Placení u doktora
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
dostal jsi mě, proto jdu dnes začutat fotbálek 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, o těch 30 korun za návštěvu lékaře až tak nejde, to je v pořádku. Aspoň se oddělí nemocní od těch co tam jen otravujou.
Spíš jde o to, když se stane opravdu neštěstí a někdo bude pár měsíců ve špitu, tak navíc vyplázne třeba 5000.
Spíš jde o to, když se stane opravdu neštěstí a někdo bude pár měsíců ve špitu, tak navíc vyplázne třeba 5000.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Kota píše:A musel si k lékaři na vyšetření,pak pro léky....![]()
![]()

a pak několikrát na převaz, oooj oj oj.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak koukám, že nového ministra zdravotnictví jste nezvolili a jsem rád, že máte starost o mé zdraví
nemůžu za to, že doktora navštěvuji jednou za čas, takže se kolikrát musím ptát, kde ho najdu, ale sere mě, že až ho opravdu jednou budu potřebovat, tak pro mě nebudou peníze, i když teď do systému přispívám nemalou částkou, protože se ty prachy bezúčelně pro.....y někde jinde
možná, kdyby ze zákona každá pojišťovna musela udělat vyúčtování, tak bych zjistil, že mám umělý kyčelní kloub, transpalntovány játra a nevím co ještě ...... a doktor má nové auto
jistě, dnes se někdo diví, že musí zaplatit dítěti sirup za cca 80,- , kapky proti kašli za 60,- , ale že mu koupí happymeal v mekáči za kilo ( který s životosprávou nemá nic společného, ale zase dostaneme hračku, kterou prcek chce, že jo? ), to je normální a tak bychom tu mohli polemizovat hodně dlouho
je to nové a samozřejmě v dnešní době nepopulární opatření a uvidíme až za nějaký čas, jestli to povede k lepšímu.
hold toto je můj názor, tak mě třeba ukamenujte, ale taky mám děcka a taky marodí, žena těď měla problémy a ty vyšetření, které absolvovala, určitě nebyly za hubičku, takže vím o čem mluvím a hold jestli chceme, aby se peníze ve zdravotnictví zbytečně vyhazovaly na drobnosti a nebyly na pořádné věci ........ ?
uf, kua to jsem se nějak rozepsal, toto je snad můj nekdelší příspěvek

nemůžu za to, že doktora navštěvuji jednou za čas, takže se kolikrát musím ptát, kde ho najdu, ale sere mě, že až ho opravdu jednou budu potřebovat, tak pro mě nebudou peníze, i když teď do systému přispívám nemalou částkou, protože se ty prachy bezúčelně pro.....y někde jinde

možná, kdyby ze zákona každá pojišťovna musela udělat vyúčtování, tak bych zjistil, že mám umělý kyčelní kloub, transpalntovány játra a nevím co ještě ...... a doktor má nové auto

jistě, dnes se někdo diví, že musí zaplatit dítěti sirup za cca 80,- , kapky proti kašli za 60,- , ale že mu koupí happymeal v mekáči za kilo ( který s životosprávou nemá nic společného, ale zase dostaneme hračku, kterou prcek chce, že jo? ), to je normální a tak bychom tu mohli polemizovat hodně dlouho

je to nové a samozřejmě v dnešní době nepopulární opatření a uvidíme až za nějaký čas, jestli to povede k lepšímu.

hold toto je můj názor, tak mě třeba ukamenujte, ale taky mám děcka a taky marodí, žena těď měla problémy a ty vyšetření, které absolvovala, určitě nebyly za hubičku, takže vím o čem mluvím a hold jestli chceme, aby se peníze ve zdravotnictví zbytečně vyhazovaly na drobnosti a nebyly na pořádné věci ........ ?
uf, kua to jsem se nějak rozepsal, toto je snad můj nekdelší příspěvek

- HORST
- Test driver
To Staroch: kdyby jsi byl jak muj nejmenovany kolega - ktereho mimochodem moc dobre znas - ktery nebyl uz asi 17 let nemocny,staroch píše:Skubi píše:co nebo kdo je to doktor?![]()
Aha, no jo no...
Tebe budou muset ve stopadesáti umlátit pantokem.

Ale s tvym "podlomenym" zdravim je jasne, ze se zajimas o veci, ktere kazdy normalni "iron man" prejde bez povsimnuti.

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak se zdá, že jsem rozpoutal debatu spíše mírnou, když to srovnám s mou otázkou v restauraci, jestli plave kůň.
Tehdy se štamgasti začali hádat, jestli jen nechodí po dně, a prý já na tebe přivážu čtyři podkovy a uvidíme jak poplaveš, a tak. No a když jsem odcházel, tak už se začínali rvát.
Takže nic moc a téma asi může být uzavřeno.

