Jestli si dobře pamatuju když jsem to měřil tak 83mm,ale ruku do ohně bych za to nedaltapa píše:Chtel bych jse zeptat jakej prumer konce filtru?Jak jse nazazuje na vahu vzduhu?

No vidím,že máš z toho opravdu velkou radost.Já,když jsem si ho tam namontoval tak jsem byl stejnej jak ty pořád jsem to honil do otáček.Prostě ten zvuk je super.Jenže teď už to dělám občas jen tak na pobavení,protože ta spotřeba se normálu moc neblížilaromosch píše:Takže přátelé!
S radostí musím konstatovat že filtr je na svém místě!![]()
![]()
![]()
Může mi někdo poradit jak se ted mám krotit,abych to auto tak neproháněl?![]()
![]()
![]()
To je brutální změna,jsem z toho hotovej!
Vě městě se lidi otáčely co to jede za Lamborghini a on to nadupanej Focus.![]()
![]()
![]()
Do boha asi se pujdu zase projet![]()
![]()
Akorát nevím jak bude ráno reagovat manželka aby mi zase nevolala že je něco rozbytýho.![]()
![]()
![]()
Já mám radost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UcuLeLembo píše:to romosh: a vyřešil si nějak to zakrytování?A co sání nechal si to zatim tak jak je?
Taky na něm pořád přemýšlim.ale čekám na přední a zadní lampy tak nevim jestli mám do toho teď investovat.Možná video se zvukem od tebe by mě přesvědčiloromosch píše:UcuLeLembo píše:to romosh: a vyřešil si nějak to zakrytování?A co sání nechal si to zatim tak jak je?
Dneska mi ho přivezly a tak jsem hned instaloval abych měl představu o čem to je!
Je tam zatím jen položenej a to krytování budu řešit až příští měsíc ted mám práci na zahradě a musím dělat psovy boudu.![]()
![]()
![]()
Až to bude zakryé tak dám vedět zatím to nechám aby si manželka zvykla.![]()
To video bych moc rád udělal,ale nevím jak to sem dotanuUcuLeLembo píše:Taky na něm pořád přemýšlim.ale čekám na přední a zadní lampy tak nevim jestli mám do toho teď investovat.Možná video se zvukem od tebe by mě přesvědčiloromosch píše:UcuLeLembo píše:to romosh: a vyřešil si nějak to zakrytování?A co sání nechal si to zatim tak jak je?
Dneska mi ho přivezly a tak jsem hned instaloval abych měl představu o čem to je!
Je tam zatím jen položenej a to krytování budu řešit až příští měsíc ted mám práci na zahradě a musím dělat psovy boudu.![]()
![]()
![]()
Až to bude zakryé tak dám vedět zatím to nechám aby si manželka zvykla.![]()
![]()
UcuLeLembo píše:Pošli mi to přes skype a nebo emailem.Ještě by me zajímalo jestli si k němu dostal nějakej ten olejíček a jak ti šla montáž?Koupil jsi předpokládám tento http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... id/1588%5D a za jak dlouho ti ho poslali
UcuLeLembo píše: Taky na něm pořád přemýšlim.ale čekám na přední a zadní lampy tak nevim jestli mám do toho teď investovat.Možná video se zvukem od tebe by mě přesvědčilo![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti