To máš možná pravdu.
A třeba jen uvěřili Fialovým slibům "nenecháme nikoho padnout ", nebo prostě jen nechtěli uvěřit tomu, že skončí takový velký podnik, kde nechali nejlepší roky svého života, ale to bys nepochopil.
To máš možná pravdu.
Jasně, pokud napíšu, že Bureš udělal něco dobře jsem dezolát bez ohledu na to, že mám pravdu.Stanley_vy píše: 23.08.2024 20:46 Ms to být argument k tomu, že Bureš příznivci, kam se svym nazorem ať chceš nebo nechceš, rádio, nemá právo se od toho, či se v rámci GD děje, distancovat. Což v rámci své kontinualni kampane dělá.
Já žze soucasne vlády neskacu metr vysoko, ale oproti predstave, že by tu v současné době Babiš vládl, je to nebe a dudy. To už by byli bilion v mínusu, který by rozdali důchodcům a objimali by se s Orbanem. A těch pozitivní je vice, minimálně snaha o konsolidaci státního dluhu, prouktajinska poloitika a mezinárodní a iniciativa.I když jsem očekával zářez do státního aparatu a razantnejdi řešení státního dluhu.
Digitalizace v podobě Pirátů je tragédie. Toto by si nikdo soukromé sféře dovolit nemohl a už by teď na své židli neseděl.
A to jsem někde psal nebo se tak cítíš sám?robbert píše: 24.08.2024 16:46 Jasně, pokud napíšu, že Bureš udělal něco dobře jsem dezolát bez ohledu na to, že mám pravdu.
Z mého pohledu alibismus. V tomto případě volím menší zlo, abych se sobě a svým dětem mohl podívat do očí, a říct že jsem proti tomu většímu zlu aspoň něco udělal.robbert píše: 24.08.2024 16:46 A stejně jak jem nevolil ve druhém kole prezidentských voleb, kdy byl na výběr komunista nebo komunista, nebudu ani teď volit ani Babiše ani Fialu.
„Zlo je zlo, Stregobore,… Menší, větší, střední, všechno jedno, proporce jsou relativní, hranice nejasné. Nejsem zbožný poustevník, nečinil jsem v životě jen dobro. Mám-li však volit mezi dvěma zly, nevolím raději vůbec…“
Opravdu? v ČR nebyly energie zastropované?miki21 píše: 24.08.2024 15:03 Ne, jen nezastropoval. V zemi, která vyrábí elektřinu za pár korun/kw, a ještě ji vyváží do zahraničí, přece energetická krize být nemůže.![]()
„Ještě letos na jaře jste ty, Jan Skopeček a další tvrdili lidem, že ,jste zvrátili trend růstu státních výdajů’. To znamená, že výdaje na rok 2025 by měly být nižší, než ty letošní. Oba víme, jak to dopadne. Deficit bude vysoko nad 200 miliard a výdaje budou o stamiliardy vyšší, než ty letošní,“ dodal Kalousek. „Tak proč lidem tak strašně lžete? Kdybyste slibovali realitu, dokázal bych vás hájit. Vy ale slibujete něco, o čem víte, že nedokážete splnit. Ale to zase já nedokážu volit. Cítil bych se jako vůl, vzkázal Kalousek Stanjurovi a vládě.
vidim tu osvojeni noveho slovicka ... Libtard je urážka, kterou obvykle používají konzervativní trollové na internetu, aby charakterizovali liberály jako hloupé. ...takze jejich protikladem budou dezolati ... to ses, miki21, pekne zaskatulkoval
Vždy sám.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti