Nápad dobrý, ale nevím if nějaká ředitelka Ti dovolí/dá děcka do auta-určitě si dobrý řidič, ale v momentě lámání chleba, když se něco stane-ona je zodpovědná. Ono taky nejde jen o ty peníze, tak se to projede, ale aspon se zase poznáme atd. Můj názor.vcedula píše:moj nazor:
napad super, musim pochvalit. Casto zabudame na to, ze su tu aj iny ludia, z ktorych vela moze len snivat o tom, ze sa povozi na nejakom peknom aute................
..............
Pre nas by mala byt radost z toho, ze sa medzi sebou na fore podelime o zazitky a niekedy inkedy to mozme zasa zopakovat.
Jo já Tě chápu i rozumím, také mě to napadlo, ale nejde o povození-určo by se to děckám líbilo a měli by o čem v těch svých hlavičkách přemýšlet a vzpomínat, ale nevím jak by tohle šlo provést. i na uzavřené trati se může cokoliv stát. Ale myšlenka perfekt a děcka by z toho měli ooooooooooobrovskou radost, že jedou novým fááááááárem.vcedula píše:pozri, nemyslel som to tak, ze ich zoberiem a idem na hraneto urcite nie, mam nejaku zodpovednost. Myslel som to skor tak, ze ich povozime niekde na parkovisku alebo ked na Babe tak uzatvrena trat. Jednoducho im spravit radost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host