ST boli na 17 a RS ,ktoré ma skoro 2,5 krat vačší výkon ako tvoja 1.6 na 18´palcových kolach

chmelko to samozrejme mysli ozaj rozumne a dobre,aletrosku ti zasekunduje co sa tyka rozmeru 17 pre focus 1a. chapem Ta.ja som presne tieto disky na 1-notke mal a aj dizajnovo,aj jazdnymi vlastnostami to bolo pre mna uplne pouzitelne.Samozrejme beriem,ze pre niekoho to uz je vela,ale pre mna to bolo ok.Na 18 zabudni.To uz ozaj pre 1-notku nieje to prave.MarcusZ24 píše:ale pokud vím tak se prodávali 7-mi paprskové 17" disky origo Ford, podle toho jsem vybíral rozměr 17"a snad nejsem sám kdo má na 1.6tce 17tky... zirafak ma sice 1.6 Ti-VCTcko ale ma 18", snad tim nic nezkazim. ale musim ti podekovat chmelko, jen mě peskujte, ja obcas litam moc v oblacich, takze aspon budu rozumnejsi a vyberu lip
diky za radu, ja jsem chmelka pochopil, nemyslel to zle, ba naopak, myslel to moc dobrezirafak píše:chmelko to samozrejme mysli ozaj rozumne a dobre,aletrosku ti zasekunduje co sa tyka rozmeru 17 pre focus 1a. chapem Ta.ja som presne tieto disky na 1-notke mal a aj dizajnovo,aj jazdnymi vlastnostami to bolo pre mna uplne pouzitelne.Samozrejme beriem,ze pre niekoho to uz je vela,ale pre mna to bolo ok.Na 18 zabudni.To uz ozaj pre 1-notku nieje to prave.
Tie si potom dopraj az raz,ked kupis focusa 2.![]()
asi mas pravdu, bude to 7.5x18 nejspis. ted bych kecal kdybych tvrdil, ze je to stopro 8x18...zirafak píše:vybral si moc dobre,ale su 7,5jx18/ak si teda vybral tie Y-lonove/
nene, opravdu se dávali 7-mi paprskové 17" za příplatek na Focuse jedničkovýho, zirafak je dokonce i mel...matys píše:MarcusZ24..........máš pravdu v tom ,že se dávali 17" kola za příplatek ,ale na FoFo II . Ty máš jaké ? A použitelné rozměry ve velkém TP ? Stříbrňák sedan + černá kola = opravdu brutalita .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů