kotouce mam na vsech ctyrech vzadu je vetsi hranka jak ve predu to me docela prekvapuje ze to neni naopak jinak na kotoucich jsou drobny zarezy,ale to je asi normalní
to mas recht neni ryha jako ryha,myslim to takhle,kotouce jsou hladky ale jsou na nich nepatrny nerovnosti na zadku teda vic určitě se nebudu spoléhat na to ze to ještě vydrží jsou přeci jen brzdy jde o zdraví na jaře to udělám zrovna i s kapalinou
takže mám konečně vyměněné ty brzdové destičky. Na doporučení servisáka jsem si nechal na soustruhu přejet kotouče - podle něho na nich byl jen "škraloup" a nebylo třeba žádné divoké soustružení. Nyní mám tedy destičky ATE a koutouče(zřejmě) origo od Forda. Brzdí to o trochu líp než před tím, žádný velký rozdíl...
Ford Mondeo 1.6 Ecoboost 118kW - Enterprise - White Frozen Gallery Byl: Ford Focus II, Eibach Pro-Spacer & Pro-KIT, Machine silverGallery
Jaká je lepší volba při výměně destiček a kotoučů, koupit originál a nebo od jiného výrobce.Pokud od jiného výrobce tak jaké aby byly co do účinnosti lepší jak originál.pokud stím máte někdo zkušenost budu rád za poznatky poněvadž mě čeká výměna
FORD FOCUS 1.8 16V ZETEC 85KW r.v 1999 GREEN METAL Shot at 2007-07-24
Pred cca. 2.000 km jsem menil predni kotouce i desticky, uz si to sedlo, brzdi to dobre. Akorat pri dobrzdovani na krizovatce, kdyz dobrzduji prudceji, tak pred uplnym zastavenim auta je slyset zakvileni od brzd. Proste si vrznou. Jak pred vymenou kotoucu. Byly tam davany original Motorcraft dily. Pripada vam to normalni? Furt cekam, ze to zmizi, ale uz 2000 km od vymeny a furt stale to stejne
Mě čeká výměna příští týden. A včera mi přišly komplet brzdy od ATE.
Předek ATE Power Disc + desky ATE
Zadek ATE + desky ATE
Cena 6700,-, bral jsem to z AUTO KELLY
Tak jsem zvědavý jak to bude fachat
Ford Focus kombi ´99, 1,8 16 V Zetec, tmavě modrá metalíza Galery