Mě se líbí vždy JPP (jedna paní povídala)

a on bratranec sestřenice kámoše souseda z bývalé práce povídal ....
Není nad vlastní zkušenost. Samozřejmě, že lidé jako Jenyk, kteří neznají základy jakékoliv ať kutilské nebo profesionální práce to mají těžké

A úplně normální věc, jako je třeba ta, že před použitím Hammerite je odstranit veškerou rez, která by mohla odpadnout, Kartáčem na flexe, dráťákem apod. A když to takový lidé namatlají Hammerite přímo na rez, mastnou kastli, na lesklé plochy apod. tak je to samozřejmě Hammerite k svinstvo, které nedrží a je nanic, protože nejsou schopni dodržet aspoň základní postup...
Hammerite používám snad 15 let od dob, kdy přišel na český trh a nemůžu si na něj stěžovat, drží parádně, šetří mraky hodin práce, protože nemusíte mít všechno nádherně kovově lesklé, spíš naopak, trochu zdrsněné. Vždy po dvou třech letech udělám kontrolu, popř. obrousím problém a natřu znovu.
Naopak zinková barva ve spreji se mi tedy vůbec neosvědčila, po týdnu se na výfuku oloupala. A ani jinde moc neodolá. Však je to taky úplná kravina, zinek ve spreji, to má jako nahradit lázeň??
Setkal jsem se i s barvami na spodek, co vydrží všechno, ale to se už bavíme o tisícikorunách na kilo, ale stojí za to.
Já používám to,co mám ozkoušené po mraky let a to co se mi osvědčuje po opakovaných kontrolách a nutného postupu před samotným nanešením barvy, na což není Hammerite zrovna háklivý, kór u staršího auta, kde broušení na samotný kov v různých záhybech skoro nepřipadá v úvahu...
Už jsem viděl i auta, která měli pistolí z tuby nanešen přes rez a bordel povrch takový ten měkký špric, rez dále bují, až se vytvoří takový odfouklý puchýř a je to na vyvaření po jednom roce od nanešení, ale zprvu to vypadá jak se o auto bývalý majitel perfekně staral.
Mondeo 06' kombi Tdci 6kvalt 96kw, xenony, vyhřívané skla, denní svícení, sony mp3, tažné...