jo, přesně tyhle... akorát teď koketuju s myšlenkou, že s Eibach Pro Kit, snížení 30/30, bych koupil namísto 7,5x17 s 215/40 R17 masivní 8x18 s 225/35 R18... je mi jasný, že asi ucejtim každej kamínek, ale asi to bude sedět jak přibitý, ale nemůžu posodit... Foki mi ještě psal, že bych musel malinko roztáhnout blatníky, ale to by nevadilo... co myslíš? a co ostatní? každej názor nebo radu uvítámDingo-zetec se píše:Mas na mysli tieto,lebo ja ich mam na leto a su fakt super.....http://www.pneuok.cz/m6|mt428|mo6520/oz ... 8-et25-68/
Dingo pozri jednu - dve strany dozadu, to iste som riesil, nastastie sa podarilo,Dingo-zetec se píše:Sevas brachovia,som dalsi co sa stal obetou jednej neoznacenej diery.Isiel som cc60,diera ani nie dlha ako hlboka,predny lavy elektron vajicko bohuzial(chvala bohu ze je to zimny elektron od fordu 15,pri letnom by ma porazilo),bola to cesta 1 triedy......davajte si pozor na vasich milacikov tie nase cesty su zradne....
Vždycky platilo, že když začal platit nový zákon tak pokud si se provinil ještě za platnosti starého zákona, tak tě posuzovali a posuzují podle toho jaký zákon je pro tebe výhodnější. Tedy v žádném případě přísnějikachnak píše:Od Temy: neviem tusim ze v tom zakone je to tak ze moze byt preskusanie.. takze ked to necham tu v sali vodicak na dopravnom inspektorate a poviem kamosovi nech vybavi tak mi vrati aj bez preskusania asi.. horsie to je stym skorsim vratenim lebo to musim sud poziadat o predcasne vratenie.. a to aj trva a tak
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host