asi tam je nezávislé topení .Vodik píše:Čéče, na to nám asi nikdo neodpoví.
Zvuk po vypnutí motoru Ford Focus 1.8TDCI
-
- Nováček
Re: Zvuk po vypnutí motoru Ford Focus 1.8TDCI
to Andre22: tak to bych z moji zkusenosti rekl, ze mas dvojhmotak v haji. Presne co popisujes todelalo i me. Ted ho mam mesic vymenenej a v pohode, prede jako kocka sice pri vypnuti to udela takovy tozaklepani, ale mnooohem slabsi. Asi to ze svoji podstaty udelat musi, ale ne stylem, ze to musi vyskocit z auta, jako to driv delalo. Bohuzel to bylo nakladny jako prase, 18 koliku i se spojkou.
OT. ted mi pro zmenu prestalo fungovat topeni, respektive, jedu do prace, motor ukazuje ohrati na provozni teplozu (rucicka uprostred) a fouka to ledovej vzduch. Nejak si porad uzivam, uz mi to zacina lizt na nerv
.
OT. ted mi pro zmenu prestalo fungovat topeni, respektive, jedu do prace, motor ukazuje ohrati na provozni teplozu (rucicka uprostred) a fouka to ledovej vzduch. Nejak si porad uzivam, uz mi to zacina lizt na nerv

Ford Focus combi 1.8 TDCI 74 kW, 10/2004, stříbrná metalíza
- andre22
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to Walker: přesně tak, byl to setrvák... a myslím, že přišel na necelých deset tisíc u Dudíka v Opavě (doporučuju
)
to topení mi jednou příjde, že mi to za 20km cestou do práce nestihne topit vůbec, někdy zas že brzo, ale možná je to jen můj blbý pocit

to topení mi jednou příjde, že mi to za 20km cestou do práce nestihne topit vůbec, někdy zas že brzo, ale možná je to jen můj blbý pocit

- nashp
- Nováček
Zdar, mám 1,6 tdci 66kw rv06 focus , vždy když jsem startoval nebo vypnul motor, tak něco strašně zarachotilo v motorovém prostoru. Ve dvou servisech mi řekli , že určo setrvák a hned chtěli domluvat termín na opravu. Cena tak 14000kč. Krom toho zarachocení vše v poho i během jízdy ok, tak jsem to neřešil. Teď mi známej chystal auto na stk a zjistil, že celou dobu to dělala podtlaková hadička která mlátila o plast. Hadičku přichytil a je po rachocení, prostě super. Nezdá se to, ale opravdu to byl zvuk, jako by se to mělo celé rozpadnout. Doporučuji, pořádně si rozmyslet výměnu setrváku a podívat se na vše co takhle může mlátit
jo fofik má najeto 130 000 km čus

1,6 tdci, 66 kw, rv.2006