Placení u doktora

Moderátor:phofy
Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 03.01.2008 19:25

Tak nám to Skubi neber!Proč chodíš do hospody?Já přesně kvůli těmhle hovorům... :lol:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 03.01.2008 19:29

dostal jsi mě, proto jdu dnes začutat fotbálek :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 03.01.2008 19:30

Snad nejsi gólman aby zase nebyla ruka v sádře. :lol:
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 03.01.2008 19:33

A musel si k lékaři na vyšetření,pak pro léky.... :lol: :lol: :lol:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 03.01.2008 21:24

No jasně, o těch 30 korun za návštěvu lékaře až tak nejde, to je v pořádku. Aspoň se oddělí nemocní od těch co tam jen otravujou.

Spíš jde o to, když se stane opravdu neštěstí a někdo bude pár měsíců ve špitu, tak navíc vyplázne třeba 5000.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 03.01.2008 21:26

Kota píše:A musel si k lékaři na vyšetření,pak pro léky.... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
a pak několikrát na převaz, oooj oj oj.

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 03.01.2008 23:15

tak koukám, že nového ministra zdravotnictví jste nezvolili a jsem rád, že máte starost o mé zdraví :wink:
nemůžu za to, že doktora navštěvuji jednou za čas, takže se kolikrát musím ptát, kde ho najdu, ale sere mě, že až ho opravdu jednou budu potřebovat, tak pro mě nebudou peníze, i když teď do systému přispívám nemalou částkou, protože se ty prachy bezúčelně pro.....y někde jinde :evil:
možná, kdyby ze zákona každá pojišťovna musela udělat vyúčtování, tak bych zjistil, že mám umělý kyčelní kloub, transpalntovány játra a nevím co ještě ...... a doktor má nové auto :twisted:
jistě, dnes se někdo diví, že musí zaplatit dítěti sirup za cca 80,- , kapky proti kašli za 60,- , ale že mu koupí happymeal v mekáči za kilo ( který s životosprávou nemá nic společného, ale zase dostaneme hračku, kterou prcek chce, že jo? ), to je normální a tak bychom tu mohli polemizovat hodně dlouho :?
je to nové a samozřejmě v dnešní době nepopulární opatření a uvidíme až za nějaký čas, jestli to povede k lepšímu. :wink:
hold toto je můj názor, tak mě třeba ukamenujte, ale taky mám děcka a taky marodí, žena těď měla problémy a ty vyšetření, které absolvovala, určitě nebyly za hubičku, takže vím o čem mluvím a hold jestli chceme, aby se peníze ve zdravotnictví zbytečně vyhazovaly na drobnosti a nebyly na pořádné věci ........ ?
uf, kua to jsem se nějak rozepsal, toto je snad můj nekdelší příspěvek :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 03.01.2008 23:34

staroch píše:
Skubi píše:co nebo kdo je to doktor?
:lol: :lol: Aha, no jo no...:lol: Tebe budou muset ve stopadesáti umlátit pantokem. :lol:
To Staroch: kdyby jsi byl jak muj nejmenovany kolega - ktereho mimochodem moc dobre znas - ktery nebyl uz asi 17 let nemocny, 8O 8O tak te take dochtor nebude zajimat.
Ale s tvym "podlomenym" zdravim je jasne, ze se zajimas o veci, ktere kazdy normalni "iron man" prejde bez povsimnuti. :wink:
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
Obrázek
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 04.01.2008 07:08

Tak se zdá, že jsem rozpoutal debatu spíše mírnou, když to srovnám s mou otázkou v restauraci, jestli plave kůň.
8) Tehdy se štamgasti začali hádat, jestli jen nechodí po dně, a prý já na tebe přivážu čtyři podkovy a uvidíme jak poplaveš, a tak. No a když jsem odcházel, tak už se začínali rvát.

Takže nic moc a téma asi může být uzavřeno.

Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 04.01.2008 07:15

třeba se ještě dočkáš :wink: :lol: :lol:
zatím to platí pár dnů a pro plno z nás ještě návštěva doktora nebo vyzvednutí léků nebylo potřeba :wink:
Obrázek
Obrázek

mansart
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od mansart » 04.01.2008 10:35

Kota píše:Vcedulo,úplně s Tebou nesouhlasím.Myslím,že ti důchodci to nedělají z toho,aby škubali stát a zvyšovaly náklady ve zdravotnictví.Dělají to proto,protože to jsou důchodci.Prostě výlet k lékaři je tradice a zásoba léků na válku taky.Osobně si tedy nemyslím,že to začnou přehodnocovat.Budou to tak dělat dál,ale o to víc budou řvát.Ve zdravotnictví mizí prachy hned v kase... :wink:

Možná za ty léky(recept) a návštěvu lékaře platit...Ale od nějakého počtu.Sakra,když platím co měsíc soc.a zdrav. okolo 2500,tak snad můžu jít 3xza rok k lékaři s chřipkou,ne?
Už teď máme v obálce peníze na porod.To je 1000 kč,že se můžu kouknout jak žena trpí,300 už jsme vyplázli,že se doktor podíval co to bude....

