jsem je ted vyhodil. Predpokladam, ze pokud nekdo kupuje jete gumy, tak rok dva stare. Ale pokud je akce, o ktere jsem se zminoval, tak si myslim, ze se nove jednoznacne vyplati. BTW neco jsem ted na nich najezdil a jsou tiche jedna basen. Tak jsem zvedav, az je zajedu
  ja tvrdil, ze jsem je ted vyhodil. Predpokladam, ze pokud nekdo kupuje jete gumy, tak rok dva stare. Ale pokud je akce, o ktere jsem se zminoval, tak si myslim, ze se nove jednoznacne vyplati. BTW neco jsem ted na nich najezdil a jsou tiche jedna basen. Tak jsem zvedav, az je zajedu

Horší na tom jsou směrové gumy , ty nejdou prohodit do kříže.
 Horší na tom jsou směrové gumy , ty nejdou prohodit do kříže.  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host