Hmmmm... mrkni sekciu brzdy, ja mam ABS pod 37.5Igy píše:V tom mojomvid foto. Napriklad ja tam zmienku o ABS nemam, asi preklep. Vsak ABS jak ESP
Ja mam ff2 combi 1.6tdci 80kw z talianska a esp tlacitko ma tam kde ostatne.vedla tlac vyhrievania predneho a zadneho okna.Radegast píše:Mám dotaz ohledně systému ESP. Rád bych si dovezl FoFo II z Itálie (Diesel, 80kW, kombi). Když se dívám na internetové stránky různých prodejců v Itálii nebo na AutoScoutIt, tak ve slovním popisu výbavy mají některé focusy ESP uvedeno. Když se ale pořádně podívám na fotky přístrojové desky na místo kde by měl být vypínač ESP, tak se mi ani na jediné fotce nepodařilo identifikovat že by na vypínači byl symbol ESP. Toto jsem zjistil jen u aut z Itálie. U aut z jiných zemích je ten symbol ESP na vypínači jasně zřetelný.
(Možná že jsem jen slepý).
Takže můj dotaz zní: mají FoFa II z Itálie vypínač ESP na jiném místě, nebo ho i přes uvedený slovní popis že auto ESP má, tak ho nemá a nebo ho mají nevypínatelný a tím pádem na vypínači nic není. Toto se mi podařilo zjistit jen u bazarových nabídek Focusů v Itálii.
Má s tímto někdo nějakou zkušenost ?
Dík za odpověď nebo aspoň názor.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů