Pozvánka na policii
- panther7
- Test driver
Re: Pozvánka na policii
ale ty tam nejdeš za nedodržení bezp. vzdálenosti, ale že si jel na přejezd když blikal-no uvidíš a držím palce-na vyšetření přestupku mají 1 rok.
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
to vím že tam jdu za něco jinýho ale že když řeknu že jsem jel těsně za ním tak by mi to nemnělo uškodit. O té době 1 roku mně unformovali hned na místěpanther7 píše:ale ty tam nejdeš za nedodržení bezp. vzdálenosti, ale že si jel na přejezd když blikal-no uvidíš a držím palce-na vyšetření přestupku mají 1 rok.
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- CODY
- Junior
Nechci nějak strašit, ale myslím, že ti moc nepomůže říkat o těsném závěsu a bezpečném dobrždění. Jsi povinen jet tak, aby jsi měl přehled o tom, co se před tebou děje, aby jsi mohl včas odhadnout situaci a adekvátně reagovat.
Podle mého názoru tě ohodnotí, ať budeš říkat cokoliv. Bude lepší hrát hodného a snažit se domluvit, aby jsi dostal co nejméně. Hlavně vůbec neříkej, že jsi byl hrozně unavenej, protože tím si také můžeš pohoršit. Každopádně hodně štěstí
Podle mého názoru tě ohodnotí, ať budeš říkat cokoliv. Bude lepší hrát hodného a snažit se domluvit, aby jsi dostal co nejméně. Hlavně vůbec neříkej, že jsi byl hrozně unavenej, protože tím si také můžeš pohoršit. Každopádně hodně štěstí

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já si myslím, že si ani tak nejel těsně za ním, ale prostě jsi se jako správný řidič pohledem na obě strany přesvědčoval, jestli něco nejede ( já ze zásady přejezdovým zabezpečovacím zařízením nedůvěřuji ) no a když jsi se kouknul znovu před sebe, tak to začalo zrovna blikat, a jelikož jsi už byl tak blízko kolejí, že by jsi při brždění zastavil na nich, tak jsi to prostě projel, protože jsi se předtím přesvědčil, že v dohledu ze žádné strany nic nepřijíždí. 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- mirin
- Zkušený
Souhlasím.Ve zkratce: bezpečně bych nezastavil vozidlo před...Skubi píše:já si myslím, že si ani tak nejel těsně za ním, ale prostě jsi se jako správný řidič pohledem na obě strany přesvědčoval, jestli něco nejede ( já ze zásady přejezdovým zabezpečovacím zařízením nedůvěřuji ) no a když jsi se kouknul znovu před sebe, tak to začalo zrovna blikat, a jelikož jsi už byl tak blízko kolejí, že by jsi při brždění zastavil na nich, tak jsi to prostě projel, protože jsi se předtím přesvědčil, že v dohledu ze žádné strany nic nepřijíždí.

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
přsně to sem jím říkal od začátku

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Skubi se vyzna. Rika ale vseobecnou pravdu. Svetla zabezpecovaciho zarizeni jsou bud bile prerusovane nebo dve cervene stridave prerusovane a hlavne neni tam nic jako oranzove u semaforu. Zmena je bez "mezipolohy" najednou, takze se musi casto stavat, ze nektera vozidla projedou "na cervenou".
- CODY
- Junior
Poslouchej a zastavili kolegové jenom tebe nebo i toho řidiče před tebou? Protože pokud stavěli jenom tebe, mohl by jsi to řict tak, jak ti radí skubi. Já bych ti to nejspíš spolk, ale já jsem někdy až moc hodnej 

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Skubi má pravdu, já taky ze zásady hledím, jestli někde nejede vlak, protože už se mi jednou stalo, že blikala bílá a já ze vzdálenosti cca 100 m najednou viděl přes přejezd přejet vlak. No málem jsem si cvrnknul do textilu a zastavil na 5 minut se uklidnit. samozřejmě jsem hned volal na 158, ať to zajistí, že se může stát pěkný průser. Kluci se mi pak ještě ozvali pro upřesnění a z kuloárů jsem se dozvěděl, že to bylo kvůli tomu, že "lovci kovů" ukradli dráty k zabezpečovačce.
No ale k věci: Prostě jsi se přesvědčoval pohledem na obě strany, jesli nejede vlak a jak jsi byl těsně před světlama, tak začaly blikat. Vzhledem k blízkosti přejezdu bys již nestihl bezpečně zastavit, tak jsi přejezd přejel (jak píše Skubi byl jsi si jistý, že nejede vlak).
1) Hele a nebyly na tom přejezdu závory? Jesli jo, tak to s tím bezpečným přejetím by byl silnější argument, protože by hrozilo nebezpečí, že pokud bys zastavil na přejezdu, tak by spadly závory a ty bys nemohl odjet!!!
2) Jak velký byl ten náklaďák? Jestli to byl návěs, tak bys nemusel přes něj dobře vidět - a ve 30 km/h je bezpečná vzdálenost třebas jen 2,5 metru a to přes něj nevidíš!!!
3) Pokud jsi přejel přejezd na červenou ty, pak si myslím, že přejel i on - proč stavěli jen tebe a ne jeho - v ČR je v základní listině práv a svobod zakotveno, že všichni jsou si rovni - proč tedy je na něj pohlíženo jinak než na tebe?
To jen pár námětů...Hodně štěstí a dej vědět, jak jsi dopadl...
No ale k věci: Prostě jsi se přesvědčoval pohledem na obě strany, jesli nejede vlak a jak jsi byl těsně před světlama, tak začaly blikat. Vzhledem k blízkosti přejezdu bys již nestihl bezpečně zastavit, tak jsi přejezd přejel (jak píše Skubi byl jsi si jistý, že nejede vlak).
1) Hele a nebyly na tom přejezdu závory? Jesli jo, tak to s tím bezpečným přejetím by byl silnější argument, protože by hrozilo nebezpečí, že pokud bys zastavil na přejezdu, tak by spadly závory a ty bys nemohl odjet!!!

2) Jak velký byl ten náklaďák? Jestli to byl návěs, tak bys nemusel přes něj dobře vidět - a ve 30 km/h je bezpečná vzdálenost třebas jen 2,5 metru a to přes něj nevidíš!!!

3) Pokud jsi přejel přejezd na červenou ty, pak si myslím, že přejel i on - proč stavěli jen tebe a ne jeho - v ČR je v základní listině práv a svobod zakotveno, že všichni jsou si rovni - proč tedy je na něj pohlíženo jinak než na tebe?

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
zastavili jen mně. Toho borca předemnou nechali jet.CODY píše:Poslouchej a zastavili kolegové jenom tebe nebo i toho řidiče před tebou? Protože pokud stavěli jenom tebe, mohl by jsi to řict tak, jak ti radí skubi. Já bych ti to nejspíš spolk, ale já jsem někdy až moc hodnej
předemnou jel osobák. Závory tam nebyly. Ale určo máš pravdu s tím ověřováním. Otec mně to docela dost vštípil do hlavy abych se před přejezdem kolejí podíval jestli vlak jede ať signalizace bliká nebo ne.PedroH píše:Skubi má pravdu, já taky ze zásady hledím, jestli někde nejede vlak, protože už se mi jednou stalo, že blikala bílá a já ze vzdálenosti cca 100 m najednou viděl přes přejezd přejet vlak. No málem jsem si cvrnknul do textilu a zastavil na 5 minut se uklidnit. samozřejmě jsem hned volal na 158, ať to zajistí, že se může stát pěkný průser. Kluci se mi pak ještě ozvali pro upřesnění a z kuloárů jsem se dozvěděl, že to bylo kvůli tomu, že "lovci kovů" ukradli dráty k zabezpečovačce.
1) Hele a nebyly na tom přejezdu závory? Jesli jo, tak to s tím bezpečným přejetím by byl silnější argument, protože by hrozilo nebezpečí, že pokud bys zastavil na přejezdu, tak by spadly závory a ty bys nemohl odjet!!!![]()
2) Jak velký byl ten náklaďák? Jestli to byl návěs, tak bys nemusel přes něj dobře vidět - a ve 30 km/h je bezpečná vzdálenost třebas jen 2,5 metru a to přes něj nevidíš!!!![]()
3) Pokud jsi přejel přejezd na červenou ty, pak si myslím, že přejel i on - proč stavěli jen tebe a ne jeho - v ČR je v základní listině práv a svobod zakotveno, že všichni jsou si rovni - proč tedy je na něj pohlíženo jinak než na tebe?![]()

- jamaka
- Test driver
No ja ti sice nepomozem - ale, takto som isiel minule do skladu a po ceste mam zopar zeleznicnych prejazdov. No a jeden je taky vecsi (dvoj kolajovy) a aj zavory su dost dalej od trate, takze sa tam kludne vojdu cca 3 osobaky za sebou. Bola poriadna kolona a ako auta popochadzali, tak som si nechaval rezervu, aby som nezastal na prejazde. Medzera sa zdala byt uz dostatocna (nakladiak predomnou este siel a robil miesto) a kedze nic cervene neblikalo, tak som sa rozhodol ist. Ako prichadzam k druhej zavore, tak pozeram ze co je za mnou prazdno. Prva zavora sla dole ale ten zamnou nejako neregistroval, potom kukam ze aj nadomnou ide dole, tak som musel trochu pridat. Stihol som. A ten zamnou - tomu zastala zavora tak cca 1cm v strede nad prednou kapotou a este ako sa pohupkavala, mozno aj tu kapotu jemne lizla. Takze boli aj zavory, aj svetla a aj tak som to skoro nestihol a to sme sli krokom a ten zamnou keby zastal o 1/2 metra dalej, tak uz ma po celnom skle.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- panther7
- Test driver
Ono všechno jak tu píšete je pravda, ale jak to jde na MÚ tak se určitě zaplatí a "výmluvy" znají také-nic ve zlém. Komise se podívá, co tam napsala policie a co ty a bere hlavně v potaz policii-tohle všechno je tvrzení proti tvrzení. Proto je vždy lepší platit namístě-nestojí to tolik
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tak taky oživím toto vlákno, dnes sem taktéž dostal předvolání do Korunní v Praze za překročení rychlosti v tunelu Mrázovka, směr Strahovský tunel - jel sem tam 68 km/h. Bohužel si ale nejsem vůbec vědom, že by tam někde byla padesátka, snad kromě prvního tunelu od Baranďáku je ve všech tunelech 70 ne? Trosku se bojim abych ted nedostal vic predvolani na tom samym miste. Stve me to o to vic ze vim ze se v tunelech meri a snazim se tam dodrzovat rychlost. Pri mem stesti budu na fotkach jak v zrcadle...
Jak to je s novým zákonem, už platí že se nemá smysl vymlouvat na osobu blízkou?
Jak to je s novým zákonem, už platí že se nemá smysl vymlouvat na osobu blízkou?
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113
alexino: este stale sa da "vymlouvat" na osobu blizkou...ale ked budes na fotke jasny ako pred casom ja, nespravis s tym nic...jedine ze to uhras na brata, dvojca