Takže nic moc a téma asi může být uzavřeno.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
třeba se ještě dočkáš
zatím to platí pár dnů a pro plno z nás ještě návštěva doktora nebo vyzvednutí léků nebylo potřeba

zatím to platí pár dnů a pro plno z nás ještě návštěva doktora nebo vyzvednutí léků nebylo potřeba

- mansart
- Zkušený
Tak v tomhle tě taky úplně chápu. Mám úplně stejnéj problém. V červnu čekáme malé a taky mám strach z toho aby neporodila dříve a nemusela tam s malým být o několik dní více. To bych si snad už na to musel i půjčit.Kota píše:Vcedulo,úplně s Tebou nesouhlasím.Myslím,že ti důchodci to nedělají z toho,aby škubali stát a zvyšovaly náklady ve zdravotnictví.Dělají to proto,protože to jsou důchodci.Prostě výlet k lékaři je tradice a zásoba léků na válku taky.Osobně si tedy nemyslím,že to začnou přehodnocovat.Budou to tak dělat dál,ale o to víc budou řvát.Ve zdravotnictví mizí prachy hned v kase...![]()
Možná za ty léky(recept) a návštěvu lékaře platit...Ale od nějakého počtu.Sakra,když platím co měsíc soc.a zdrav. okolo 2500,tak snad můžu jít 3xza rok k lékaři s chřipkou,ne?
Už teď máme v obálce peníze na porod.To je 1000 kč,že se můžu kouknout jak žena trpí,300 už jsme vyplázli,že se doktor podíval co to bude....
Doktor:Chcete znát pohlaví dítěte?
My:Ano...
Doktor:Dobře,zaplatíte sestře 300 kč.
My:....dobře.
Doktor:Co byste chtěli???
My:Nejspíš holčičku...
Doktor:Hmm,koukám(asi 5 sekund)...myslím,že budete spokojeni,sestří vypiště jim doklad.
No a ve finále se platí asi 60 nebo 90 kč za den,přesně nevím.Doufám tedy,že to bude bezproblémů a oba půjdou brzo domu.Ať mi zbyde něco na zapití!![]()
Když to vemu kolem a kolem,něco je dobrý nápad a za něco bych je nakopal!!!
A přesně,když platím tolik peněz zdravotní (a to nepočítám kolik platí zaměstnavatel) tak mám snad právo na bezplatné ošetření. Když chcou platit u doktora a za léky tak ať už neplatím nic z příjmu. Je to bordel!!!

-
- Junior
Dostanete porodne, tak ti to vyjde.mansart píše:Tak v tomhle tě taky úplně chápu. Mám úplně stejnéj problém. V červnu čekáme malé a taky mám strach z toho aby neporodila dříve a nemusela tam s malým být o několik dní více. To bych si snad už na to musel i půjčit.
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- NEEO
- Test driver
Já jsem tedy nemarodil už 6let(musím to zaklepat)kromě spadlé pánve na nohu a opaření se.)Ale zařadit do noveli placení i pro děti je Sviňárna.Ted jsem poslouchal nějakou maminu na zastávce a říkala návštěva doktora-30kč,recept a v lékárně 60kč za léky +doplatek za ně 4600kč-Masakr
Prostě ty děti měli z toho
zákona vyjmout.Nehledě nato že když se to děcko narodí,tak už za něj platíš a to ještě ani není přihlášené k pojištovně a nemá kartičku.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no je fakt, že těch 60,- poplatek za den v nemocnici je vlastně bráno jako náklady na stravu ( nejsi doma, tak si nevaříš ) a v tom případě nechápu, proč to platí i pro kojence, kteří jsou vlastně kojení a pochybují, že by dostávali pasírované vepřo-knedlo-zelo
(
vlastně jo, když si ho dá matka
)

-
- Junior
4,5 litru bude asi vakcina, vetsinou si muzes vybrat. Kdyz se narodi, spadaji po nejakou dobu (nevim uz jakou) pod pojisteni matky. Spis mi vadi, ze kazde povinne ockovani malych deti je taky za 30,-, z cehoz mam trochu obavu, aby to nekteri neo*ebavali a nebyl z toho pruser.NEEO píše:Já jsem tedy nemarodil už 6let(musím to zaklepat)kromě spadlé pánve na nohu a opaření se.)Ale zařadit do noveli placení i pro děti je Sviňárna.Ted jsem poslouchal nějakou maminu na zastávce a říkala návštěva doktora-30kč,recept a v lékárně 60kč za léky +doplatek za ně 4600kč-Masakr![]()
Prostě ty děti měli z toho
zákona vyjmout.Nehledě nato že když se to děcko narodí,tak už za něj platíš a to ještě ani není přihlášené k pojištovně a nemá kartičku.
![]()
![]()
Naposledy upravil(a) swm dne 04.01.2008 13:37, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03