AhojMikeGod píše:Díky, ted to má za sebou chorvatsko jentak to dojelo ale stále drží, už jsme povyměnovali všechny těsnění co snad existují a stejne to nekde tece.
a turbo a trisky máš stále originál?
AhojMikeGod píše:Díky, ted to má za sebou chorvatsko jentak to dojelo ale stále drží, už jsme povyměnovali všechny těsnění co snad existují a stejne to nekde tece.
Castrol Edge TurboDiesel ma na flasi nastriekany datum, len neviem, ci vyroby, plnenia, alebo expiracievita_k píše:Asi jsem spatne hledalV12 píše:vita_k :
Nie je nahodou na pixli expiracia ? U kamarata v predajni som si na niektorych olejoch tento udaj vsimol. Len neviem, ako je to po otvoreni flase, vtedy ho treba spotrebovat urcite skor.. Koupil jsem dve pixle kvuli postovnemu, tak jedna nebude rozdelana. Ale myslim, ze olej tolik nenatahuje vodu jako treba brzdovka.
edit: koupil jsem toto: http://www.eshop-car.cz/cz-detail-49383 ... ol-cr.html
tipuji, ze je to tece z te vlnove trubky vlevo - tj sani. Je tam olej z turba a z odvetrani...MikeGod píše:Díky, ted to má za sebou chorvatsko jentak to dojelo ale stále drží, už jsme povyměnovali všechny těsnění co snad existují a stejne to nekde tece.
Sorry, ale dobře vím o čem se tady bavíme.Myslím, že vím jaký je rozdíl mezi mojím TDDI a TDCI.A taky znám spoustu majitelů těchto motorů (ať už Ford nebo PSA) kteří mají i víc než 300 000km.Proto mi překvapuje, že s 240 000km se sotva vrátil z Chorvatska.V12 píše:Dobre si pozri, o akom motore sa tu bavime. Tvoj 1.8TDDI nie je commonrail, preto je tak spolahlivy. Je to uplne ina technika (muzealna, ale o to spolahlivejsia) ako to od zabozrutov, co sa oznacuje 1.6TDCI.
dik, taky jsem to nasel a mel jsem stejne dilema. Jak dlouho to muze clovek skladovat, tak to jsem nerozlustil. Nebyla tam anglictina :)V12 píše:vita_k píše:Asi jsem spatne hledal :(. Koupil jsem dve pixle kvuli postovnemu, tak jedna nebude rozdelana. Ale myslim, ze olej tolik nenatahuje vodu jako treba brzdovka.V12 píše:vita_k :
Nie je nahodou na pixli expiracia ? U kamarata v predajni som si na niektorych olejoch tento udaj vsimol. Len neviem, ako je to po otvoreni flase, vtedy ho treba spotrebovat urcite skor.
Antony píše:Sorry, ale dobře vím o čem se tady bavíme.Myslím, že vím jaký je rozdíl mezi mojím TDDI a TDCI.A taky znám spoustu majitelů těchto motorů (ať už Ford nebo PSA) kteří mají i víc než 300 000km.Proto mi překvapuje, že s 240 000km se sotva vrátil z Chorvatska.V12 píše:Dobre si pozri, o akom motore sa tu bavime. Tvoj 1.8TDDI nie je commonrail, preto je tak spolahlivy. Je to uplne ina technika (muzealna, ale o to spolahlivejsia) ako to od zabozrutov, co sa oznacuje 1.6TDCI.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti