Urcite jsi ale mel dobre reference a nedelali focuse poprve.lubec píše:Ja som si nechal rozvody meniť pred rokom v malom rodinnom servise a spokojnosť, super prístup, super cena, ochota. Do Fordu by som nešiel.

Ano mal som dobré referencie, Focusa už robili. Chodím len tam, aj keď je to 30km od nás, na moravepelen píše:Urcite jsi ale mel dobre reference a nedelali focuse poprve.lubec píše:Ja som si nechal rozvody meniť pred rokom v malom rodinnom servise a spokojnosť, super prístup, super cena, ochota. Do Fordu by som nešiel.
Já jsem drive jezdil s R19 cca 60km k soukromnikovi a take po domluve prace na pockani, dokonce i mimo domluvu.lubec píše:Ano mal som dobré referencie, Focusa už robili. Chodím len tam, aj keď je to 30km od nás, na moravepelen píše:Urcite jsi ale mel dobre reference a nedelali focuse poprve.lubec píše:Ja som si nechal rozvody meniť pred rokom v malom rodinnom servise a spokojnosť, super prístup, super cena, ochota. Do Fordu by som nešiel.Napr. gulový čap mi menili na počkanie, díval som sa na to. Zajtra tam idem meniť olej.
Tak že se přetáčej tacháky se všeobecně ví, ale ta serviska jde snad ověřit ne?? Nebo aspoň doufám....já se celou dobu spolehal na to že když koupim auto z ČR a se serviskou, tak aspoň v těch kilometrech mám jistotu!!!??? Kuwa nebo už ani na tohle se nedá spolehnout???speedy píše:To už se tu častokrát na fóru řešilo.....10let a nebo 150000km
Jinak máš jistotu , že má najeto jen 90000km??? rok99?
Možná bych to raději preventivně vyměnil, v době snadného stáčení kilometrů a falšování servisek.
Pokud to budeš dělat sám, tak řemen+šponovací kladka cca 2500-3500kč, na tomhle místě nemá cenu šetřit!!!
Něco by na tom mohlo být, ale na každém řemeni nemusí být stejně kvalitní a plný potisk. Já bych se podle toho neřídil.krajky píše:Dá sa určiť koľko asi je najzdené na rozvodoch podľa opotrebenia nápisu na rozvodovom remeni? Dnes som sa pozeral na rozvod a na remeni je čitateľní popis. Nápisi sú čitateľné asi s polovičným kontrastom. Možno je to hlúpa otázka ale možno to aj niekomu pomôže. Remeň je origo ford. Ja ho určite dám vymeniť.
Čus mám taky 03 a v servisce o rozvodech ani muk...najeto 144tis, tak jsem volal do Forda kde ho servisovali a potvrdily mi to co kluci tady!! Výměna až ve 150.000km nebo po 10letech!! Jdu za 14 dní na výměnu, snad to ještě chvillku vydrží...mám najeto 145.500kmkrajky píše:Ja som Fofo kúpil pred mesiacom. Je to 12/2003 a na tachometry malo 160000 km. Čo by aj odpovedalo veku len nikde som nenašiel a ani v servisnej či bol alebo nebol nenený rozvoďák. Tak ma napadla taká myšlienka. Ale ho určite dám vymeniť.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host