hehe , to jsem tenkrat mel na zver smulu , cca behem mesice se mi stalo tohle :
koupil jsem si P405 v Guttmanu (lezel skoro na zemi) prihlasil prvni jizda srna . naraznik v prdeli , asi za 3dni jsem prodal nejake auto a dostal fiestu protiuctem , jedu na benzinu - srna , odsral to jen blinkr . asi za tyden prítelkyne chtela dojet pro jidlo tak jsem si vzal jeji P405 kombi a za kaplicí z prumyslové zony vybehla srna , zase svetlo naraznik a kapota . uz jsem byl nasranej , tak jsem si vzal Toyotu 4runner , jedu rano z prace a opet srna - vsechny pridavný svetla z ramu pryc . a perlicka bylo toledo ktery jsem kolpil v rakousku jeste prihlasene , tady nainzeroval , a jeden den rano mel prijet kupec s tim ze pojede se mnou do rakouska ho odhlasit , a prave to bylo to jak tam prijeli benga , ja letel rano z prace z CK a u krumlovske STK najednou srna , padla rana , a vsechno v prdeli svetla , kapota , naraznik , chladice , celo . a oni jely okolo tak zastavili a co se stalo a prave mi tohle rikal . a pani kupci byly docela nasrany ze jely sem a ja to rozsekal . ale zase bylo co jíst