Kola na Focus - kompletní info str. 1

Prostě vše kolem kol.
Odpovědět
yozefb
Pokročilý
Pokročilý

Re: Kola na Focuse- aneb do čeho jste obuli vašeho mazlíka

Příspěvek od yozefb » 11.02.2009 09:41

Foki, cesta 1. triedy, isiel som asi 70, jama neoznacena !!!
To keby som mal toto dodrziavat, mozem radsej ostat doma.

Btw. rano som bol v pneuservise, a disk je viac poskodeny s vnutornej strany nedal sa ani vyvazit :(
Potom som bol u typka co to vie narovnat, hovoril, ze by to nemal byt problem, cena ca 30e.
Tak snad to bude OK
Focus 1.6 16V HB 2003 silver

Bullitt
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bullitt » 11.02.2009 18:16

Podle mě tohle nebude problém opravit pro někoho, kdo se tím zabývá.
Kamaráda jiný auto vytlačilo na kruháči a on raději najel na obrubník, než srážku. Viděl jsem ten jeho alu disk a byl docela poškozenej(orvaná hrana), guma proražená. Oba jsme si mysleli, že to je disk na vyhození, ale po opravě vypadal velmi dobře, šel dobře vyvážit, tedy místo opravy bylo poznat(chyběl lak), muselo by se to přelakovat. To už neřešil, byl to starší elektron.
Ford Focus Mk4 HB, 1.0EB/92kW, 2021
Ford Focus Mk1 HB, 2.0i/16V/96kW, Ghia, 2004

yozefb
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od yozefb » 11.02.2009 18:57

ono ten disk na fotke vyzera v pohode, ale vnutorny falc je na tom horsie.
Servisak hovoril, ze uz robil aj o dost horsie disky. Ukazoval mi zlomeny disk. Ten by som uz na auto radsej nenasadil. Tusim moj bude natahovat.

MobyDick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MobyDick » 11.02.2009 20:11

Takhle prohnutý disk není problém opravit. Měl jsi vidět můj disk když jsem ve 140 vzal dlažební kostku která se válela na silnici. Byl tak prohnutý že jsem si myslel že půjde do kopru. Pak ho viděl známý co jezdí rally, vzal si ho k sobě a odvezl ho ke člověku který to opravuje. Při rovnání jim i praskl, ale dal ho dohromady. Mám ho na autě a je to bez problémů, pro jistotu jsem ho dal dozadu.
FORD FOCUS 3dv. 2.0l 96 kw r.v 98
Obrázek
Obrázek
Obrázek
galerie
Obrázek

yozefb
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od yozefb » 11.02.2009 20:16

ked uz sme pri tej rally a kolesach, hrozne slintam nad diskami speedline.
Skoda ze su take drahe, ale hociktory by som bral. Aj ked to by chcelo aspon ST :wink:
to by bol narez :idea:

Obrázek

MobyDick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MobyDick » 11.02.2009 20:19

taky slintám nad podobnými koly :)
FORD FOCUS 3dv. 2.0l 96 kw r.v 98
Obrázek
Obrázek
Obrázek
galerie
Obrázek

yozefb
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od yozefb » 13.02.2009 19:33

yozefb píše: Btw. rano som bol v pneuservise, a disk je viac poskodeny s vnutornej strany nedal sa ani vyvazit :(
Potom som bol u typka co to vie narovnat, hovoril, ze by to nemal byt problem, cena ca 30e.
Tak snad to bude OK
takze disk je uz naspat na aute, vyzera ako novy, skoro nebolo ani vidno kde bol robeny. bol som u kamarata, roztocil ho na vyvazovacom stroji, vsetko na monitore OK :) Stalo to 27 eciek.
Som rad ze fofan ma boticku spet :)

mirisek
Junior
Junior

Příspěvek od mirisek » 14.02.2009 15:01

čaute,nemáte někdo zkušenosti s těmito disky?
http://www.eso-pneu.cz/alu-kola-wheelwo ... x108-et43/
Ford Focus II kombi, 1,6 16V 74kW, 03/2006 SQ217
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 19.02.2009 16:22

alexino píše:
§ 18

Rychlost jízdy

(1) Rychlost jízdy musí řidič přizpůsobit zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a nákladu, předpokládanému stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, její kategorii a třídě, povětrnostním podmínkám a jinym okolnostem, které je možno předvídat; smí jet jen takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit vozidlo na vzdálenost, na kterou má rozhled.
ja bych si dovolil nesouhlasit, rozhled muze mit dobrej, ale dira nemusi byt videt a pokud jede na silnici prvni tridy, kde je dobrej povrch a zadna znacka ktera by tvrdila neco jineho, nejaky problem, tak urcite nemuze predpokladat ojedinelou diru, ktera by rozhodne mela byt oznacena. Neco jineho je kdyz je jedna dira za druhou, tak se predpoklada ze jich je vic a jede pomalejc...
Tusim ze par soudu uz kvuli tomu bylo a vetsinou to ridic vyhral....
no kdyz se podivam na tu fotku tak nemyslím ze by to byla jedina dira . jednou kdyz jsem vzal srnu tak jsem malem dostal pokutu (ale asi se jim me zželelo , protoze jsem mel celej cumak v prd...) protoze jsem neprispusobil rychlost tomu ze jsem jel kolem lesa kde je moznost ze pujde zver .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

canndale
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od canndale » 19.02.2009 16:26

yozefb píše:ked uz sme pri tej rally a kolesach, hrozne slintam nad diskami speedline.
Skoda ze su take drahe, ale hociktory by som bral. Aj ked to by chcelo aspon ST :wink:
to by bol narez :idea:
tieto predavali na nejakom bazare v bielom minulu jar, ked som hladal elektrony, ale kym som si ich siel pozriet, tak boli prec - boli tam len 2dni :( nakoniec som zohnal originalne ford 15''disky :)
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW

jamaka
Test driver
Test driver

Příspěvek od jamaka » 19.02.2009 21:38

foki píše: jednou kdyz jsem vzal srnu tak jsem malem dostal pokutu (ale asi se jim me zželelo , protoze jsem mel celej cumak v prd...) protoze jsem neprispusobil rychlost tomu ze jsem jel kolem lesa kde je moznost ze pujde zver .
noooooooo, ak tam nie je znacka, ktora upozornuje na zver tak maju tazku smolu a este keby som poisteny v DAS tak bude niekto tazko platit za to ze tam ta srna bola. To ze je tam hora je jedna vec, ale kedze nie si Sybila, tak si sa venoval normalne jazde.
Ta posrana zver kolo cesty mi lezie na nervy. Ked ti roztrepe cele auto, tak nie to majitela ani niekoho kto by bol zodpovedny, ale nedajboze by si ju nalozil do auta a odysiel, tak okamzite sa hlasia vsetky polovnicke zvezy, policajti ta nahanaju ze si spachal trestny cin a pomaly mas basu na krku.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 20.02.2009 08:08

hehe , to jsem tenkrat mel na zver smulu , cca behem mesice se mi stalo tohle :

koupil jsem si P405 v Guttmanu (lezel skoro na zemi) prihlasil prvni jizda srna . naraznik v prdeli , asi za 3dni jsem prodal nejake auto a dostal fiestu protiuctem , jedu na benzinu - srna , odsral to jen blinkr . asi za tyden prítelkyne chtela dojet pro jidlo tak jsem si vzal jeji P405 kombi a za kaplicí z prumyslové zony vybehla srna , zase svetlo naraznik a kapota . uz jsem byl nasranej , tak jsem si vzal Toyotu 4runner , jedu rano z prace a opet srna - vsechny pridavný svetla z ramu pryc . a perlicka bylo toledo ktery jsem kolpil v rakousku jeste prihlasene , tady nainzeroval , a jeden den rano mel prijet kupec s tim ze pojede se mnou do rakouska ho odhlasit , a prave to bylo to jak tam prijeli benga , ja letel rano z prace z CK a u krumlovske STK najednou srna , padla rana , a vsechno v prdeli svetla , kapota , naraznik , chladice , celo . a oni jely okolo tak zastavili a co se stalo a prave mi tohle rikal . a pani kupci byly docela nasrany ze jely sem a ja to rozsekal . ale zase bylo co jíst :mrgreen:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 20.02.2009 09:19

hele foki, neplanujes si otevrit vedle servisu este restauraci? ja treba srnčí rád.... :D :D :D.

Jinak co se týče toho kde co měl co kdo předpokládát, tak vzhledem k tomu jak u nás fungujou soudy, jak máme kvalitně udělané zákony, tak se nedá s jistotou říct nic, stejně se nic nedokáže, všechno trvá dlouho a nakonec se za to zaplatí nekřešťanský prachy a výsledek žádnej a ještě se to pak ututlá aby se nic nedozvěděli ostatní...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

jamaka
Test driver
Test driver

Příspěvek od jamaka » 20.02.2009 11:32

no vidim ze ty tu zver mozes :)

Ja som mal stastie na jednu a to poriadne velku, ktora zrusila cely predok Kacka, ktore malo ist na druhy den na dovolenku do Chorvatska a znacky malo na sebe asi tak cca 5hodin.
Na druhy den sa slo do Chorvatska sice s inym, ale ta cesta to bol horor, prejazde cez madarsko, tam kde su tie lesy, som myslel, ze my oci vypadnu z dierok, tak som kukal ci odniekal nevyskocia. By som asi zastala dokopal to nohamy a roztrhal rukami :)
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002

mirec1000
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirec1000 » 20.02.2009 14:20

foki a zbrojny pas na tie auta mas? :lol:
Ford Focus Combi Ghia 1.8TDCi, 74kw, 12/2003 Machine Silver
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Focus - pneumatiky a disky“