Doktor:Chcete znát pohlaví dítěte?
My:Ano...
Doktor:Dobře,zaplatíte sestře 300 kč.
My:....dobře.
Doktor:Co byste chtěli???
My:Nejspíš holčičku...
Doktor:Hmm,koukám(asi 5 sekund)...myslím,že budete spokojeni,sestří vypiště jim doklad.

No a ve finále se platí asi 60 nebo 90 kč za den,přesně nevím.Doufám tedy,že to bude bezproblémů a oba půjdou brzo domu.Ať mi zbyde něco na zapití! :lol:

Když to vemu kolem a kolem,něco je dobrý nápad a za něco bych je nakopal!!! :?
Tak v tomhle tě taky úplně chápu. Mám úplně stejnéj problém. V červnu čekáme malé a taky mám strach z toho aby neporodila dříve a nemusela tam s malým být o několik dní více. To bych si snad už na to musel i půjčit.

A přesně,když platím tolik peněz zdravotní (a to nepočítám kolik platí zaměstnavatel) tak mám snad právo na bezplatné ošetření. Když chcou platit u doktora a za léky tak ať už neplatím nic z příjmu. Je to bordel!!! :!: :!: :!:
FF combi, 1,8 TDDi (66Kw); 2000
Obrázek

swm
Junior
Junior

Příspěvek od swm » 04.01.2008 11:41

mansart píše:Tak v tomhle tě taky úplně chápu. Mám úplně stejnéj problém. V červnu čekáme malé a taky mám strach z toho aby neporodila dříve a nemusela tam s malým být o několik dní více. To bych si snad už na to musel i půjčit.
Dostanete porodne, tak ti to vyjde.
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03

NEEO
Test driver
Test driver

Příspěvek od NEEO » 04.01.2008 13:03

Já jsem tedy nemarodil už 6let(musím to zaklepat)kromě spadlé pánve na nohu a opaření se.)Ale zařadit do noveli placení i pro děti je Sviňárna.Ted jsem poslouchal nějakou maminu na zastávce a říkala návštěva doktora-30kč,recept a v lékárně 60kč za léky +doplatek za ně 4600kč-Masakr :cry: :cry: Prostě ty děti měli z toho :x zákona vyjmout.Nehledě nato že když se to děcko narodí,tak už za něj platíš a to ještě ani není přihlášené k pojištovně a nemá kartičku. :cry: :cry: :cry:
Ford focus 1,6i 16v ZETEC SE, Combi Trend, r.v.2002
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 04.01.2008 13:18

no je fakt, že těch 60,- poplatek za den v nemocnici je vlastně bráno jako náklady na stravu ( nejsi doma, tak si nevaříš ) a v tom případě nechápu, proč to platí i pro kojence, kteří jsou vlastně kojení a pochybují, že by dostávali pasírované vepřo-knedlo-zelo :evil: ( 8O vlastně jo, když si ho dá matka :lol: :lol: )
Obrázek
Obrázek

swm
Junior
Junior

Příspěvek od swm » 04.01.2008 13:36

NEEO píše:Já jsem tedy nemarodil už 6let(musím to zaklepat)kromě spadlé pánve na nohu a opaření se.)Ale zařadit do noveli placení i pro děti je Sviňárna.Ted jsem poslouchal nějakou maminu na zastávce a říkala návštěva doktora-30kč,recept a v lékárně 60kč za léky +doplatek za ně 4600kč-Masakr :cry: :cry: Prostě ty děti měli z toho :x zákona vyjmout.Nehledě nato že když se to děcko narodí,tak už za něj platíš a to ještě ani není přihlášené k pojištovně a nemá kartičku. :cry: :cry: :cry:
4,5 litru bude asi vakcina, vetsinou si muzes vybrat. Kdyz se narodi, spadaji po nejakou dobu (nevim uz jakou) pod pojisteni matky. Spis mi vadi, ze kazde povinne ockovani malych deti je taky za 30,-, z cehoz mam trochu obavu, aby to nekteri neo*ebavali a nebyl z toho pruser.
Naposledy upravil(a) swm dne 04.01.2008 13:37, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03

Odpovědět

Zpět na „Pokec“