ZaQik: dovolim si odpovedet
1. Ty duvody rekl, treba na VOX tv, tedy ze je sbira a i dostava, myslim vsechny, nejen ty z obdobi 2 svetove valky. Taky ze ma i kousky z 1. svetove. Osobne se mne libi Mauser C96, ci Luger P.08 a dalsi, ale zajima me to z tehnickeho hlediska a taky je to o histori zbrani. Myslim, ze takhle to ma i Turek.
2.Pro mne ma moralni kredit ten, co nemeni nazory a nejedna jak se mu to zrovna hodi, moje mira mor. kreditu je Kubera. Opravdu se muze o nekom z dnesnich politiku rici, ze ma vysoky mor. kredit? Turek rika veci docela dost let (skoro) porad stejne, za ty 3 mesice zatim moc nakazen ceskou politikou neni. Tim ale nerikam, ze ho ma vysoky, ma chyby co se mi nelibi, ale porad mensi, jak stavajici garnitura.
3. Ty verejna fora, ruku na srdce, ty jsi tam nikdy nic nenapsal, za co by jsi si dnes dal par facek? Za ty zpravy s Hit... by nafackovat zaslouzil, ale to z nej preci nedela nacka. I tady na foru by nekteri tech par facek potrebovali (ironie

), potom co jsou schopni napsat.
fofok: Tvuj nazor nesdilim, uz jsem tu psal, pokud si chces udelat nazor, poslechni si je v jine diskuzi jak v TV, ja si treba celkem upravil nazor na Peksu a i Konecna ma nektere nazory k zamysleni, ikdyz je to komanc a to co predstavuje je ..... Asi nejlepsi je podcast Insider, tam se toho o politich dozvis o dost vic, jak treba vcera na CT, to bylo

Taky by mne treba zajimalo, kolik lidi, co se tim ohani, vi, co je to EZO a kdo se k tomu uchyluje, Nemyslim magory co to Savo piji, nebo jestli vi co je to chlornan sodny vers chloritan sodny a ktery je vlastne v Savu. No a jestli je zvolitelnej, uvidime v nedeli.

Apropo, pro mne je nejvetsi zklamani Mach a jeho vstup do SPD.
stano: opravdu nejsem nacek a ani "vnutorni" a beru to pragmaticky, radsi odpustim tenhle Turkuv exes, doufam ze ojedinely, jak to co predvadi ostatni politici, a nechapu, ze jejich lhani, korouhvickareni vam tu nevadi, teda jen u nekoho.
Panove omlouvam se za delsi slohove cviceni, ale rad sve nazory vysvetluju, coz je asi muj problem.